سلام
تا سقف یک میلیون تومن بهترین گزینه برلی خرید چی میشه گرفت
ممنون![]()
سلام
تا سقف یک میلیون تومن بهترین گزینه برلی خرید چی میشه گرفت
ممنون![]()
سلام
من 700 هزارتومان پول دارم با این پول چه لب تابی میشه خرید
من 800 هزارتومان پول دارم با این پول چه لب تابی میشه خرید
سلام من بین 3 لپ تاب dell inspiron 5010 ati با رم
8 و dell inspiron 3500 با رم 4 و hp g62 ati با رم 8 کدوم رو بخرم.
سلام
4520 اچ پیبه نظر انتخاب خوبی هستش
خودمم دارم رو اون فکر می کنم
آقا اینجا هیچ کس خوب راهنمایی نمیکنه.......
من تا 1 میلیون تومان پول دارم چی بگیرم بهتره..؟؟؟؟
اقایون من یه لپ تاپ hp بخرم
g62 ati یا 4520؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . بچه ها من یه لپ تاپ Acer 4741G Core i5 دارم . احتمالاً می فروشمش چون صداش خیلی کمه و من هم چون کارم موسیقیه خیلی اذیتم می کنه . می خوام اینو بفروشم و یه لپ تاپ دیگه بخرم . به نظرتون چی بگیرم ؟
بودجه حداکثر 850
می خوام که سی پی یوش حداقل Core i5 باشه . صداش حتماً Stereo و دالبی و از این چیزا باشه و اسپیکراش خوب باشه .
گرافیکش در حد قابل قبول باشه . ترجیحاً HP یا Asus . پد موس هم حتماً حتماً مالتی تاچ باشه . خواهش می کنم کمک کنید چون می خوام زود اینو بفروشم و اونو بگیرم
HP G62 بخر چون کیفیتش خیلی بالاتر از دله
بچه ها من یه خورده گشتم . مثل این که این HP G62 مدل خوبی به نظر میاد .سلام . بچه ها من یه لپ تاپ Acer 4741G Core i5 دارم . احتمالاً می فروشمش چون صداش خیلی کمه و من هم چون کارم موسیقیه خیلی اذیتم می کنه . می خوام اینو بفروشم و یه لپ تاپ دیگه بخرم . به نظرتون چی بگیرم ؟
بودجه حداکثر 850
می خوام که سی پی یوش حداقل Core i5 باشه . صداش حتماً Stereo و دالبی و از این چیزا باشه و اسپیکراش خوب باشه .
گرافیکش در حد قابل قبول باشه . ترجیحاً HP یا Asus . پد موس هم حتماً حتماً مالتی تاچ باشه . خواهش می کنم کمک کنید چون می خوام زود اینو بفروشم و اونو بگیرم
به نظرتون می ارزه لپ تاپ الانمو بفروشم و G62 بگیرم ؟
کانفیگ این لپ تاپم اینه :
Acer 4741g
GT420 m
4GB
Core i5 460m 2.53 - 2.8
640 GB HDD
14 Inch LED
Multi Touch Pad
2.2 KG
HP G62 دو تا کانفیگش هست . لینکشونو گذاشتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش می کنم هر دو رو ببینید و راهنماییم کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم میشه اونایی که دارند بگن که پد ماوسش مالتی تاچ هست یا نه و درباره صدا و کیفیت صداش هم بگید . صدا برام خیلی خیلی خیلی مهمه . حتماً می خوام که اسپیکر های قوی و با کیفیت و سیستم صوتی و کیفیت صدای خیلی خوبی داشته باشه .
اگر مدل دیگه ی خوبی هم هست خواهش می کنم بگید . مرسی![]()
Last edited by EmadS37; 06-04-2011 at 22:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)