سلام میشه لطفا زحمت بکشید این Bundespatch for PES 2009 v 1.2
رو تو چند تا فایل کوچیک تر اپ کنید ما هم بتونیم دانلود کنیم ؟؟
اینم لینکش کد:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33540
سلام میشه لطفا زحمت بکشید این Bundespatch for PES 2009 v 1.2
رو تو چند تا فایل کوچیک تر اپ کنید ما هم بتونیم دانلود کنیم ؟؟
اینم لینکش کد:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33540
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم سی دی شو میخوام چطوری میشه گرفت ؟؟؟؟
از راهنمایی مرسی دوست عزیز من اول کرک ریختم بعد پچ 1-20 نصب کردم و سیو لیگ من خراب نشده وهمون فصل دوم هستم به نظر شما از ادامه برم مشکلی پیش نمیاد یا از اول باید برم؟
یکی از دوستان گفته بود به نظرتون طوی pes 10 در بخش bal چه تغییری بکنه بهتره این هم نظر من :
باید وقتی که تازه میخوای شروع کنی یه تست چند مرحله ایی ازت بگیرن تا بر اساس اون انرژی های اولیه رو بهت بدهند این طور هر کسی که بیشتر وارده و توانایی های بیشتری در بازی داره حقش ضایع نمیشه و با انرژی های بهتری نسبت به کسی که وارد نیست به مسابقات میره
میشه فیس ها رو از طریق کیت سرور وارد کرد اگه میشه به اسم چه فولدری ؟
Last edited by d_a_n_t_e; 13-01-2009 at 16:45.
ادامه بدی امکان خراب شدنش هست پس بهتره سیو قبلی رو بیخیال بشی برای من که اون موقع جواب نمیداد یعنی سیوهایی که از بازی قبلی نگه داشته بودم با این دی وی دی اورجینال ها ساپورت نشد
چرا کسی جواب نمیده ؟؟
چطوری میتونم سی دی رو بگیرم ؟؟
ای کاش یک ذره زودتر میگفتی .من امروز برای کسانیکه درخواست داده بودن پست کردم.حالا اگه حوصله داری چند روز دیگه میتونم برات بفرستم.
دوستان، میتونید برای قرار گرفتن تیم های پرسپولیس و استقلال در پچ سایت gaming access ، توی نظرسنجی شرکت کنین!
فعلا استقلال 0.80% آراء رو داره و پرسپولیس هم 0.76 آراء هست! با این همه طرفدار والله قباحت داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای کاش یک ذره زودتر میگفتی .من امروز برای کسانیکه درخواست داده بودن پست کردم.حالا اگه حوصله داری چند روز دیگه میتونم برات بفرستم.
آره دوست عزیز میخوام زحمتشو بکش .
آدرسو چطوری بهت بدم ؟؟
پولشو باید به کسیکه که میاره بدم ؟؟
هزینش چقدره ؟؟
كسي بلد نيست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)