رامین خان مطمئنی؟؟؟؟
چون منم این برنامه رو داشتم ولی شکلک ها درست میومد.
موفق باشی.
رامین خان مطمئنی؟؟؟؟
چون منم این برنامه رو داشتم ولی شکلک ها درست میومد.
موفق باشی.
سلام آقا گوشی من توهم زده همش فکر میکنه به کامپوتر وصله . چیکارشکنم؟
سلام
یکی از دوستان من یه مشکلی داشت گفتم اینجا بپرسم شاید مشکلش حل بشه
این دوست من یه p990 داره که رفته یه تم روش نصب کرده حالا گوشی رو که روشن میکنه آرم sony میاد و هنگ میکنه ،حالا چیکار باید بکنه؟؟؟
راهي نداره جز فلش يا آپديت
یک سوال یچه ها وقتی گوشی p990 رو می خوام آپ دیت کنم همه ی نراحل تا اونجای که باید باطری رو خارج کنی و دوباره بزاری داخلش بعد دکمه c رو نگه داری انجام می دم ولی وقتی در اون حالت که داخل به pc وصل می کنی pc گوشی رو نمیشناسه و تو همون مرحله گیر می کنه مشکل از کجاست؟؟؟؟
یعنی اینجوری (وقتی که در اون لحظه به pc وصل می کنی آیا باید بشناسه؟؟؟؟؟) (درضمن دکمه های گوشی نیز روش نیست دکمه ی Del رو نگه می دارم درسته دیگه؟؟؟)
![]()
Last edited by starn; 19-09-2008 at 11:11.
ممنون
اگه میشه دقیق تر بگید من چیکار کنم
برا update که باید گوشی روشن بشه که
برا فلشم من چیزی پیدا نکردم![]()
h\اقا کسی نیست ج.اب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (وقتی گوشی رو می زنم به کتبل در حالت معمولی اون برنامه سونی اریکسون که از خود سی دی گوشی نصب کردم میشناسه ولی وقتی هنگام آپدیت سیم کارت توش نیست و گوشی خاموش می زنم به کابل اون برنامه نمیشناسه و در اپدیت هم در مرحله ی نگه داشتن c گیر می کنه و عمل نمی کنه درضمن روی گوشی صفحه کلید نیست و به جای c دکمه ی del رو نگه می دارم مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ایا وقتی در حالت خاموش که سیم کارت خارج می زنمی باید اون برنامه بشناسه؟؟؟؟؟؟؟)ر بالا عکسشو انداختم که روی اون یک ضرب در قرمز کوچیک کشیده شده
با سلام دوستان من یک مشکل جدید با P990i دارم وقتی می خواهم یکی از کانتکت هام رو send as smsکنم ظاهرا این کار انجام میشه ولی در واقع عملا اون رو sms نمیکنه؟؟!! اینم بگم قبلا اینطوری نبوده حتی بعد از آپدیت
سلام
نه عزیز من لازم نیست گوشی روشن باشه.
برای آپدیت کردن گوشی باید خاموش باشه.
موفق باشید.
سلام
اشتباه شما اینجاست که دکمه del رو میزنید.شما باید دکمه c روی کیبورد کامل رو نگه دارید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)