هه قضیه مثل اینکه جدیهانتظار داشتم چنین کاری کنن
هه قضیه مثل اینکه جدیهانتظار داشتم چنین کاری کنن
سلام
رمز شما عوض شده. در این موقع که رمز عوض میشه، تمام حسابهای شما در یاهو بسته می شه و شما باید دوباره وارد بشید که چون رمزتون رو احتمالا یکی عوض کرده (یعنی قطعا!) بنابراین از همه جا خارج شده اید و دیگه نمی تونید وارد بشید
ببینید با کی مشکل دارید. به ایمیلتون نامه بفرستید و بگید که ایمیلتون رو پس بده
این آدرس هم سری بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نیز بازیابی رمز عبور
اگر مشکلی بود، 12 ساعت بعد دوباره تلاش کنیدد
سلام دوستان
منم یه مدته با یاهو مسنجرم مشکل دارم اینجوری که شما میگید عادیه؟بیچاره میشم دارم چت می کنم که یهو داداشم ADSL رو قطع میکنه و
دیگه بعد از وصلش نمیاد و چت دیگه منتفی میشه..ولی کلا نیازی به قند شکن نداره هیچوقت..
راستی دوستان من یه مدته قندام مونده رو دستم قندشکنی که گرفتم پولشم ریختم ولی قندارو نمیشکنه ..
اگه کسی قندشکن خوب سراغ داره میتونه پ.خ بده لطفا
![]()
سلام آیا یاهو داره یه سری از ایمیل ها رو کلا دی اکتیو می کنه ؟
کسی اطلاعی نداره ؟
hotspot shield
من یه ورژنش رو دانلود کردم کار نکرد بعضی هاشون fake هستن!!
چرا از این شوخی ها می کنی با من آخه؟!!
دلم طاقت نداره!
بیا این نسخه رو دانلود کن
naariaa.blogsky.com
از این سایتها هم می تونی دانلود کنی
اگر Fake دانلود کردی پس بدون که نابود شدی چون احتمالا کرم یا ویروس یا تروجان و غیره بوده
cnet.com
download.com
filehippo.com
درود فکر نکنممن با ------ که وصل شدم احتمالا یاهو دچار سردرگمی شده که چرا یه دفعه لوکشین از اینجا به اونجا شسد و فکر کرده یکی دیگه وارد حساب من شده و بلاک کرده الان هیچ کار نمیتونم بکن حتی میرم که ریکاوری پس بزنم میگه نمیشه به کاستومر یاهو پیام زدم و گفتم که مشکل چیه این رو برام ارسال کرد یعنی چی میشه یکی بگه
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.
Thank you for allowing us to be of service to you.
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.
Hello Ali,
Thank you for contacting Yahoo!.
I have analyzed your message, and it is best addressed by our Yahoo! Accounts team. To protect account security, this team requires specific information about your Yahoo! account that you provided during sign-up or when you last updated your account. I will need to ask you to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] directly to provide the necessary information to resolve your issue.
Note: Please do not reply to this message. Submitting an email through the form is the best way to get your answer.
Please visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for information regarding Yahoo!'s Privacy Policy.
Also, please read the help article about [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
For additional help with Yahoo! products, please visit the Yahoo Help pages.
Thank you again for contacting Yahoo!.
Regards,
Louise Carter
Yahoo! Customer Care
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Auto-Response 04/03/2013 02:55 PM This is an automated message acknowledging your recent submission for help to Yahoo! Customer Care.
Please do not reply to this automated message as replies will not been seen or answered by a Yahoo! Customer Care representative.
• If you reported abuse, we will investigate and take action where appropriate, and may be contacted if additional information is required to complete our investigation. We appreciate your efforts to make our community better.
• If you are submitting a request for assistance, or asking a question, a representative will respond as soon as possible.
Sincerely,
The Yahoo! Customer Care Team
دوستان سلام
تعداد زیادی آی دی تو اد لیستمون داریم.حالا هر کدوم یه اسمی دارن.حالا می خواستم روشی بگین که واسه هر کدوم خودم اسماشونو عوض کنم.
(توضیح بیشتر: هر کدوم از این آی دی ها رفقا هستن که قبلنا تو نت آشنا شدیم و هر کدوم یه تخصصی دارن و خلاصه ازشون استفاده می کنیم.مثل پزشک و مهندس نرم افزار و سخت افزار و تعمیر کار و.... خلاصه زیادن و نمی شن آدم بدونه مثلا sadasas1391 تخصص چیه از بین 50 تا لیست ؟! تا فردا ازش استفاده کرد.حالا می خواستم مثلا به جای مثلا آی دی sadasas1391 بزارم مهندس نرم افزار اسمشو تا فردا کاری داشتم از بین لیست راحت متوجه شم که خودشه و به همه پیغام سند نکنم که کدومتون مهندس نرم افزارینو و جوابمو بدین!؟...)
ممنونم...![]()
اطلاعات بده بهش
حسابت رو کی ساختی؟
آخرین تغییر رمزها کی بوده؟
چی بوده
سوالات بازیابی
به چه کسانی بیشتر ایمیل زدی؟
متن ایمیل ها
متن چت ها
و هر اطلاعاتی که داری کمک کننده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)