تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 554 از 1004 اولاول ... 54454504544550551552553554555556557558564604654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

1- بعضی شبا شاید 2-3بار در ماه اینترنتم از ساعت 9شب قطع میشه تا صبح حدودای 7
    2- به شماره 2020 که زنگ میزنم میگه شما وصلید و مشکلی نیست
    3- به مخابرات شهرمون مراجعه کردم میگه وصل بوده و مشکلی نیست
    3 دلیلی که منو مطمئن کرد از اکانت شما دارن دزدی میکنن
    دوست عزیز شما حتما پسورد مودم،WiFi و اکانت رو عوض کنید
    اگه بلد نیستید پسورد مودم و WiFi رو عوض کنید، نوع مودم رو ذکر کنید تا راهنمایی بشید هرچند خودتونم بگردید پیدا می کنید
    برای تغییر پسورد اکانت هم وارد نت بیل بشید ( 80.191.199.5 ) از پنل سمت چپ روی my profile بعد روی reset form کلیک کنید
    پسورد اکانت رو تغییر بدید و save کنید
    Last edited by urumchi; 14-09-2013 at 01:40.

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

3 دلیلی که منو مطمئن کرد از اکانت شما دارن دزدی میکنن
    دوست عزیز شما حتما پسورد مودم،WiFi و اکانت رو عوض کنید
    اگه بلد نیستید پسورد مودم و WiFi رو عوض کنید، نوع مودم رو ذکر کنید تا راهنمایی بشید هرچند خودتونم بگردید پیدا می کنید
    برای تغییر پسورد اکانت هم وارد نت بیل بشید ( 80.191.199.5 ) از پنل سمت چپ روی my profile بعد روی reset form کلیک کنید
    پسورد اکانت رو تغییر بدید و save کنید
    البته تو این حالت که میگم شب تا صبح قطعه چراغ Adslروشنه و فقط چراغ اینترنتم خاموشه.پس اونا که میگن وصله و مشکلی نیست بر پایه همین روشن بودن چراغAdslهست.پسورد وای فای رو هم زود زود عوض میکنم.ولی پسورد اکانت که فکر نکنم لازم باشه چون برفرض اگر داشته باشن هم که ب یه خط دیگه که نمیتونن با این اکانت وصل بشن.در ضمن در قسمت سوابق اتصال که تو سایت میزنم فقط مودم خودم رو نشون میده که باهاش وصلم.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 4

4. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

البته تو این حالت که میگم شب تا صبح قطعه چراغ Adslروشنه و فقط چراغ اینترنتم خاموشه.پس اونا که میگن وصله و مشکلی نیست بر پایه همین روشن بودن چراغAdslهست.پسورد وای فای رو هم زود زود عوض میکنم.ولی پسورد اکانت که فکر نکنم لازم باشه چون برفرض اگر داشته باشن هم که ب یه خط دیگه که نمیتونن با این اکانت وصل بشن.در ضمن در قسمت سوابق اتصال که تو سایت میزنم فقط مودم خودم رو نشون میده که باهاش وصلم.

چرا خیلی راحت میشه!!
    2 تا خط و 2 تا ADSL دارم ولی الان فقط دارم از یه خط استفاده میکنم و به هر کدوم دلم خواست وصل میشم

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

چرا خیلی راحت میشه!!
    2 تا خط و 2 تا ADSL دارم ولی الان فقط دارم از یه خط استفاده میکنم و به هر کدوم دلم خواست وصل میشم
    کجا دقیقا باید عوض کنم.تو سایت خود مخابرات نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

چیزی که خیلی جالبه اینه که دقیقا هفته ی پیش 19م که از ساعت حدود 9 شب اینترنتم قطع شد تا 6 صبح 20م حدود 2630مگابایت دیتا دریافت کردم در حالی که قطع بود و حتی یک کیلوبایت هم دیتا نگرفتم و همون خطای dns server isnt responding رو میداد.همون صبح 20م که رفتم گفتن دیشب شما وصل بودی و 2630مگابایت دیتا گرفتی.
    به نظرتون میدزدن؟تو قسمت caller ID هم مشخصلت همون مودم خودم رو میده پس قاعدتا نباید از موردم دیگه ای استفاده شده باشه.نظرتون چیه؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه دیگه طرف زرنگه MAC Address تو رو به صورت مجازی ست کرده احتمالا اول از همه یوزر و پسورد اینترنت ـت رو به دست آورده بعد از قسمت ریپورت , مک آدرس رو دیده و اون رو ست کرده تا بتونه به اینترنت ـت دسترسی داشته باشه چون در غیر اینصورت نمیتونه وصل بشه مگر اینکه MAC Address رو ریست کنه
    تو اولین فرصت پسوردت رو از راهی که سعید جان گفتن تغییر بده

یه مورد دیگه هم میتونه باشه طرف رو سیستمت
    keylogger نصب کرده که هر چی با کیبرد فیزیکی تایپ کنی رو به ایمیلش ارسال میکنه و اونم به راحتی با یوزر و پسوردت وصل میشه این بار سعی کن از کیبرد مجازی ویندوز ( تو بخش استارت ویندوز اگر On-Screen Keyboard رو تایپ کنی برات میاره ) برای تایپ پسورد جدیدت استفاده کنی و امنیت سیستمت رو افزایش بدی

10. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چیزی که خیلی جالبه اینه که دقیقا هفته ی پیش 19م که از ساعت حدود 9 شب اینترنتم قطع شد تا 6 صبح 20م حدود 2630مگابایت دیتا دریافت کردم در حالی که قطع بود و حتی یک کیلوبایت هم دیتا نگرفتم و همون خطای dns server isnt responding رو میداد.همون صبح 20م که رفتم گفتن دیشب شما وصل بودی و 2630مگابایت دیتا گرفتی.
    به نظرتون میدزدن؟تو قسمت caller ID هم مشخصلت همون مودم خودم رو میده پس قاعدتا نباید از موردم دیگه ای استفاده شده باشه.نظرتون چیه؟

دوست عزیز شما پسورد اکانت و WiFi رو روزی هزار بار عوض کنید ولی پسورد مودم رو تغییر ندید براحتی با یه telnet گرفتن از مودمتون
    دوباره پسورداتون لو میره!

شما قدم اول حتما پسورد مودم رو عوض کنید،بعد پسورد اکانت و WiFi

در مورد مطلبی که دوستمون گفتن که شاید رو سیستمتون کیلاگر نصب شده باشه با یه اسکن ساده پراسس ها با یه نرم افزاری مثل
    process explorer و مشابهش میتونید مطمئن بشید که رو سیستم کیلاگر نصب هست یا نه
    Last edited by urumchi; 14-09-2013 at 14:49.

12. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

درست 1 ساعت مودم رو ریستارت کردم تا یه آیپی درست درمون داد بهمون 1 ساعت نشده قطع شد ( یا قطع کردن :| )

آیپی های زپرتی 3 روز وصل می مونن اینا به چند ساعت نمیرسن :|

14. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

درست 1 ساعت مودم رو ریستارت کردم تا یه آیپی درست درمون داد بهمون 1 ساعت نشده قطع شد ( یا قطع کردن :| )

آیپی های زپرتی 3 روز وصل می مونن اینا به چند ساعت نمیرسن :|
    تو نت بیل port error میزنه یا user request ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تو نت بیل port error میزنه یا user request ؟
    اكانت خونه ما خيلي قطع و و صل ميشه و port error ميزنه اين چيه ؟ مشكل پورتهاي مخابراته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •