اين چند روزه خيلي افتضاح شده..!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اين چند روزه خيلي افتضاح شده..!
قرمزه یعنی چی؟!
یعنی درصدی از اطلاعات ارسالی از سیستم من هرگز به سرور نمیرسه . این اتلاف بیشتر درسرورهایی مشاهده میشه که از ایران دورتر هستن .
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
دوستانی که خط 5 هستن لطفا از وضعیتشون در شب و روز بگن . من که شبها بیشتر از 20 کیلوبایت را نمیبینم .....( اندیشه 128)
خط 5 اندیشه 128
فعلاً که اوضاع خرابه هر شب داره دانلودام کمتر میشه
الان ساعت 9.1 دقیقه شب اندیشه سرعت 3 کیلوبایت درثانیه گندشو دراوردن
فقط جهت اطلاع می گم. قصدی ندارم. این روزا که همه دارن از خرابی نت می گن، ما (شاتلی ها) مشکلی نداریم. یا حداقل میشه گفت من هر موقع پای سیستم بودم، نت راحت کار می کرد.
mehdihamed جان من پیش بینی می کنم شما شاتلی بشی (با این اوصافی که میگی)
نتیجه سایت pingtest رو هم که یکی از بچه ها گفته بود گذاشتم. تفسیرش با خودتون.
زمان آزمایش: 3شنبه، ساعت 21:15
سرویس 128، خط 322
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ramin2020; 17-08-2010 at 20:39.
به نظر مياد مشكل پايين بوده سرعت همه گير باشه ؛ يكي تقويم رو نگاه كنه ببينه داريم به روز خاصي
نزديك ميشم..!!
احتمالش زیاده عزیز احتمالش زیاده الان دورو بر 80% هست
درود اخه این چه وضعیه الان که تایپیکو بعد از 10 دقیقه کلنجار باز کردم اصلا نمیدونم این اینترنت اندیشه چه مرگش هنوز دوستان صفحه این تایپیک رو نصفه نیمه میاره ای خدا هر چند روز قطعی دارم اونم چند ساعت همش ارور 691 میده بابا کی میگه خط 773 خوبه بیخود میگه تو اندیشه برای اشترک روز اول رفته بودم او دختره به من گفتش 722 افتضاح حالا اگه وقت کنن این تایپیک رو نگاه کنن میفهمن کدوم افتضاح... بدرود تا کی دروغ...
دمت گرم با اینکه کوچیکه اما خیلی خوب و کار بردیه
تو این فکرم برای مودم باتری 8 ولت بگیرم لپ تابو وصل کنم اگر برقم رفت نت داشته باشم
منظور؟
امروز رفتم اندیشه کلی حرف زدم گفت حقیقتش یه چند روزه مشکل داریم اما درس میشه این اولین بار بود که سعی نکرد بپیچونه گفت منطقه 3 و 5 عالیه بیشتر مشکلات توی 2 و8 و4 هست
گفتم دوستام تو منطقه 5 شاکی هستن گفت نباید اینطور باشه نمیدونم کدوم حرفش رو باور کنم
شاید بهتر بود میگفت تو مناطق 2 و 3 و 4 و5 و6 و7 و8 مشکل داریم
منم بعد از ظهر نت نداشتم الانم که دارم مینویسم 3 بار dc شد که این برنامه دباره کانکت کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)