سلام دوستان
من از ورژن 1.0.615.00107 سیمز 3 استفاده می کنم و حدود یک ماه پیش بود که پک "Town of Life" رو خریدم اما وقتی که میخوام این پک رو نصب کنم با این پیغام رو به رو میشم :
"setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue"
بنابراین با کمی جستجو درون دی.وی.دی "Town of Life" به پوشه ای با این آدرس برخوردم :
"H:/ Town of Life/ Support/ Update"
در این پوشه فایل آپدیتی به این اسم قرار داشت :
1.23.65.0120xx
اما وقتی که روی آیکون آن برای آپدیت کردن سیمز 3 کلیک کردم ، پیغامی داد که می بایست ابتدا ورژن ماقبل این آپدیت رو نصب کنم !
وقتی هم که بر طبق راهنمای پست اول این تاپیک عمل کردم به این مشکل برخوردم :
وقتی که فایل اول با حجم حدود 10 مگابایت رو دانلود کردم و در محل نصب بازی از حالت زیپ خارج کردم و نصب کردم و پس از اینکه چندین فایل جایگزین فایلهای اصلی شدند ، موقعی که روی فایل "update" دابل کلیک کردم با این پیغام رو به رو میشم :
unable to find source file
این مطالب رو حدودا دو هفته پیش هم اینجا بیان کردم ولی متاسفانه هنوز اندر خم یک کوچه هستم و راه حلی پیدا نکردم
آیا امکان داره فایلی که در صفحه اول این تاپیک گذاشته شده مشکل داشته باشه ؟
کلا راه حل خاصی برای رفع این مشکل به نظر دوستان میرسه ؟
راستی سیمز 3 من (نسخه پایه) بدون هیچ گونه کرکی نصب و اجرا میشه ، و کلا نه کرکی داخلش هست و نه احتیاج به کرک کردن داره ، میخواستم بپرسم که برای بقیه دوستان هم به همین شکله ؟
پی نوشت :
ظاهرا بعد از جایگزین شدن تعدادی از فایلهای آن "فایل زیپ 10 مگاباتی" صفحه اول تاپیک با قایلهای اصلی سیمز 3 ، زبان بازی از انگلیسی به اسپانیایی تغییر کرده است (اومدیم ابروش رو درست کنیم چشمش هم کور کردیم) برای حل این مشکل چی کار میتونم بکنم ؟
با تشکر
![]()