من دی وی دی برام خیلی مهمه ، اگه بلوتوث هم نداشت عیبی نداره فقط حتما دی وی دی و فلش بخوره ، راستی اگه میشه گزینه هایی رو که معرفی میکنید قیمتش رو هم بنویسید
بازم مرسی
من دی وی دی برام خیلی مهمه ، اگه بلوتوث هم نداشت عیبی نداره فقط حتما دی وی دی و فلش بخوره ، راستی اگه میشه گزینه هایی رو که معرفی میکنید قیمتش رو هم بنویسید
بازم مرسی
سلام به همه دوستان پی سی
تصمیم نهایی 718 kenwood ex شد . ویتنام اصله یا اندونزی ؟؟
از دوستان کسی مشکلی بااین باند داشته ؟نظر کلی تون لطف کنید بگید؟
راستی آمپ هم نمیخوام بزارم .
صدای 718 معمولی شنیدم خوشم اومد مدل ای ایکس هنوز به دقت نشنیدم ؟؟؟؟...
4250 + 718 ex
مرسی![]()
Last edited by 01110362; 02-08-2011 at 22:09.
باند 718 EX سری اول که اومد ساخت اندونزی بود
اما الان ساخت ویتنام هست.نگران نباشید اصلیه.
718 EX حدود 20 وات قویتره صدای صافی داره.
البته سعی کن آمپ رو بخری چون صدای 718 رو آمپ در میاره.
آمپ که حتما بعدا میخرم فعلا نمیخوام هزینه کنم .
قیمت 718 ای ایکس هم 98 -95 گارانتی نت ال..بود.
خوبه ؟
mtx فروشنده میگفت همش چینه ومساوی بلاپونکت باندهای ضعیف هست وفقط داری 40تومن به فروشنده سود میدی ؟
نظر شما چیه ؟صداش شنیدی ؟
تجربه کار با ای باند داشتی؟
البته فروشنده ها اکثرا ...
718 ex باند خیلی خوبیه اصلا جای نگرانی نیست.
قیمتش هم مناسب گفته.
من بارها این باند رو برای دوستام خریدم و راضین همه تازه بعضی هاشون یک جفت دیگخ هم اضافه کردن.
ممنون از پاسخ شما.
بعداز ظهر احتمال زیاد برم یه 4250 یا 6350 + 718 ای ایکس بخرم .
خیلی ها میگن بدون آمپ فایده نداره بعضی ها هم میگن فعلا بدون آمپ کار راه اندازه
نظر شما چیه فعلا جوابگو هست یا یه آمپ 5203 کنوود بخرم .
اگه بدون آمپ کار راه انداز باشه بعدا یه آمپ 4 کانال خوب میخوام بگیرم که ساب خودم هم به این جمع اضافه کنم.
امروز بالاخره 8016 گرفتم . البته قصدم خرید 7016 بود که موجود نبود. قیمت هم 255 (هدیونیت+ سوکت فابریک+ سوکت آنتن رادیو+نصب) و یک سال گارانتی نت الکترونیک که از اول شهریور تازه شروع میشه. محل خرید هم ستارخان- بین بهبودی و شادمان- پلاک 488 روبروی پمپ بنزین- آقای علی محمدی. از کیفیت صداش خیلی راضی هستم. قبلا 6050 داشتم ولی این یه چیز دیگه است.
Last edited by cyruslogic; 03-08-2011 at 14:18.
مبارکه.
7016 پشت شهرداری دیروز 190 قیمت گرفتم
باسلام
من وانت نيسان دارم يه جفت باند ميخوام برا داخل دراش كه فعلا بدون آمپ هم صداي خوبي داشته باشه تا بعد كه آمپ هم بخرم
با تشكر
ex صدای بهتری داره هرچند که کلا 718 صدای تیوترش ازار دهندس (البته بیس خوبی داره)
البته اینو بگم برند mtx تو خیلی از محصولات از کنود کیفیتش بالاتره(من پخش,امپ باندام کنووده)
برند بلاپونکت هم جزو خوبهاست هرچند که خیلی شناخته شده نیست
شما اگه صدای 718 دوست داری بخر اگه نه میتونی از بند mtx,jbl.infinity... خرید کنی
مبارک باشهامروز بالاخره 8016 گرفتم . البته قصدم خرید 7016 بود که موجود نبود. قیمت هم 255 (هدیونیت+ سوکت فابریک+ سوکت آنتن رادیو+نصب) و یک سال گارانتی نت الکترونیک که از اول شهریور تازه شروع میشه. محل خرید هم ستارخان- بین بهبودی و شادمان- پلاک 488 روبروی پمپ بنزین- آقای علی محمدی. از کیفیت صداش خیلی راضی هستم. قبلا 6050 داشتم ولی این یه چیز دیگه است.
مطمئنا پخش خوبی خریدی و با گذشت زمان ازش بیشتر راضی میشی
دنبال کواکسیال های گرد mtx باش که کیفیت و حجم صدای خوبی دارن مثل 653 البته باید بگردیباسلام
من وانت نيسان دارم يه جفت باند ميخوام برا داخل دراش كه فعلا بدون آمپ هم صداي خوبي داشته باشه تا بعد كه آمپ هم بخرم
با تشكر
Last edited by Amir..H; 03-08-2011 at 15:08.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)