تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 554 از 577 اولاول ... 54454504544550551552553554555556557558564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه فکر کنم بالای بیست بار تو این انجمن گفتم که لینوکس Linux چیزی به غیر از یک هسته نیست خودم دیگه حالم از این جمله بهم می خوره.. نه خیر حتی ترمینال هم نیست. هسته است هسته!! اصلا بیخیال
    ببین مینت و اپن سوزه و .. توزیع هایی هستن که فقط مصرف کننده هستن. پکیج هایی که توصعه دهنده های دبیان ردهت سوزه ارچ جنتو و .. میسازن رو روی توزیع خودشون قرار میدن. من نمیگم کار بدی می کنن٬‌ ولی در نهایت به گسترش گنو/لینوکس چیزی اضافه نمی کنن. تنها چیزی که اضافه می شه کاربر هست. حالا این که افزایش کاربر چه سودی برای توسعه دهنده ها داره رو من نمیدونم. چیزی که سود اوره مشتری هست. مثلا کمپانی ادوبی مشتری ردهت هست. این میشه سود اوری. حالا ۲۰ تا کاربری که بلد نیستن یک دستورو کپی کنن توی ترمینال و زرت و زرت میگن لینوکس بدرد نمیخوره چه باشن چه نباشن هیچ فرقی نداره. اتفاقا نبودش باعث میشه وقت بقیه کمتر گرفته بشه و به چیزای مهمتر برسن. راجع به اوبونتو نظری نمیدم چون منبع سود اوری کنونیکال مشخصه. یه مدت اطلاعات کاربراشو به امازون میفروخت الانم برنامه های غیر ازاد میفروشه پس افزایش کاربر براش خوبه.
    البته هر توزیعی به سهم خودش به کل دنیای گنو/لینوکس کمک میکنه. ولی توزیع هایی که تازه کار هارو هدف میدن کمتر. خوبی وجود این توزیع ها اینه که باعث میشن تا کاربرای با پتانسیل وارد محیط بشن و شاید در اینده یه کمکی به گسترش گنو/لینوکس کنن. ولی این که هدفمون رو فقط افزایش کاربر قرار بدیم با تم های مختلف خوشگل موشگل یا برنامه ی نصب اتوماتیک چیزی گسترش داده نمیشه
    شما بحث رو دارید به سمتی پیش میبرید که من دارم به زور نظر خودم رو به بقیه اعمال می کنم. در حالی که خودتون برای نظرات خودتون دلیلی نمیارید.
    شما میفرمایید افزایش کاربرهای توزیع های Mint و PCLinuxOS خوبه؟ خوب بفرمایید دقیقا چه کمکی می کنن این یوزر ها؟
    شما میفرمایید انتی ویروس لازمه ولی دلیلی نیاوردید. "بدون انتی ویروس یه هفته ای ویروسی میشی" دلیل نیست.
    تاپیک هم لازم نیست. قبلا تاپیک براش باز شده ولی دوستان بدون دلیل و فقط با پافشاری بر عقیده های خودشون بدون مدرک تاپیک رو به حاشیه کشیدن و اخرشم تاپیک قبل از این که شروع بشه پاک شد!
    من شخصا حوصله ندارم این بحثو با کسایی که اصلا نمیدونن سیستم عامل چیه و چطوری کار می کنه انجام بدم. کسایی هم که میشناسم و اطلاعاتشون بالاست بیشترشون با من هم عقیده هستن. اینجا هم که سالی یه بار بیشتر پست نمیخوره. کلا بخش گنو/لینوکس ۵ نفر هستن که سر میزنن به اضافه ی ماهی یه نفر که کالی نصب کرده میخواد هکر بشه ولی هنوز نمیدونه کار ls چیه
    دوست عزیز اولا ممنونم که مثل همیشه مخاطبینتونو یه مشت بی سواد و نادان فرض کردین ولطف کردین بهشون راهنمایی رسوندین. بنده شخصا در دنیای کامپیوتر همیشه تجربه گرا بودم و مطالب علمی و نوشته های روی کاغذ زیاد برام جالب نبوده. بله من میگم ویندوز ویروسی میشه چون خودم در طی این ده سال کار با کامپیوتر بارها دیدم که چقدر راحت ویندوز ویروسی میشه. این مسالهء پیچیده ای نیست که بخوایم براش ده صفحه دلیل بنویسیم. ویروسهای ویندوز زیادن و همه جا هستن پس عقل سلیم (چیزی که قطعا هیچ کدوم از کاربران این انجمن غیر از شما ندارن) حکم میکنه آدم پیشگیری کنه. قبول دارم آنتی ویروسها همیشه باعث پیشگیری نیستن ولی بودنشون %100 از نبودنشون بهتره. لازم نیست پولی هم توی جیب شرکتها بریزیم. من سالیان درازه که دارم از نسخه های رایگان Avira و Avast و ... استفاده میکنم. و مشکلی هم ندارم که روزی یه تبلیغ از این شرکتا روی دسکتاپم ببینم (حداکثر روزی یه تبلیغ)

