تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 554 از 2014 اولاول ... 5445450454455055155255355455555655755856460465410541554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,531 به 5,540 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیم همین جوری حاشیه داره حالا کریمی هم بیاد و یه هفته نیمکت نشین باشه دیگه هیچی همون بهتر نیومد

قطبی هنوز هم امپراتورِ

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ین یارو مایلی کهن چه شاخ شده!!! امروز کلی ... کرده بود تو روزنامه.
    خیلی عقده ایه خداییش. یکی نیست بگه بابا تو چی کاره ای این وسط ... میزنی
    مایلی کهن با خودش هم مشکل داره چه برسه با دیگران

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا خدا به خیر بگذرونه ! امیدمون این بود که قطبی رو فوتبال ایران تاثیر میذاره ( که واقعا هم همینطور بود به خصوص خونسردی و محکم بودنش تو شرایط سخت و ادبیات خاصش اونو متمایز کرده بود از بقیه مربیا ) ولی به نظر میرسه امسال فوتبال ایرانو حاشیه هاش داره رو قطبی تاثیر میزاره و به خصوص بعد بازی با ذوب آهن رفتاری که قطبی کرد ( حتی برای من که تعصب خاصی روی پرسپولیس دارم ) قابل قبول نبود ( حتی اگه داوری یا ... مشکلات زیادی داشته باشه ) به هر حال همونطور که قطبی میگه مربی حرفه ییه و مثل یه مربی حرفه ییم داره پول میگیره هنرش همینه که تو این شرایط بتونه خودشو کنترل کنه... و اصلا فصل پیش همین رفتارش باعث شد که تو سختترین شرایطم بتونه تیم رو جمع کنه و بعد افت شدید پرسپولیس در اوایل ( و حتی اواسط ) نیم فصل دوم بتونه در بازی های پایانی امتیازات رو از آن خودش کنه ...
    من به شخصه قطبی فصل قبل رو خیلی متفاوت از قطبی این فصل میبینم و دیگه برام حکم اون افشین امپراطور رو نداره ( نظر شخصیمه ! ) من تو فصل قبل صمیمیتو امید و تلاشی رو تو قطبی میدیدم که به عنوان یه مربی تازه کار و جوون ( با توجه به اینکه تا قبلش فقط آنالیزور و... بود و اولین بار بود که سرمربی تیمی میشد ) پا به میدون گذاشت و با روحیه ی قویش پرسپولیس رو قهرمان کرد... و به هر حال دست کم در سطح آسیا ( یا دیگه کم کمش تو غرب آسیا ) حالا دیگه شناخته شدست و هم اون به پرسپولیس خدمت کرد و هم پرسپولیس قطبی رو از یه آنالیزور حالا تبدیل به یه سرمربی کرده که رقم قرارداد امسالشم واقعا بالاست ( تا جایی که میدونم 800 هزار دلاره که بازم به نظر من برای یه فردی مثل قطبی رقم زیادیه ) !!!!
    به هر صورت قطبی تو شرایطی به ایران برگشت که هیچ پیشنهاد چشمگیری از کشور امارات نداشت( که اگه داشت خیلی بعید میدونم ردش میکرد...! )
    به هر صورت علارقم اینکه نگرانم این فصل واسه پرسپولیس ولی امیدوارم که افشین بتونه باز به شرایط و حاشیه های اطرافش و به خصوص فکرش مسلط بشه و تیم رو از حاشیه ها دور کنه...!
    100 در صد تایید میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

استقلال سرور پرسپولیسه

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال سرور پرسپولیسه
    کاملا مشخصه
    هرجور حساب کنی پرسپولیس سرورتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

نيكبخت: مانند رضايي براي فيكس شدن هركاري نمي‌كنم

خبرگزاري پرسپوليس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگويي اظهار داشت: نمي خواهم بي جهت جنجال ساز شوم؛ اما نمي توانم گفته هاي برخي از همبازيان سابق خود را بي پاسخ بگذارم.
    وي ادامه داد: شيث رضايي بايد از كاشاني تشكر كند كه سال گذشته در خصوص اتفاق رخ داده در پرواز تهران - شيراز با بيان اين جمله كه وي به خاطر ترسيدن من از سفر با هواپيما آن حركت را انجام داد، قضيه را حل و فصل كرده و مرا نيز به نوعي شريك كرد.
    نيكبخت ادامه داد: 11 سال است كه در سطح اول فوتبال ايران بازي مي‌كنم؛ اما خوشبختانه مثل شيث رضايي بازيكني نيستم كه براي فيكس بودن هر كاري انجام دهم؛ چراكه فوتبال حرفه‌اي را به خوبي مي‌فهمم.

وي با بيان اين مطلب كه رضايي بايد بداند در مورد چه كسي صحبت مي كند، تاكيد كرد: واهمه اي از انجام اين گفت و گو ندارم،‌ چراكه از هيچكس به غير از خدا نمي ترسم. برخي نبايد پاي خود را بيش از گليمشان دراز كنند.
    نيكبخت در پايان در خصوص عدم حضور در فهرست تيم ملي تصريح كرد: نبودن من در تيم ملي را بايد از دايي بپرسيد، چون نظر نهايي را او اعلام مي كند. اعتراضي ندارم و هر گاه دعوت شوم با تمام وجود بازي مي كنم و در غير اينصورت نيز براي ملي پوشان آرزوي موفيقت مي كنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

مصطفوي : قطبي در خصوص جذب كريمي تصميم گيري مي كند

خبرگزاري پرسپوليس :‌ داريوش مصطفوي در گفت‌وگويي اظهار داشت: به بازيكناني كه به باشگاه آمده و خواستار دريافت مطالبات شده اند، احترام گذاشته و به آنها قول داده‌ام در چند روز آينده طلبشان را پرداخت ‌‌كنم.
    وي در مورد توافق با باشگاه راه آهن براي انجام تمرينات و مشكلات پيش آمده در اين راه گفت: مشكلات جزئي است و به احتمال فراوان ظرف چند روز آينده مي‌توانيم در زمين راه‌آهن تمرين كنيم.
    مديرعامل باشگاه در خصوص شايعه انتخاب هدايتي به عنوان رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت:‌ اين خبر درست نيست، چون هنوز تشكيل جلسه نداده‌ايم و از قبل هم كسي را مشخص نكرده‌ايم. امروز قصد داشتيم جلسه را برگزار كنيم؛ اما به دليل اينكه برخي از اعضا حضور نداشتند و جلسه بسيار حساس بود، صلاح دانستيم آن را لغو و به روزهاي آينده موكول كنيم.

وي درخصوص خبر درگيري‌ لفظي اش با علي پروين در مراسم ختم يكي از بستگان افشين پيرواني گفت: پروين حرف هايي زد كه هنوز هم باورم نمي شود او بيان كننده اين حرف‌ها باشد. از لحاظ فني بسيار بزرگتر و يكي از اسطوره‌هاي فوتبال پرسپوليس و ايران است؛ اما زودتر از او فوتبالم را شروع كرده‌ و به اين مملكت خدمت كرده‌ام.
    مصطفوي همچنين در خصوص شكايت باشگاه ابومسلم از پرسپوليس گفت: به اظهارات ابومسلمي‌ها عادت كرديم. آنها بعضي از خواسته‌هايشان غيرقابل تصور است، براي همين با مدير برنامه‌هاي پتروويچ و آتسو صحبت خواهيم كرد تا متوجه قضيه شويم؛ اما مطمئن باشيد در خصوص حضور آنها در پرسپوليس هيچ مشكلي وجود ندارد.
    وي در مورد بحث غيرقانوني بودن حضور خارجي ها در پرسپوليس به دليل نداشتن پروانه كار تاكيد كرد: براي گرفتن مجوز كار خارجي‌ها، يك نفر را مامور كرده‌ايم و مطمئن باشيد اين مشكل به زودي حل مي‌شود. در اين خصوص با سازمان ليگ نيز هماهنگ هستيم.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين در خصوص اظهارنظرهاي مختلف در باره علي كريمي گفت: وظيفه من اين است كه به گفته سرمربي عمل كنم چون مسئوليت فني با من نيست. در صورتي مي‌توانيم كريمي را در اختيار بگيريم كه يكي از بازيكنان خود را از فهرست خارج كنيم و در اين خصوص قطبي بايد نظر دهد. تا به حال نيز حرفي با وي در اين خصوص مطرح نكرديم.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این مرتیکه احمق کی هست کی هر جا رفته به پرسپولیس توهین کرده من نمی تونم یکی خبر بده تا هر چه سریع تر بن بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

این مرتیکه احمق کی هست کی هر جا رفته به پرسپولیس توهین کرده من نمی تونم یکی خبر بده تا هر چه سریع تر بن بشه
    کیه منظورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

استقلال سرور پرسپولیسه
    مورد گزارش داده شد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •