دوست عزیز درخواست عاجزانه دارم که این پست رو ویرایش کن و این لینک رو پاک کن.یهو دیدی صاحبش اومد اینو دید هم برا شما بد می شه هم برای من و هم برای دوستانی که از این تاپیک بهره می برن.بازم می گم خواهشاّ...اینجا هم لیست قیمتا هست
دوستان عزیز نظرتون در مورد اینا چیه؟می صرفن؟زیاد شنیدم که Acer خوب نیست ولی این رو هم شنیدم که Acer چون زیاد مشهور نیست ارزونتره و سونی و HP و دل و ... (مخصوصاّ سونی) پول اسمشون رو می خورن.این در حالیه که Acer فروش نسبتا خوبی هم داشته.هرچی هم سرچ کردم کسی دلیل منطقی مبنی بر خوب یا بد بودن Acer نداشته(تو ایران).?Acer Aspire 5920
Processor: Intel Core 2 Duo T7300
Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 8600M GT 256
Display: 15.4 inch, 16:10, 1280x800 pixels
Weight: 3kg
-----------------------------------------------------
?Acer Extensa 5620
Processor: Intel Core 2 Duo T5550, Intel Pentium Dual Core T2330
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 2400 XT, Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100
Weight: 2.9kg
-----------------------------------------------------
قیمت این ها چنده؟مدل های خوبی هستن؟
بنابر این از دوستان و رفقای P30 (مخصوصاّ اهل این کار) می خوام با دلیل مستحکم و قانع کننده بگن Acer و این دو مدل خوبن یا بد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم گرافیکاشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم فک کنم گرافیک 1510 هست.بازم می گم فک کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید