می شه واضح تر بگید؟
ممنون
می شه واضح تر بگید؟
ممنون
راستش و خودم می خواستم ipod touch رو register کنم توش یک AP می ساخت بعد می گفت با ابن Pass بش کانکت شم .اما pass رو قبول نمی کرد
PSP هم نداشتم تست کنم
Last edited by sony_W810i; 13-01-2011 at 02:36.
چون نسخه 2و1 رو به طور کامل بازی نکردم(پلی 2 نداشتم) خیلی نمیدونم..اما تا اونجا که میدونم این زئوس یه بدی به کریتوس کرده که اینطوری میکشتشحالا نمیدونم چیکار کرده قدرتشو گرفته یا چی..د.ستان میدونن ایشون رو مطلع کنن.
![]()
جای تشکر داره که دوستان اکثر پست های من رو اینجا جواب نمیدن از جمله پست بالا که باره N ام هست که میپرسم...یعنی یک مرد پیدا نمیشه جواب ما رو هم بده...دمتون گرم...
دوسته عزیز شما همینو تو بازی س... هم مطرح کردی خب اگه کسی میدونست جواب میداد دیگه![]()
آخه اونجام همین آشه و همین کاسهشما که اینقدر دقیق پست های من رو دنبال میکنید پس چرا جوابشون رو نمیدید
همه دارن این فایل ها رو می ریزن و استفاده می کنن ... پس حتما میدونن چیه که استفاده می کنن و بهم معرفی می کنن... بعدم یکی جواب کامل بده 100 نفر نمیان باز همین سوال رو بپرسن...
زئوس بابای کریتوسه![]()
ببین قسمت دوم بازی کریتوس به دست زئوس کشته میشه! ولی از طرف خدایان زخمش خوب میشه و به راهش ادامه میده که انتقام از اوست و آخرای بازی کریتوس از یه کوهی که اونم جزو خدایان هست بالا میره که نشون میده زئوس و چند تا دیگه بالای کوهن حالا از این به بعدش با شما!
آره دیگه منم همینو میگم! ولی کو گوش شنوا؟
همه ی رفیقام از معماهای بازی مینالن!!
مگه میشه Ipod Touch رو وصل کرد؟ چه جوری؟
----------------------------------------------------------
آقا خواهشا اینو جواب بدید! اضطراری هستش!
ببینید من و رفیقم میخوایم با هم Modern Warfare 2 رو آنلاین بزنیم با هم!حالا سوالم اینجاست که ریجن بازی اون 1 هستش من هم اگه بخوام برم بگیرم حتما باید 1 باشه؟ یا اگه ریجن دیگه باشه هم میتونیم با هم بازی کنیم و همدیگه رو به عنوان Friends بخوایم Invite کنیم؟
ممنون میشم جواب بدین میخوام فردا برم بگیرم!
سلام عزیزم
شما با چه Homebrew هایی بازی هارو Run میکنی و ورژنشون چیه ؟
در ضمن تو تاپیک خودش مطرح کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)