تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 942 اولاول ... 53453503543549550551552553554555556557563603653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

زنگ بزن به 140 یا از تلفن ثابت زنگ بزن به 09351400000 مشکلتو بگو ازت سریاله کارت و میپرسن از اونجا واسط شارژ میکنن. واسه دوستای منم این مشکل خیلی پیش اومده اصلا مشکلی نیست حل میشه
    دوست عزیز ممنون از شما . منظورتون از سریال همونی هست که زیر اون کد 12 رقمی نوشته شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض قبول قبول هر چه گفتی قبول

سلام

jackhammer و 1001 عزیز

حرفهای شما کاملا قبوله. من هم همون اول گفتم شیراز و اصفهان رو ( با کمال تاسف فراوان) باید فعلا بی خیال شد. در واقع همانطور که گفتم شما نه تنها باید فعلا دفاع نکنید بلکه باید خودتون رو مخفی کنید. چرا که شما هر تبلیغی که بکنید ضد تبلیغه. چون در شهرهای شما ایرانسل خوب آنتن نمی دهه. روی سخن من با اونهایی که ایرانسل دارن و آنتن دهی خوبی تو منطقه شون هست. مثلا بچه های تهران یا خیلی جاهای دیگه اگه از ایرانسل راضی اند بد نیست تعریفی هم از ایرانسل بکنند. درسته که آدمها معمولا مشکلات رو بیان می کنند ولی برای اینکه بقیه هم دلسرد نشن اونهایی که از سیمکارت ایرانسل راضی هستند یا مشکل خاصی نداشتند خوبی های ایرانسل رو بگن ...

اما masoudboy عزیز

خوبی ایرانسل اینکه پویا و زنده است یعنی همیشه یه جوری داره باهات حرف میزنه... اگه بخوام ادبی تر بگم ایرانسل مثل یه رودخونه جاریه اما تالیا مثل یه آب راکد می مونه ولی من حتی دوست ندارم این آب راکد انقدر بمونه تا بگنده من دوست دارم تالیا هم سرزنده تر بشه ما که نباید به واسطه اینکه طرفدار یکی هستیم حتما با دیگری دشمنی کنیم... خدا کنه که همه روز به روز پیشرفت کنن تا ثمرش نصیب این مردم مصیبت دیده بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض شاید نامه کارساز بشه

pesare_dokhtarkosh عزیز

از اینکه زحمت کشیدی و این نامه رو تهیه کردی ممنونم. بالاخره شروعش یه همتی می خواست که شما انجام دادی ...
    از بچه های دیگه خواهش میکنم همینطور سر سری نگن نامه کامله. یه کم فکر کنن ببینن چیزی به نظرشون میرسه بگن ...
    خواهش می کنم مثل اون شخصیت کارتونی همیشه نا امید توی گالیور نباشید هر چیزی رو اگه یه خورده محکم و با پشت کار دنبالشو بگیریم به نتیجه میرسیم ( البته اینکه گفتم هر چیزی رو یه کم اغراق کردم )
    اینو بدونین که اصل اینکه که ما تلاشمون رو بکنیم حالا اگه به نتیجه هم رسیدیم چه بهتر اما گاهی اوقات نمیشه حق رو گرفت یا حرف حقی رو به کرسی نشوند از حضرت علی (ع) بالاتر که نداریم ... تو زمان خودش ... تو حکومت خودش ... تو دادگاهی که قاضیش رو خودش تعیین کرده بود ... زره خودش رو نمی تونه بگیره...

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض میشه این دو تا مطلب رو هم تو نامه اضافه کرد

به نظر من بد نیست این موارد هم تو نامه لحاظ بشه

1- سایت ایرانسل تنها منبع موثق و رسمی شرکت ایرانسله. پس باید خیلی زود به زود آپدیت ( به روز آوری ) بشه. اینکه سایت زود آپدیت نمیشه اعصاب آدم رو خورد میکنه خصوصا قسمت خبرهاش که واقعا چقدر بروزه! و همینطور نقشه های پوشش شبکه ... شاید بدونید که طراحی و مدیریت سایت ایرانسل دست شرکت ایزایران هست. من یه روز برای چاپ یه کتاب یه سری به شرکت ایزایران زدم. چه دم و دستگاهی دارن. خدا می دونه چقدر پول از ایرانسل برای طراحی سایت گرفتن. شاید اگه همین سایت رو به چند تا از بچه هایی مثل ما می دادند هم قشنگ تر درست می کردیم هم چون خیلی بیکاریم هر روز آپدیتش می کردیم

2- من قبلا اینو با ایمیل به ایرانسلی ها گفتم ولی بد نیست تو نامه هم گنجونده بشه. یه جایی تو سایت به تفکیک شهر ها و یا حتی محله ها درست کنن تا مردم، اون نقاطی رو که آنتن نمی ده اعلام کنن. بالاخره هر چی دستگاه های ایرانسل پیشرفته باشن و نقشه های پَستی بلندی شهرها و نقاط مناسب دکل ها رو به روش های کامپیوتری در بیارن باز به پای اطلاعات مردمی نمی رسه ... خواهش می کنم نگین نقشه پوشش تو سایت هست ... به عنوان مثال تو چالوس همه نقشه زرده و تحت پوشش کاملا ولی من خودم تو یه جایی از این منطقه زرد نقطه کور پیدا کردم که شاید عمرا ایرانسل نتونه اونو متوجه بشه... فکر کنم اینکار کمک زیادی به مسئولین فنی ایرانسل برای رفع مشکلات آنتن دهی بکنه. البته اگه گوش شنوایی باشه که با این جور نامه ها شاید گوش ها کمی شنوا بشه

در آخر خواهش می کنم اگه حتی نامه مون یک صفحه شد امضا بچه باید چند صفحه باشه تا محکمی و ابهت کار بیشتر بشه. به نظر من امضاها باید واقعی باشه همراه با شماره ایرانسل فرد امضا کننده تا رسمی بودنش بیشتر به چشم بیاد. یکی هم باید مدیر یا مسئول پیگیری نامه بشه. ضمنا باید نذاریم مطبوعات از این نامه سواستفاده کنن شاید... یه تیکه هایش رو بردارن یا با نیت های خاصی اون رو تحلیل کنن البته شاید بگین کار به اونجاها نمی رسه ولی بد نیست یه پیش بینی هایی بکنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از دوستان ممنون من تونستم به اینترنت وصل بشم ولی نمی دونم چیکار کردم تنظیمات بهم خورد و فکر کنم بعدش همه چیز را بهم ریختم دوستان می تونند یه راهی بگن گوشی به حالت اول برگرده و تنظیمات اینترنت را از اول انجام بدم .

گوشی هم که n73 هستش.
    عزيزم برو تو inbox مسيج هات يه نامه هست به اسم service provider برو توش بعد بزن save بعد ميپرسه ميخوايد اين تنظيمات جايگزين تنظيمات اصلي شود ؟ Yes رو ميزني
    به همين راحتي
    اگر هم دستي تنظيم كردي كه برو دوباره تنظيم كن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

jackhammer و 1001 عزیز

حرفهای شما کاملا قبوله. من هم همون اول گفتم شیراز و اصفهان رو ( با کمال تاسف فراوان) باید فعلا بی خیال شد. در واقع همانطور که گفتم شما نه تنها باید فعلا دفاع نکنید بلکه باید خودتون رو مخفی کنید. چرا که شما هر تبلیغی که بکنید ضد تبلیغه. چون در شهرهای شما ایرانسل خوب آنتن نمی دهه. روی سخن من با اونهایی که ایرانسل دارن و آنتن دهی خوبی تو منطقه شون هست. مثلا بچه های تهران یا خیلی جاهای دیگه اگه از ایرانسل راضی اند بد نیست تعریفی هم از ایرانسل بکنند. درسته که آدمها معمولا مشکلات رو بیان می کنند ولی برای اینکه بقیه هم دلسرد نشن اونهایی که از سیمکارت ایرانسل راضی هستند یا مشکل خاصی نداشتند خوبی های ایرانسل رو بگن ...
    من كه توي شهر قم و تهران ميرم و ميام
    ولي بيشتر تو قم هستم آنتن دهي خيلي عاليهههههه(چشمش نزنن)
    يعني آبروي منو پيش همه خريده كسي به ايرانسل چيز بگه همون لحظه موبايل رو در ميارم يه مسيج يا زنگ ميزنم دفعه اول ميگيره
    تو جاده قم - تهران هم فقط توي تقريبا 10 دقيقه قطع هستش ولي بقيه آنتنم فوله
    اميدوارم شيراز و اصفهان هم اينجوري بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

7

راستي بچه ها تبليغ اين همراه اول رو ديدين ؟
    يه يارو تو مترو هر كاري ميكنه ميكنه موبايلش خط نميده (داره طعنه به ايرانسل ميزنه)
    بعد يه يارو مياد تو تابلو تو دستش نوشته ( پوشش سراسري همانند دائمي )
    بعد يه چند نفرن نوشته محاسبه مكالمه بر اساس ثانيه ( داره ذهن مردم رو نسبت به ايرانسل خراب ميكنه ميدونيد چرا ؟؟؟؟؟؟؟ چون با اين تبليغش فكر ميكنن ايرانسل هنوز دقيقه اي محاسبه ميكنه )
    بعد در حالي كه موبايلش آنتن نميده و قيافه مادر مرده ها رو به خودش گرفته مترو حركت ميكنه

بايد ايرانسل هم يه تبليغ بسازه بزنه تو دهن اين گوشكوب اول

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یکی بگه ایرانسل تو کدوم شهرا آنتن میده

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

در ضمن تعرفه مکالمه با سیم کارت دائمی و اعتباریش چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

در ضمن تعرفه مکالمه با سیم کارت دائمی و اعتباریش چقدره؟
    شما يك لطفي كن به اين آدرس يك سر برو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •