تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 554 از 587 اولاول ... 54454504544550551552553554555556557558564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

ممنون
    برای جیلبریک فقط باید با وای فای کانکت بشم به اینترنت و برم تو اون سایته ؟ دیگه حله ؟
    به جز وای فای برنامه ای هست که بشه با یو اس بی کانکت شد ؟
    ممنون
    بله هست ولی خوب در اخر نیاز دارید به وای فای و اینجوری خیلی راحت تره بعد از حیلبریک سیدیا نصب میشه که باید از داخل اون یه چند تا چیز دانلود کنید که مهمتریناش appsync ifile هست

پ.ن 4.3.4 رو دارم چک کردم جیلبریک به صورت تترد(با هر بار خاموش کردن باید دوباره جیل بشه) هست و باید بار Redsnow جیل کنید
    Last edited by farzan311; 21-07-2011 at 15:23.

2. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هرجور راحتی دیگه

شما قونین مصوب شورای امنیت و سازمان ملل و دولت آمریکا رو ول کردی و به این دلیل که مثلا ابل تقویم شمسی استفاده کرده میگی میخواد که ایرانیا محصولاتش رو بخرن
    تقویم شمسی رو خیلی از کشور های بارسی زبان و بعضی قومیت ها دارن . همینطور کیبورد فارسی
    اگر اینطور بیش بریم بس باید بگیم اوباما که سال تحویل رو به ایرانیا تبریک گفته راضیه که ما از همه ی تکنولوژی های اونا استفاده کنیم بس چطوره که موقع رجیستری کردن لب تاب اگر کشور رو ایران انتخاب کنی گارانتی باطل میشه .
    من گفتم مشکلی با غلط بودن جیلبریک کردن ندارم فقط دارم می گم اگر واقعا می خواییم درست رفتار کنیم خریدن محصولات اون ها هم ضایع کردن حقشونه
    وقتی آمریکا , ایران رو تحریم میکنه علتی داره و مفهومش اینه که هزینه ی استفاده از اون محصول توسط ایرانیا برای آمریکا خیلی بیشتر از قیمت جهانیش آب میخوره.
    بس اینطوریه که دولت آمریکا خودش به زور مشوق یا جریمه , شرکت های دنیا رو مجبور می کنه به ایران جنس نفروشن . بس ساده انگارانست که تصور کنیم apple درنهایت با فروش محصولاتش در ایران داره سود میکنه بلکه مصلحت کل آمریکا در اینه که ایران این چیز ها رو نداشته باشه
    عزیز دل برادر ! بنده بحثم شخصی نبود و با 100 هزار تومن بول نه مشکلی از بنده حل میشه نه مشکلی به مشکلاتم اضافه . ملت ما اگر حواسشون باشه روزانه خیلی بیشتر از اینا رو به زور ازشون میگیرن. بس مثل بچه دبیرستانیا قرار نیست با هم بحث کنیم.
    خب انگاري مشكل شما فقط سياسيه تا كيفيت و پرداخت حق برنامه نويس
    واقعا فكر ميكنيد توي افغانستان يا تاجيكستان يا بلاروس بازار محصولات اپل داغ تر از اينجاست كه ميگيد اپل به خاطر اونها اومده امكانات فارسي رو اضافه كرده نه به خاطر ما؟
    فروشنده هاي ما كدومشون reseller هستن؟ همه ميرن از امارات يا چين خريد انجام ميدن و ميان به ما ميفروشن اين وسط كجا به اپل و دولت آمريكا ضرر ميرسه يا حقشون ضايع ميشه؟ يا پولي كه ما توي app store خرج ميكنيم همش ضرره؟
    در هر صورت بحث من بيشتر روي هزينه كردن بابت كيفيت و ضايع نكردن حق يه نفر كه هيچ ربطي به دولت آمريكا و تحريم نداره هست و فرق من الان با شما اينه كه به ٤.٣.٤ آپديت ميكنم و هيچ كار اضافه ديگه اي نيست ولي بقيه يخورده كار غير از اين هم دارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

زمانی که فروش iPad2 توی آمریکا آغاز شده بود بعد از چهار پنج روز یه مطلب توی نت خوندم که نوشته بود "آیپد فعلا فقط در ایران و آمریکا" ... یعنی زمانی که خود آمریکایی ها در به در دنبالش بودن تو بازار پایتخت ما مثل نقل و نبات پیدا میشد.
    بذار خیالت رو راحت کنم هیچ شرکتی نیست که دنبال سود بیشتر نباشه و همچنین هیچ شرکتی نیست که به زور قوانین دولت آمریکا ایران رو تحریم نکرده باشه. مطمئن هم باش اگه اپل نمیخواست ما چیزی از محصولاتش رو استفاده کنیم نمیومد تقویم شمسی توی نسخه های جدید مک بذاره یا زبان فارسی رو توی iOS 5 به کیبردهاش اضافه کنه. پدر کشتگی هم با کسی نداره ، لطفا به دنبال دلیل دیگه ای برای جیلبریک کردن بگرد.
    حتی اون 5% از افرادی که به خاطر بعضی محدودیت ها در خارج از ایران دستگاهشون رو جیلبریک میکنن باز هم به حقوق برنامه نویس ها پایبند هستند و برنامه ها رو میخرن ، 1 دلار و 5 دلار چیزی نیست که بیان به خاطرش ریسک امنیت دستگاهشونو بکنن به قول یکی از بچه ها هیچ دزدی نمیاد از سوپرمارکت آبمیوه دزدی کنه ، کـــاملا بر خلاف ما که به خاطر همین 1 دلار و 5 دلار میایم امنیت دستگاهو نابود میکنیم.
    دوست عزیز 1 دلار 5 دلار پولی نیست درسته حرف شما هم تا حدی درسته اما 1 دلار 5 دلار که همین شما دارین سرش بحث میکنید در مقابل ویندوزی که قیمتش قابل مقایسه نیست با این قیمت میرین 1000 تومان سی دی ویندوز می خرین نصب کنید این نمیشه حق کسی خوردن ؟ انتی ویروس نمی خرین دانلود می کنید این نمیشه حق کسی خوردن ؟ دوست عزیز اگر به حق خوردن شما نه 1 دلار نه 10 دلار برو بالا تر خیلی حق کسی داری می خوری بعد هم کی گفته اونطرف فقط 5% جیل می کنند ؟ نه دوست من این خبرا نیست درست فرهنگ امریکا یا خیلی کشور های دیگر مثل ما نیست اما اینطور هم نیست کم جیل کنند -- کردن دستگاه هم تو کارشون است , xbox , ps3 هم کم از هکش اون طرف استفاده نمیشه لطفا یک بحث میکنید ببینید ایا همه برنامه , بازی ها, ویندوز, ارجینال استفاده می کنید یا نه که بعد بحث جیل این جور موارد میارید
    Last edited by hadishi; 22-07-2011 at 17:05.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

