لطفا روی دسکتاپ راست کلیک کنید، به برگه ی اسکرین سیور رفته و از قسمت monitor power و بعد برگه ی advanced بررسی بفرمایید که زیر عبارت when i press power button روی shut down باشه ...
نتیجه رو با زدن کلید پاور اعلام کنید
موفق باشید
لطفا روی دسکتاپ راست کلیک کنید، به برگه ی اسکرین سیور رفته و از قسمت monitor power و بعد برگه ی advanced بررسی بفرمایید که زیر عبارت when i press power button روی shut down باشه ...
نتیجه رو با زدن کلید پاور اعلام کنید
موفق باشید
سلام
من میخواستم بدونم سی دی های rewritable رو چطوری میشه پاک کرد،باید سی دی را هم ازنوع rewritabe باشه یا فقط writer باشه میشه؟بعد،پاک کردنش همین معمولیه یعنی با deleteکردن ساده یا روش خاصی داره؟
این کارو قبلا کردم اما جواب نمیده. اینو اصلا تغییر نداده بودم و همیشه رو shut down بوده و الانم هست.یکبار عوض کردم گذاشتم رو do nothing و دوباره برگردوندم به حالت اول اما بازم تغییری نکرده و سیستم به جای خاموش شدن ریست میشه.لطفا روی دسکتاپ راست کلیک کنید، به برگه ی اسکرین سیور رفته و از قسمت monitor power و بعد برگه ی advanced بررسی بفرمایید که زیر عبارت when i press power button روی shut down باشه ... نتیجه رو با زدن کلید پاور اعلام کنی
سلام
باید برای برطرف کردن مشکلتون کاری رو که در پست زیر گفته شده ، انجام میدادید :
حالا که یوزر پاک شده ، راهی نیست جز اینکه برنامه هایی رو که قبلا در بوزر قبلیتون نصب بودند رو دوباره نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی از برنامه ها هم شاید فقط Shortcut اونا از رو Desktop پاک شده باشه .
تاپیک زیر رو با دقت مطالعه کنید :
مشکل در shutdown سیستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر سی دی شما Rewritable باشه میتونید با نرم افزار هایی مثل Nero یا Clone CD اونو Erase کنید.
موفق باشید![]()
آقا دمت گرم با مطلبی که نوشته بودید فعلا یکی از مشکلات حل شد.قبلا موقع بالا اومدن سیستم دوتا گزینه برای ویندوز نشون میداد که دیگه نشون نمیده.اما برای مسئله ی ریست شدن کامپیوتر عاقبت منم مثل همون شد و یک صفحه ی آبی که پیام نوشته.
اگه راهی جز repair بود ما رو هم خبر کنید.
سلام
یه ناهماهنگی یا نقص تو سخت افزارت وجود داره که باید برطرفش کنی.
تاپیک زیر رو هم برای مشکل صفحه آبی (صفحه مرگ) مطالعه کن :
یه صفحه آبی میاد و ریست میشه!!!
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من با یک نرم افزار تحت وب کار می کنم.وقتی می خواهم نام کاربری و کلمه عبور را واردکنم undeline تایپ نمی شود البه در ادیتورهای دیگری مثل word می توانم.لطفاً راهنمایی کنید.
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
شاید تایپ میشه ولی زیرزده میشه که نمیشه دید
اگر مشکلی باشه از برنامه هست...
مرسی از راهنماییتون
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده با اینکه برنامه اینترنت اکسپلورر بازه ولی تو قسمت پردازش task manager نیستش و وقتی که بعضی از پنجره ها هنگ میکنه نمیتونم از این طریق ببندمشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)