با سرورهای نزدیکتر مثل استانبول تست کنین.
چون من چند بار امتحان کردم بعضی سرورها سرعتشون کلا برای بعضی مناطق کمه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سرورهای نزدیکتر مثل استانبول تست کنین.
چون من چند بار امتحان کردم بعضی سرورها سرعتشون کلا برای بعضی مناطق کمه.
سلام بچه ها
دوستان همارایی
دیروز عصر به بعد اینرنت من قطع بود
شب هم فقط یاهو کار میکرد
شب 3 به بعد درست شد
الان کار میکنه اما سرعتش کمتره
مال بقیه چطوره ؟
صفحه اصلی :
وضعیت سرویس در حالت زرد هست؟ روش کلیک کنید لیست قطعی ها رو مینویسه معمولا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالب بود
اخه وقتی سایتی باز نمیکرد چطوری میرفتم صفحه اصلی ؟
از دیشب مشکل درست شد
دوستان من شهرک باغمیشه هستم اینطوری که فهمیدم خطهای اینجا خیلی نویزی واسه همین که سرعت پائین میگن هرچی بگیری همش یکی اینو از چندتا دوستام شنیدم خودمم که 512 دارم 110 دان میکنم اگه از شهرک کسی هست بگه ای دی اسلش چی و چندتا سرعت دان داره
چوخ ممنون
حداکثر سرعت دانلود سرویس 512 حدود 64 هست.شما الان داری با 110 دانلود میکنی راضی هم نیستی؟!!!![]()
دوست عزیز شما از قار معلوم اطلاعات خوبی در این زمینه ندارین اون مال نامحدودهاست در ضمن فاصله تا مخابرات هم شرط اینم بگم من یه دوست موبایلچی دارم که از مشتریای قدیمی صبانت تو آبرسان خودم با چشمام ای دی اسل 128 رو دیدم که 110 به بالا دان میکنه الان چون از مشتریای قدیمی صبا خود صبانت 256 کرده دانلودشم همون 180 الی 230 اینو چی میگین حتما باید با دمش گردو بشگونه نه اینطوریا هم نیست
خوب همونطور که AB 'سرعت 512 برای سرویسهای نامحدود 64 هست ولی برای نامحدودها بستگی به شرکت داره مثلا پارس آنلاین بعضی سرویسهاش تا 220 هم میره ولی تا اونجا که می دونم همارا و مکس نت خط رو روی 1024 می بندند واسه همین سرعت از 110 بالاتر نمیره شما 128 مکس نت رو هم بگیری سرعتش همینه.
دوست عزیز 512 یعنی 64.
شرکت ها اسم سرویس هاشون رو میزارن 128 پلاس یا 128 کلاسیک و سرعتشون معمولا یک مگ هست.
اسم سرویس دلیلی بر سرعتش نیست.
در ضمن احتمالا شما کیلوبیت رو با کیلوبایت اشتباه گرفتین.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)