پس این آلبوم هشت چیه که جدیدا رو سایتای دانلود آهنگ از محسن چاوشی دیده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
پس این آلبوم هشت چیه که جدیدا رو سایتای دانلود آهنگ از محسن چاوشی دیده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
8؟
برو بابا لینک بده بینم چی میگی!![]()
دیشب دیدم
لینکشو بر نداشتم حالا اگه پیدا کردم دوباره، میفرستم برات
البوم 8 که سال 89 اومد![]()
اما اینکه زده بود به زودی تاریخ به روز کردنشم جدید بود
مردم چقدر خالی بندن
خوبه اینجا یکی هست آدمو روشن کنه
نظر سنجی شبکه ی 2 سیما و برنامه فرش سپید:
"محسن چاوشی" را به شماره ی 30000266 پیامک کنید
احتمالا نقل خلاص و اخلاص (توبه نامه) مجوز نگرفتند و كوبه كو و بهرام گور جايگزين انها شدند اما لیست زیر همچنان هم قطعی بودنش معلوم نیست!
من خود آن سيزدهم (تنظیم: شهاب اکبری)
نگار (تنظیم: شهاب اکبری)
صيد جگر خسته (تنظیم:محسن چاوشی)
رميديم(تنظیم:امیر جمال فرد)
كو به كو(تنظیم: شهاب اکبری)
ستمگر(تنظیم: کوشان حداد)
قراضه چين(تنظیم: کوشان حداد)
غلط كردم(تنظیم:محسن چاوشی)
بهرام گور(تنظیم: شهاب اکبری)
منبع:
chavoshinews.ir
نظرسنجی تکراری نتایج تکراری
چاوشی؛ محبوب ترین خواننده پاپ
ترانه ماه: پس از گذشت سه ماه، نظرسنجی بزرگ «ترانه ماه» به پایان رسید تا محسن چاوشی با رای بالای مردم، بعنوان محبوب ترین ستاره پاپ ایران دست یابد. ...
با استقبال گسترده و شایان توجه هواداران موسیقی پاپ، بویژه ادمین سایت های هواداری ستاره های پاپ از نظرسنجی بزرگ «ترانه ماه» پیرامون انتخاب و معرفی محبوب ترین خواننده موسیقی پاپ ایران که قریب 3 ماه روی بخش نظرسنجی پایگاه اینترنتی ترانه ماه دات کام قرار گرفته بود، رتبه های مردمی 12 چهره روز موسیقی پاپ کشور مشخص شد.
همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، درصدر محبوب ترین چهره پاپ ایران «محسن چاوشی» قرار گرفت که براستی هواداران متعصب و پُرشوری دارد. . چاوشی در این نظرسنجی ، 33.7% کل آرای مردمی را به خود اختصاص داد و اول شد.
ادامه خبر و نفرات بعدی هم مهم نیستاین نظرسنجی ها هم اینقدر خز شده که نگو و نپرس
![]()
در مورد چی روشن گری کنیم ؟![]()
دیگه گفتم که البوم 8 ماله سال 89 بود خرداد 89 منتشر شد البومی گروهی بود در وصف امام رضا(ع)
بابا تو آلبوم 8 که 1 آهنگ داشت!
حتما" اشتباه بوده!
البته در مورد اون نظر سنجی هم بگم که محسن تکه هم ایران هم خارج هم دنیا !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)