برو بچه های اصفهان شما نمیدونید الان بهترین سرویس دهنده بخصوص برای دانلودشبانه بهترینه؟ میشه هرکس یه اطلاعاتی بده در مورد سرعتش تو دانلود شبانه ؟ البته من ساکن نجف آبادم اما فکر کنم کمک کنه![]()
برو بچه های اصفهان شما نمیدونید الان بهترین سرویس دهنده بخصوص برای دانلودشبانه بهترینه؟ میشه هرکس یه اطلاعاتی بده در مورد سرعتش تو دانلود شبانه ؟ البته من ساکن نجف آبادم اما فکر کنم کمک کنه![]()
آقا اینترنت خیلی بد شده کسی میتونه تایید کنه ؟ من ساکن باغ دریاچه اصفهانم.سرعتتش شدیدا افت کرده الان 1 ماه اینطوریه.یاهو میل به سختی بالا میاد و تنها ساعت 3 یا 4 شب راحت بالا میاد.
داداش خودتو ناراحت نکن باز از شما خوبه از من که قطع میشه بطور کلی دوباره وصل میشه و قس الی هذا
مربوط به آب و هوای کشوره(عنتاخابات)
دوستان سلام من پستام تو صفحات قبل هست حدود 2 ماهي ميشه كه توي دوتا شركت ثبت نام كردم ولي امروز به جفتشون سر زدم ميگن پورت نداريم.بهش ميگم تا كي بايد منتظر بمونم ميگن يه سال ديگه منم اعصابم خورد شد زدم بيرون.بنظرتون برم مبين نت بگيرم بهتر نيست؟سرعتاش واقعيه؟![]()
اگر نمی تونی ADSL بگیری مجبوری یک نوع دیگه بگیری
برو تو تاپیک مبین نت
اونجا بهتر راهنمایی می کنن
البته رایتل و وایرلس هم هست باید ببینی منطقه شما رو پوشش می ده
Last edited by Armin.Computer; 12-06-2013 at 14:28.
اگه وایمکس از ایرانسل بتونی بگیری بهتره ولی اگه سیگنال ایرانسل نیست مبین نت بگیر راستی اسپادان هم وایمکس میده ببین کدوم توی منطقه تون سیگتال بهتری داره
دوستان امروز صبح که خواستم شارژ بگیرم دیدم صفحه بانک ملت باز نمیشه و میگه اطلاعات شما نامعتبر است. خواهشآ یکی دیگه هم تست کنه ببینه مشکل سراسریه یا نه
بدجور نگران شدم میترسم سرویسم رو مخابرات حذف کرده باشه![]()
فهمیدم ایراد کار از کجاست. وقتی شارژ 1 گیگی میگیرم اخطار میده ولی وقتی بیشتر از 1 گیگ شارژ میکنم میره تو صفحه بانک ملت و مشکلی نداره. لابد اینم شیوه جدید دزدی کردن مخابراته تا ملت بیشتر شارژ بخرن. چند روز دیگه لابد مخابرات تو پنل ازمون اخازی هم میکنه میگه هر کی پول زور نده سرویسش رو قطع میکنیم![]()
واقعا پ د ر س گ! ! !![]()
رسما 40 تومن توی پاچه من کردن و هر چی هم گفتم فایده نداشت تو روح همشون هیچ ها نیست برم شکایت کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)