درسته حق با شماست فراموش کردم
تهران -محلاتی پیش شماره 2244
وب گردی و دانلود نمی خوام محدود باشه ارزون هم باشه
یه سوالم راجب مودم دارم اونم این که ایم مودم از طرف شرکت داده میشه یا باید پول بی زبون حروم کنیم براش
درسته حق با شماست فراموش کردم
تهران -محلاتی پیش شماره 2244
وب گردی و دانلود نمی خوام محدود باشه ارزون هم باشه
یه سوالم راجب مودم دارم اونم این که ایم مودم از طرف شرکت داده میشه یا باید پول بی زبون حروم کنیم براش
در مورد مودم باید که اگر میخواهید از اینترنت پر سرعت استفاده کنید به مودم ADSL نیاز پیدا میکنید که کمتر شرکتی امانی میدهد. مودم ایسوس ای ام 602 مودم خیلی عالی ای هست به قیمت 45 تومان !
اگر نامحدود میخواید که خیلی گرون میشه. شما میتونید سرویس های محدود بگیرید و در ساعتهای رایگان دانلود کنید.
اکثر شرکتها منطقه شما را ساپورت میکنند. باید تک به تک زنگ بزنید بپرسید که پورت خالی دارند یا نه !
حدودا چقدر میشه البته نامحدودشاگر نامحدود میخواید که خیلی گرون میشه. شما میتونید سرویس های محدود بگیرید و در ساعتهای رایگان دانلود کنید.
تقریبا قیمت محدود و غیر محدودش رو اگه بدین ممنون میشم میدونم شرکت با شرکت فرق داره ولی یه چیز خوب و ارزون چقدر میشه؟
بابت معرفی مودم ممنون
لطفا یه راهنمایی توپ کنید منو که دیگه تو نت اینقدر سرچ نکنم .
من یه ای دی اس ای با سرعت 256 و قیمت حدود 13000 (با عوارض موارضو همه چی رو هم) با پهنای باند 3گیگ در ماه تو منطقه ی مخابراتی شهید رشیدی کرج با پیش شماره 271 میخوام .
قطع نشدنش از سرعت دانلودش برام مهم تره . ولی خوب کند هم نباشه .
بین آسیا تک - کرج نت - پارس آنلاین - شاتل و پارسی نت موندم سراغ کدوم برم . من همیشه دنبال بهترین و بصرفه ترینم.
یه ای دی اس ال میخوام که زیاد ازیت نکنه - چون عصاب مصاب ندارم -کدومش بهتره ؟. ممنون میشم راهنمایی کنید . یه آب میوه هم لطفا..
![]()
Last edited by EhsanEricsson; 18-11-2009 at 22:39. دليل: غلط غولوط املائی
نامحدود شرکت معتبر و اصلی (یعنی زیر مجموعه و نمایندگی نباشه) 128 حدودا 30 تومان و 256 حدودا 55 تومان !
محدود بستگی به میزان حجم و مدت قرار داد و سرعت کاملا متفاوت است! برای تنوع کافی است با سرچ به سایت این شرکتها برید.
1-شاتل
2-آسیاتک
اگه مطمئنی که این دوتا به منطقه شما خدمات میدن برو ببین کدومشون برات بصرفه تر هست ولی من کلا شاتل رو بیشتر می پسندم
سلام.
از دوستان كسي وايرلس با محدوديت حجمي سراغ نداره كه شبانه هم رايگان داشته باشه؟
سلام من می خوام یک سرویس 1M از صبانت بگیرم ولی میگن که نیاز به درخواست کتبی جهت تایید دانشجو بروی سربرگ دانشگاه هست میخواستم بدونم که این فرم چیه و توش چی نوشته شده و آیا اگه به اداره آموزش دانشگاه مراجعه کنم به من این تاییدیه رو میدن ؟ خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .
چرا شرکت پردیس تو نظر سنجی نیست ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)