تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 554 از 1635 اولاول ... 5445450454455055155255355455555655755856460465410541554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

سلام خدمت اساتید من میخام دوربین Fuji S2500 HD بخرم

کیفیت عکس در شب و فیلم برام مهمه

قبلا با d400 CANON کار کردم نمیدونم این دوربین چقدر از اون ضعیفتره
    اگه مدل بهتری مد نظر دارید لطفا پیشنهاد بدید حدود 250 هزار تومان

(عکاسی در شب خوبی داشته باشه و با نور کم خوب عکس بگیره و فیلمبرداری در حد هندیکم های معمولی داشته باشه)

نظرتون راجع به دوربین های nikon coolpix
    L100

و
    L110

چیه؟
    در مورد این مدلم اطلاعات میخاستم
    Last edited by amin_caragt2; 10-05-2010 at 20:19.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظرتون راجع به دوربین های nikon coolpix
    L100

و
    L110

چیه؟
    l110 دوربین خوبیه و بخصوص از کیفیت فیلمبرداری اش تعریف شده... اما در همین حدود قیمت به نظر میاد فرضاً SX200 انتخاب بهتری باشه.

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خدمت اساتید من میخام دوربین Fuji S2500 HD بخرم

کیفیت عکس در شب و فیلم برام مهمه

قبلا با d400 CANON کار کردم نمیدونم این دوربین چقدر از اون ضعیفتره
    اگه مدل بهتری مد نظر دارید لطفا پیشنهاد بدید حدود 250 هزار تومان

(عکاسی در شب خوبی داشته باشه و با نور کم خوب عکس بگیره و فیلمبرداری در حد هندیکم های معمولی داشته باشه)

در مورد این مدلم اطلاعات میخاستم
    400D یه دوربین SLR است و خب با توجه به تنوع لنزهای کنون اصلا قابل قیاس با S2500 نیست.گرچه تکنولوژی EXR بکار رفته در فوجی منحصر بفرده اما اونو با خروجی یه SLR نمیتونی مقایسه کنی

5. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان گلم و اساتید عزیزم
    بالاخره بعد از ماهها مطالعه و جستجو و تحقیق بین سه مدل SX20 کنون ، FZ35 پاناسونیک و S200 EXR فوجی به این نتیجه رسیدم که کیفیت عکس فوجی از اون دو تای دیگه به مقدار قابل ملاحظه ای بهتر ( اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمائیم کنید ) اونم به دلیل بزگتر بودن سنسورش 0.45 سانتی متر مربع در برابر 0.28 سانتی متر مربع برای اون دو تای دیگه) و اندازه لنزش و شباهت بیشتر انزش به SLR ها .
    ضمنا اینم بگم که زوم بیشتر اون دو تای دیگه اصلا برام مهم نیست و کیفیت عکس و به خصوص تو نور کم برام خیلی خیلی مهمتره .
    تا اینجای کار اساتید عزیز بگن که انتخابم درست بوده و چیزای که گفتم صحیح بوده یا خیر ؟
    بریم سراغ قسمت دوم قضیه : فیلم برداری
    اینکه کنون و پاناسونیک HD فیلم برداری میکنن و اینکه روی کاغذ کیفیت فیلم این دو تا از فوجی بالاتره شکی نیست . ولی دوستانی که تجربه فیلبرداری با هر سه این دوربینها رو دارن ( نه بر اساس شنیده ها ) لطفا بگن که آیا تفاوت فیلم برداریشون فاحش هستش یا اینکه اصلا با هم دیگه تفاوت دارن یا در عمل تفاوت چندانی ندارن . اینم خدمتتون بگم که فیلم برداری در حد خانوادگی و یادگاری با کیفیت قابل قبول ( و نه در حد حرفه ای ) برام کفایت میکنه .
    سپاسگزارم که سریع و بدون تعصب جواب میدین .
    همتونو دوستون دارم

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با مورد اولی موافقم
    فقط یادمه یه جایی خوندم S200 چون سنسور یزرگ رو گذاشته تو بدنه کوچک مجبور شده لنز رو خیلی بیاره جلو که این دوربین رو خیلی بزرگ کرده!
    ولی با این شرایط بهتره به Canon G11 هم فکر کنید .سنسورش که همین اندازه هستفقط زومش کمتره و کوچیکتر.کیفیت تصویرشم که خیلی عالیه
    فیلمبرداری خوبی هم داره که البته HD نیست
    Last edited by rostamiani; 11-05-2010 at 08:13.

8. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز از جوابتون
    با سایز G11 اصلا حال نمیکنم . یه جورایی حس عکاسی حرفه ای رو به آدم نمیده
    در مورد فیلمبرداری سه مدلی که خدمتتون عرض کردم هم یه مقایسه تخصصی داشته باشین ممنون میشم
    دوستان دیگه هم نظر بدن
    به احتمال قوی روز پنجشنبه با راهنمایی های شما میخوام برم بخرم .
    در صورت امکان قیمت خوب و آدرس یه فروشنده منصف و مطمئن رو هم بگید دستتون رو میبوسم .
    سپاس .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بالاخره بعد از ماهها مطالعه و جستجو و تحقیق بین سه مدل SX20 کنون ، FZ35 پاناسونیک و S200 EXR فوجی به این نتیجه رسیدم که کیفیت عکس فوجی از اون دو تای دیگه به مقدار قابل ملاحظه ای بهتر ( اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمائیم کنید ) اونم به دلیل بزگتر بودن سنسورش 0.45 سانتی متر مربع در برابر 0.28 سانتی متر مربع برای اون دو تای دیگه) و اندازه لنزش و شباهت بیشتر انزش به SLR ها .
    ضمنا اینم بگم که زوم بیشتر اون دو تای دیگه اصلا برام مهم نیست و کیفیت عکس و به خصوص تو نور کم برام خیلی خیلی مهمتره .
    تا اینجای کار اساتید عزیز بگن که انتخابم درست بوده و چیزای که گفتم صحیح بوده یا خیر ؟
    اینکه کنون و پاناسونیک HD فیلم برداری میکنن و اینکه روی کاغذ کیفیت فیلم این دو تا از فوجی بالاتره شکی نیست . ولی دوستانی که تجربه فیلبرداری با هر سه این دوربینها رو دارن ( نه بر اساس شنیده ها ) لطفا بگن که آیا تفاوت فیلم برداریشون فاحش هستش یا اینکه اصلا با هم دیگه تفاوت دارن یا در عمل تفاوت چندانی ندارن . اینم خدمتتون بگم که فیلم برداری در حد خانوادگی و یادگاری با کیفیت قابل قبول ( و نه در حد حرفه ای ) برام کفایت میکنه .
    همتونو دوستون دارم
    سلام دوست عزیز

مدل s200 کاملا تایید میشه ، دوستم S100 داره خیلی دوربین خوبیه و این مدل که بعد نسل s100 است کاملا دوربین با کانفیگ عالی وقیمت فوق العاده خوب است 450 تا 460 فروش میکنند همراه با بیمه بدنه .
    به حسن انتخابت تبریک میگم

11. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

400D یه دوربین SLR است و خب با توجه به تنوع لنزهای کنون اصلا قابل قیاس با S2500 نیست.گرچه تکنولوژی EXR بکار رفته در فوجی منحصر بفرده اما اونو با خروجی یه SLR نمیتونی مقایسه کنی
    ممنون از راهنمایت میدونم S2500 در حد D400 نیست و ضعیفتره منم پرسیدم چه قدر
    البته 2 سال پیش هم H7 سونی داشتم که فوقالعاده ازش متنفرم چون عکس هارو کاملا فیلتر شده و ابرنگی میکرد فوجی که این مشکلو نداره

یک سئوال دیگه آیا تو رنج 250 هزار دوربین بهتری از برندهای دیگه وجود داره که هم تو نور کم عکس خوبی بگیره هم فیلم برداری خوبی داشته باشه

من بعد از تحقیقات زیاد به این مدل رسیدم

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایت میدونم S2500 در حد D400 نیست و ضعیفتره منم پرسیدم چه قدر
    البته 2 سال پیش هم H7 سونی داشتم که فوقالعاده ازش متنفرم چون عکس هارو کاملا فیلتر شده و ابرنگی میکرد فوجی که این مشکلو نداره

یک سئوال دیگه آیا تو رنج 250 هزار دوربین بهتری از برندهای دیگه وجود داره که هم تو نور کم عکس خوبی بگیره هم فیلم برداری خوبی داشته باشه

نمی دونم چطور به این مدل رسیدید، ولی این مدل تازه اومده و من که هنوز براش Review ی درستی پیدا نکردم !
    ولی مدل قبلیش - S2000 حتی تو کامپکت ها هم کیفیت خوبی نداشت

به نظرم خوبه یه نگاهی هم به Canon SX120 بندازید. با اینکه قدیمیه هنوز تو این رده قیمت دوربین با کیفیتیه

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همتونو دوستون دارم
    مدت ها بود دنباله یه همچین سوالی میگشتم.ممکنه اشتباه کنی.اگر منظورت خروجی دوربین هاست باید بگم خروجی هیچ برندی یه پای کنون نمیرسه(غیر SLR صحبت میکنم)علتش پردازشیه که داخل دوربین صورت میگیره علاوه بر پردازنده ی قوی نسل چهارم(این و الان یکم شک دارم پنجم یا چهارم) کنون در SX20 یا G11 باعث شده خروجیشون عالی باشه واز طرفی خروجی فوجی کمی تویه ذوق بزنه اما به لایلی در نهایت عکس ادیت شده واقعا با هم رقابت می کنند (اینجا من دارم SX20 و S200 را با هم مقایسه میکنم)در مورد FZ35 باید بگم این دوربین فیلمبرداری خوبی داره ولی من خروجی ش رو زیاد نمی پسنده چون بنظر من رنگ هاش درست نیست.ممکنه دو تا از دوستان این انجمن در این باره با من هم عقیده نباشند با وجودیکه یک دفعه یکی از دوستان دیاگرام انحراف معیار از رنگ یکی FZ35 با چند تایه دیگه مقایسه کرده بود اما عکس ها یه جوره واضحی به شکل دیگری با هم فرق دارند.از نظر من در مجموع فوجی به رنگ های طبیعی وفادارتره و کنون یه خورده رنگ هاش به زردی میزنه ولی رنگ های پانا بسته به رنگ اصلی هم انحراف با بنفش(آبی) و هم به نارنجی داره.منظورم اینه گرچه وفا داری پانا با رنگ ها در نگا ه اول بیشتره اما در مجومع می بینی عکس در تمام تونلیته رنگ انحرافات غیر همگون داره اصلا ولش فکر نکنم کسی وسواس منو داشته باشه(شاید یک سال پیش که من دیاگرام ها رو خودم بررسی میکردم به همچین نتیجه ای رسیدم چون موضوع صحبت در جایی واقع نشد منم هیچ جایی یادداشت نکردم.سعی میکنم تا چند روز آینده اگه به اینترنت دسترسی داشتم دوباره دیاگرام ها دانلود کنم و یه بحثی دربارش انجام بشه)
    خلاصش اول یه نگاهی با عکس های فوجی بنداز اگر وسواس نداشته باشی انتخاب خوبیه وگرنه ممکنه مثلا کنون خیلی بهتر باشه.(فیلبرداری که گفتم FZ35 ش)

ممنونم دوست عزیز از جوابتون
    با سایز G11 اصلا حال نمیکنم . یه جورایی حس عکاسی حرفه ای رو به آدم نمیده
    در مورد فیلمبرداری سه مدلی که خدمتتون عرض کردم هم یه مقایسه تخصصی داشته باشین ممنون میشم
    دوستان دیگه هم نظر بدن
    به احتمال قوی روز پنجشنبه با راهنمایی های شما میخوام برم بخرم .
    در صورت امکان قیمت خوب و آدرس یه فروشنده منصف و مطمئن رو هم بگید دستتون رو میبوسم .
    سپاس .
    اتفاقا عین دوربین قدیمی ها طراحی شده

سلام دوست عزیز

مدل s200 کاملا تایید میشه ، دوستم S100 داره خیلی دوربین خوبیه و این مدل که بعد نسل s100 است کاملا دوربین با کانفیگ عالی وقیمت فوق العاده خوب است 450 تا 460 فروش میکنند همراه با بیمه بدنه .
    به حسن انتخابت تبریک میگم
    متاسفانه زیاد موافق نیستم

ممنون از راهنمایت میدونم S2500 در حد D400 نیست و ضعیفتره منم پرسیدم چه قدر البته 2 سال پیش هم H7 سونی داشتم که فوقالعاده ازش متنفرم چون عکس هارو کاملا فیلتر شده و ابرنگی میکرد فوجی که این مشکلو نداره

[]
    چقدر؟خیلی!!!مثل آب پاش دستی با تانک چیفتون

باهات موافقم سونی اساسا مشکل رنگ داره و حتی در SLR مخصوصا با اون لنزهاش

نمی دونم چطور به این مدل رسیدید، ولی این مدل تازه اومده و من که هنوز براش Review ی درستی پیدا نکردم !
    ولی مدل قبلیش - S2000 حتی تو کامپکت ها هم کیفیت خوبی نداشت

به نظرم خوبه یه نگاهی هم به Canon SX120 بندازید. با اینکه قدیمیه هنوز تو این رده قیمت دوربین با کیفیتیه
    موضوع قیمت هم هست سوپر زوم این شکلی با این قیمت موضوع اصلی این محصوله
    Last edited by sastwhc; 11-05-2010 at 22:40.

15. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •