این عکس چون با نسبت 16:9 واید گرفتم اسمانش اینطوری شده . در مورد رنگ سفید اسمان هم چون طرفهای عصر بود اسمان رو هم ابرهای سفید رنگی پوشانده بود این رنگی شده. متشکرم
این عکس چون با نسبت 16:9 واید گرفتم اسمانش اینطوری شده . در مورد رنگ سفید اسمان هم چون طرفهای عصر بود اسمان رو هم ابرهای سفید رنگی پوشانده بود این رنگی شده. متشکرم
سلام : عجب کارگاه اموزشی شده دست دوستان درد نکنه.
![]()
سلام به همه ي دوستان خسته نباشيد.
لطفا مدل دوربيني كه عكس گرفته شده رو هم ذكر كنيد دركنار عكس گرفته شده.تا بشه براي دوستاني كه دنبال خريد هستند هم بهتر بتونن نسبت به كيفيت عكسها دوربينشو انتخاب كنند.
ممنون![]()
با سلام خدمت همه دوستان هنرمند و عکاس؛
ابتدا یک عکس ادیت شده رو به همراه عکس اصلی براتون میذارم و خوشحال میشم نظر شما رو راجع به ادیت عکس بدونم :
عکس اصلی :
این هم ادیت من روی این عکس :
اینجا هم یه عکس دیگه گذاشتم و خیلی دوست دارم بدونم نظرتون راجع به کادربندی، نورسنجی و نوع سوژه چیه؟
(تمام عکس ها با Canon PowerShot SX30 IS گرفته شده اند)
Last edited by Fox; 06-09-2011 at 03:24.
خوشحال می شوم نقد دوستان را بدونم .
![]()
عکس اولی و سومی قشنگ شده
فقط کادر بهتر و کمی ادیت کارو قشنگتر میکرد
سلام؛ من از عکس اول و دوم خیلی خوشم اومد، حبابهای هوا جذابیت خاصی به عکس دادن...
تنها نکته ای که به ذهنم میرسه اینه : قسمت پایین عکس دوم برگها اضافه هستن که با استفاده از استامپ فتوشاپ میشه راحت حذفشون کرد![]()
1/1000s
f/8.0
ISO Under 200
105mm
![]()
ببخشید دیر شد pc ـیم مشکل داشت
عکس اول بسیار عالیه و خیلی جذابه ، فقط شاخه کمی نظر بیننده رو نسبت به اصل موضوع دور میکنه
عکس دوم هم اگر رنگ قرمز گل رو نگه میداشتید و کمی جیقش میکردید خیلی جذابتر میشد
محتوای مخفی: 1
سلام عزیز خوبی
عکست بینظیره ممنون از اشتراک
اگر میشه بزرگترش رو هم آپ کنید
فقط لطفا عکس هات رو حتما با EXIF بزار ، ممنون
خیلی کادر جذابی داره همین طور حالت خنده داره دختر
رنگ و آب زنده ی هم داره که جلب نظر میکنه
ببخشید اما ادیتش اصلا خوب نیست چون شما یه دختر خوشحال رو بردید توی محیطی که اصلا شاد نیست
![]()
Last edited by ELSIN; 06-09-2011 at 19:58.
ای ولا بروبچ.
بسی مسرور و مشعوف شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)