یه سوال
    چرا برای آپدیت به 4.3.3 ارور 3194 میده؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیتونز نمی تونه به سرور دسترسی پیدا کنه پس :
    آیتونز رو آپدیت کنین
    به وی پی ان کانکت شین...

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز 1 دلار 5 دلار پولی نیست درسته حرف شما هم تا حدی درسته اما 1 دلار 5 دلار که همین شما دارین سرش بحث میکنید در مقابل ویندوزی که قیمتش قابل مقایسه نیست با این قیمت میرین 1000 تومان سی دی ویندوز می خرین نصب کنید این نمیشه حق کسی خوردن ؟ انتی ویروس نمی خرین دانلود می کنید این نمیشه حق کسی خوردن ؟ دوست عزیز اگر به حق خوردن شما نه 1 دلار نه 10 دلار برو بالا تر خیلی حق کسی داری می خوری بعد هم کی گفته اونطرف فقط 5% جیل می کنند ؟ نه دوست من این خبرا نیست درست فرهنگ امریکا یا خیلی کشور های دیگر مثل ما نیست اما اینطور هم نیست کم جیل کنند -- کردن دستگاه هم تو کارشون است , xbox , ps3 هم کم از هکش اون طرف استفاده نمیشه لطفا یک بحث میکنید ببینید ایا همه برنامه , بازی ها, ویندوز, ارجینال استفاده می کنید یا نه که بعد بحث جیل این جور موارد میارید
    حرف من نيست و آمار رسمي اين پنج درصد رو ميگه.
    درسته من همه نرم افزارام اورجينال نيست ويندوزم يا چندتا ديگه شون كرك شده ست ولي بازم خوبه قدم اول رو برداشتم مطمئنا اگه به مك كوچ كنم ديگه كاملا از مقوله غير اورجينال بيرون ميام شما چه قدمي برداشتيد؟ فقط نشستيد ، جيلبريك ميكنيد و اعتراض !
    در هر صورت با اين وضع من هرگز نمي تونم با هيچ دليلي شما رو قانع كنم شما هم همينطور من رو ، پس ادامه بحث لازم نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آیتونز نمی تونه به سرور دسترسی پیدا کنه پس :
    آیتونز رو آپدیت کنین
    به وی پی ان کانکت شین...
    سلام
    برای آپدیت به 4.3.3 مگه باید به اینترنت وصل باشه آیتونز..........
    فریمور 4.3.3 رو دارم بعد باید به نت وصل باشم برای رستور ؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

حرف من نيست و آمار رسمي اين پنج درصد رو ميگه.
    درسته من همه نرم افزارام اورجينال نيست ويندوزم يا چندتا ديگه شون كرك شده ست ولي بازم خوبه قدم اول رو برداشتم مطمئنا اگه به مك كوچ كنم ديگه كاملا از مقوله غير اورجينال بيرون ميام شما چه قدمي برداشتيد؟ فقط نشستيد ، جيلبريك ميكنيد و اعتراض !
    در هر صورت با اين وضع من هرگز نمي تونم با هيچ دليلي شما رو قانع كنم شما هم همينطور من رو ، پس ادامه بحث لازم نيست.
    علی آقا، واقعا اگه فکر میکنی فقط پنج درصد آمریکا آیفون جیلبریک شده استفاده میکنن، اشتباه میکنی، شک نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه آیپاد تاچ 8 گیگ سری 4 بخرم . ولی قبلش دنبال راهنمایی بودم . ممنون میشم کمکم کنید
    من دقیقا نمی دونم جیلبریک چیه ...ولی رفتم دنبالشو یه سری چیزایی پیدا کردم...
    1-این آیپاد تاچ سری 4 رو میشه جیلبریک کرد ؟ راحته ؟ اگه نخوام جیلبریک کنم ...نمی تونم ازاَپ ها استفاده کنم ...وایرلس دارم .
    2- راحت به وایرلس کانکت میشه ؟
    3-کیبورد فارسی با گچپژ خیلی برام مهمه ...داره ؟ میشه راحت روش نصب کرد ؟ از کجا ؟
    4-مثلا برای جی میل و فیس پوک و توییتر ...همون اپ های آیفون می خوره ؟ راحته ؟هم پیدا کردن و هم کار کردن ؟
    5-v*p*n روش راحت نصب میشه ؟ از کجا ؟

در آخر عطاش به لقاش میرزه ؟

دوستان عجر دو دنیا نصیبتون ...ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من دفعه اول آیپادمو با یک کامپیوتر تو آمریکا وصل کردم یعنی الان با کامپیوترم تو ایران نمی تونم سینک بشم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •