کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نفهمیدمD:
یکی از دوستان گفت با پچ میشه bot اضافه کرد یکی از دوستان میگه با پچ نمیشه
من گیج شدم
معلومه که می شه!!
اینم لینک دانلود پچ مربوطه!!
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خیلی ممنونم.خیلی ممنون.![]()
من خودم پچ نصب کرده بودم نشد حالا شما می خوای امتحان کن ظرر نمی کنی
مرد مومن رو سرور آخرین نسخه SXE نصبه.
خیلی میگن تو از کجا میدونی اونا وال دارن. جواب من بهشون اینه که خیلی تابلو هست. هر کس نفهمه نوبه... خودشون میدونن کدوماشون وال و Aim دارن و به مسخره گی به همدیگه میگن, عجب Veli دادی.
برای تشخیص وال داشتن یا نداشتن کافیه یه بار یکی رو که خیلی آدم کشته رو چک کنید. یه جاهایی وا میسته و یه کارهایی میکنه که آدم متوجه میشه این آقا داره پشت دیوار رو میبینه. مثلا داره برای خودش راه میره یه دفعه یه جایی رو نگاه میکنه و انگار منتظر کسی هست (نه اینکه صدای پاش رو بشنوه چون دوره). بعد میبینه بله, یکی از اون پشت دیوار داره میاد. این هم نامردی نمیکنه حسابش رو میرسه.
خلاصه خیلی راحت میشه فهمید کی داره کی نداره. جدیدنا مد شده همه مدیرای سرور ها هم چیت میزنن.
یه زمانی که رو Server مسترگیم آنتی چیت نصب نبود من یه بار چیت زدم. خلاصه وال رو روشن کردم متوجه شدم اکثرشون والر هستن به خصوص بعضی از ادمین هاشون (آدم اگر وال داشته باشه میتونه تشخصی بده کی وال داره کی نداره). بهشون که میگفتی کلی بهشون برمیخورد.
مطمئنی sxe داره شاید خاموش کرده باشه شاید هم سرور اجازه داده چیت بزنن ولی اینو می دونم که خود ادمین راحت میتونه چیت بزنه![]()
نه بابا, مگر میشه نصب نباشه. آخه پیغام SXE میده و اگر SXE نصب نداشته باشی پرت میشی بیرون.
خیلی تابلو هستن بابا. تو همه سرورها هستن. عصبانی که بشن آن میکنن. خودشون اعتراف میکنن که آن میکنن (شاید بعضی فکر کنن دارن شوخی میکنن).
خلاصه SXE کشکه. خدا نکنه نسخه ی جدیدش بیاد. اون وقت همه خیلی راحت آن میکنن و استفاده میکنن هیچ کس هم جرئت نداره بهشون چیزی بگه. جوابشون اینه که: SXE نسخه جدید مگر چیتش اومده؟
فکر کنم چیت ها رو میخرن. این سایت های ترکی میفروشن.
طرف میره 50 نفر رو میکشه فقط 6 بار میمیره. مگر میشه...؟! یعنی همه نوبن اون حرفه ای هست؟
Last edited by online_amin; 08-08-2009 at 17:22.
آهان یادم اومد جدیدا" یاد گرفتن sxe رو دور بزنن .میرن تو تنظیماتش و این حرفا.
پچ میخوام برای کانتر سورس
میخوام آنلاین بازی کنم
هر ورژنی که بهتره رو بدین
اگه resume داشته که عالیه
با تشکر
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)