در مورد کمکی که افزایش کاربر به هر محیطی هم میکنه انقدر ساده است که به قول خودتون آدم حالش بد میشه بخواد توضیح بده. تا جامعه ای نباشه پیشرفتی (در هر جهت) رخ نمیده. همین که 4 تا کاربر حداقل یه سیستم عامل یا نرم افزار رو روی سیستمشون نصب کنن و 4 روز باهاش کنن و 4 تا ایرادشو حداقل تو همین انجمن ها گزارش کنن باعث میشه اون اکوسیستم پویا باشه و امیدی به پیشرفتش باشه. اندروید پیشرفت کرد چون کاربرپسند بود (شخصا اصلا دوسش ندارم)

این غلط املایی گرفتن شما هم خودش احتیاج به یک انجمن مستقل داره که در اونجا شما ویراستار باشی و همهء پستهای همهء کاربرا رو که قطعا بی سوادن ویرایش کنید. فکر کنم اینجا دیگه همه بدونن وقتی من و شما میگیم لینوکس منظورمون چیه و وقتی میگیم ویندوز منظورمون چیه. شما کوه رو ول کردی و چسبیدی به دونه های شن.

کسایی هم که میشناسم و اطلاعاتشون بالاست بیشترشون با من هم عقیده هستن. اینجا هم که سالی یه بار بیشتر پست نمیخوره. کلا بخش گنو/لینوکس ۵ نفر هستن که سر میزنن به اضافه ی ماهی یه نفر که کالی نصب کرده میخواد هکر بشه ولی هنوز نمیدونه کار ls چیه[
    خوشحالم که دوستانتون همه اطلاعاتشون بالاست و همگی آنتی ویروس رو نفی میکنن و همگی وقتی میخوان از لینوکس حرف بزنن حواسشون هست که شما ازشون غلط املایی نگیرید و فقط محدود به این 5 نفر کاربر این انجمن نیستین که همشون بی سوادن. این که یه نفر عشق نصب کالی و -- باشه نه تنها عیب نیست بلکه خیلی هم خوبه و اینکه با صداقت میاد میگه من دوست دارم کالی نصب کنم و هیچی بلد نیستم قابل تقدیره. و نگاه شما که همیشه از بالاست یک صفت بد انسانی محسوب میشه.

بازم ممنونم استاد

لینوکس = یک هسته
    لینوکس = سیستم عاملهای بر پایهء لینوکس
    لینوکس= .....
    Last edited by vahidmir2000; 03-12-2014 at 12:56.

2. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راست میگه دیگه من ویندوز بدون انتی ویروس هم داشتم یک دونه ویذوز هم نداشتم حالا به تتزگی نصب کردم اونم چرا فقط به این دلیل که توی اموزشگاه که میرفتم سیستم ها بهش فلش های ویروسی وصل شده بود و مجبور بودم برای ارایه کار فلش بهش وصل کنم وگرنه قبلش تا حالا برام پیش نیومده بود که سیستمم ویروس روش پیدا بشه و کسایی هم که انتی ویروس داشتن بهم نگفته بودن من اره فلشت ویروس داشت یا داره و ... و این مایه ی تعجب بود توی اموزشگاه که یک نفر پیدا شده سیستمش بدون انتی ویروس ویروس نداره

4. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

دوست عزیز اولا ممنونم که مثل همیشه مخاطبینتونو یه مشت بی سواد و نادان فرض کردین ولطف کردین بهشون راهنمایی رسوندین. بنده شخصا در دنیای کامپیوتر همیشه تجربه گرا بودم و مطالب علمی و نوشته های روی کاغذ زیاد برام جالب نبوده. بله من میگم ویندوز ویروسی میشه چون خودم در طی این ده سال کار با کامپیوتر بارها دیدم که چقدر راحت ویندوز ویروسی میشه. این مسالهء پیچیده ای نیست که بخوایم براش ده صفحه دلیل بنویسیم. ویروسهای ویندوز زیادن و همه جا هستن پس عقل سلیم (چیزی که قطعا هیچ کدوم از کاربران این انجمن غیر از شما ندارن) حکم میکنه آدم پیشگیری کنه. قبول دارم آنتی ویروسها همیشه باعث پیشگیری نیستن ولی بودنشون %100 از نبودنشون بهتره. لازم نیست پولی هم توی جیب شرکتها بریزیم. من سالیان درازه که دارم از نسخه های رایگان Avira و Avast و ... استفاده میکنم. و مشکلی هم ندارم که روزی یه تبلیغ از این شرکتا روی دسکتاپم ببینم (حداکثر روزی یه تبلیغ)

در مورد کمکی که افزایش کاربر به هر محیطی هم میکنه انقدر ساده است که به قول خودتون آدم حالش بد میشه بخواد توضیح بده. تا جامعه ای نباشه پیشرفتی (در هر جهت) رخ نمیده. همین که 4 تا کاربر حداقل یه سیستم عامل یا نرم افزار رو روی سیستمشون نصب کنن و 4 روز باهاش کنن و 4 تا ایرادشو حداقل تو همین انجمن ها گزارش کنن باعث میشه اون اکوسیستم پویا باشه و امیدی به پیشرفتش باشه. اندروید پیشرفت کرد چون کاربرپسند بود (شخصا اصلا دوسش ندارم)

این غلط املایی گرفتن شما هم خودش احتیاج به یک انجمن مستقل داره که در اونجا شما ویراستار باشی و همهء پستهای همهء کاربرا رو که قطعا بی سوادن ویرایش کنید. فکر کنم اینجا دیگه همه بدونن وقتی من و شما میگیم لینوکس منظورمون چیه و وقتی میگیم ویندوز منظورمون چیه. شما کوه رو ول کردی و چسبیدی به دونه های شن.

خوشحالم که دوستانتون همه اطلاعاتشون بالاست و همگی آنتی ویروس رو نفی میکنن و همگی وقتی میخوان از لینوکس حرف بزنن حواسشون هست که شما ازشون غلط املایی نگیرید و فقط محدود به این 5 نفر کاربر این انجمن نیستین که همشون بی سوادن. این که یه نفر عشق نصب کالی و -- باشه نه تنها عیب نیست بلکه خیلی هم خوبه و اینکه با صداقت میاد میگه من دوست دارم کالی نصب کنم و هیچی بلد نیستم قابل تقدیره. و نگاه شما که همیشه از بالاست یک صفت بد انسانی محسوب میشه.

بازم ممنونم استاد

لینوکس = یک هسته
    لینوکس = سیستم عاملهای بر پایهء لینوکس
    لینوکس= .....
    این خیلی خوبه که شما ‍مخاطبینتون رو بیسواد فرض نمی کنید. من مطالعات ازاد زیاد انجام میدم حالا دارم اطلاعاتمو بدون هیچ قید و شرطی رایگان و با ارائه منبع در اختیار شما و بقیه قرار میدم و شما میگید من شمارو بیسواد فرض کردم.. باشه حالا که اینجور شد خودت شروع کردی ها
    شما میگید ویندوز ویروسی میشه. من هنوز نفهمیدم منظور شما از ویروس چیه؟ منظورتون Computer Virus هست؟ یا منظورتون Malicious software هست؟ بالاخره شما که قصد ندارید یاد بگیرید از کلمات درست استفاده کنید حداقل یه زیر نویسی رو نویسی بزارید ما بفهمیم شما چی میگید.
    اتفاقا مسئله ی امنیت خیلی پیچیده تر از این حرفاست که بشه تو ده صفحه بررسیش کرد. خب این عقل سلیمی که شما راجع بهش حرف میزنید رو بیارید اینجا یک مثال.. فقط مثال از نحوه ی ویروسی شدن فایل اجرایی برای ما بزنید ما متوجه بشیم. شاید خودم روی لپتاپم ویرو.. ببخشید انتی ویروس کومودو نصب کردم.
    این تبلیغاتی که شما ازش حرف میزنی ۱۰۰ برابر از ویروس بد تره. معلوم نیست به بهانه ی تبلیغات چقدر اطلاعات کاربر رو جابجا می کنن.. حداقل پول بدی خیالت راحته که درامد شرکت از پول توئه نیازی به فروش اطلاعاتت ندارن. مثل فیس بوک توییتر٬‌ وایبر و اوبونتو

همونطوری که گفتم توزیع های مصرف کننده در گسترش گنو/لینوکس نقشی نداشتند و جالبه که همیشه هم بیشترین یوزر ها رو دارن. من نگفتم افزایش کاربر بده. دارم میگم کاربر چه زیاد بشه چه نشه گنو/لینوکس پابرجا میمونه و هدف اصلی سیستم عامل گنو/لینوکس افزایش کاربر نیست.

شما هم به جای این که بحث رو با دلیل و مدرک پیش ببرید دارید بنده رو بد جلوه میدید. قلت املایی یه چیزه٬ استفاده کردن از کلمات نادرست یه چیز دیگست. اگر قرار باشه برای چند معنی و مفهوم مختلف فقط یک کلمه رو به کار ببریم دیگه چرا زبان اختراع شد.. نمیدونم شاید شما یه جوری علم غیب دارید من نمیدونم. شما میگید لینوکس من باید فرض کنم که شما به غلط از واژه ی لینوکس به جای گنو/لینوکس استفاده کردید. حالا اگه منظورتون خود لینوکس باشه چی میگید؟ هسته ی لینوکس؟ چه کاریه؟ خوب اسم درست هر چیزی رو به جای خودش استفاده کنید دیگه

من یادم نمیاد جایی گفته باشم "دوستان من" گفتم میشناسم. چرا حرفای منو تفسیر می کنید؟ من جایی گفتم این ۵ نفر باسواد یا بی سوادن؟
    برخلاف شما٬‌ بنده قبل از این که همینجوری کلماتو بریزم رو کیبورد قبلش فکر می کنم تا لازم نباشه خواننده تفسیرش کنه. لطفا از این به بعد پست های بنده رو دقیقا همون جوری نوشته شده بخونید. اگر کسی دوست من بود مینوشتم دوست. اگر هم نگفتم کسی سواد داره یا نداره دقیقا منظورم همون بود اگر نوشتم لینوکس منظورم لینوکسه و اگر نوشتم گنو/لینوکس منظورم سیستم عامله. در ضمن نگفتم همشون
    اتفاقا منم عاشق جراحی هستم. به نظرتون با صداقت برم بیمارستان بگم هیچی بلد نیستم اومدم جراحی قلب باز انجام بدم چی میشه؟
    ۱. بهم میخندن؟
    ۲. زنگ میزنن نگهبان منو جمع کنه ببره؟
    ۳. زنگ میزنن تیمارستان بیاد منو جمع کنه ببره؟
    ۴. تیغ جراحی میدن دستم میگن بفرما داخل تیمتون منتظرتونه؟

6. 3 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

من از ویروسر جان خواهش میکنم دیگه بحث رو تموم کنن.با این بحث ها تاپیک طولانی میشه.در ضمن این تاپیک اوبونتو هست نه بحث در مورد امنیت لینوکس و آنتی ویروس و اینکه لینوکس بگیم یا گنو/لینوکس و کی بیسواده و ... .

اگه اینطوری راضی میشید اصلا آقا من غلط کردم آنتی ویروسی معرفی کردم، شکر خوردم.راضی شدید؟؟؟شما نکات امنیتی رو رعایت کنین دیگه نیازی نیست.یه صلوات بفرستید و بحثو تموم کنید.اگه هنوز هم بحثی هست پی ام ، پیغام بازدید کننده، ...
    Last edited by Ali_RNT; 03-12-2014 at 17:34.

8. 4 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به نوبهء خودم از ویروسر عزیز متشکرم. علی جان شما لطف کردی و اطلاع رسانی کردی . خیلی ازت ممنونم.

10. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام برا نصب چیز شکن در آبونتو چیکار باید کرد لطفا راهنمایی بفرمایید

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

می تونید از انواع وی/پی//ان ها استفاده کنید مثل open v/p//n یا حتی ke\\rio

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

کار خاصی نیاز نیست فثط تور را نصب کن

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

سلام بچه ها کسی میتونه به من روش کار با اپن وی *ی ان رو بگه؟

15. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو همین انجمن تو قسکت مبتدی ها من پرسیدم یه نگاه بندازید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •