برو تو سایت لنووو درایور های جدید رو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?#
برو تو سایت لنووو درایور های جدید رو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?#
این یکی راحت تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?#
سلام
بچه ها امروز داشتم با لپتابم کار می کردم خواستم جابجا کنم یهو صدای پیچ امد از داخل لپتابم گفتم جابجا نکنم که پیچ جابجا میشه اتصالی میکنه منم رفتم پی دی اف چگونگی باز کردن از سایت لنوو دانلود کردم بعد از اینکه باز کردم (باز کردنش خوب بود مهندسی سازه ) دیدم اره یه پیچ باز شده خود به خود منم یه جایی پیدا کردمو بستم بعد یه اچار کشی کامل کردم دیدم پندتا از پیچها شل شده بود یاد اچار کشی ماشین بعد از سرویس 800 افتادمراستی این نامردا چندتا از پیچها رو اصلا نبسته بودن
یه این نتیجه رسیدم هیچی سونی نمیشه اخه لپتاب قبلیم سونی بود دیگه 3-4 میلیون پولش نداشتم بگیرم ولی در اینده ایی نزدیک سونی میگیرم
دوستان برای برادرم همین مشکل رو داره ولی برای صداش
یعنی باید خیلی محکم فشار یده تا کار کنه ، هم کاهش و هم افزایش صدا
ویندوز 8.1 ، همه درایورها هم نصبه.کسی راه حلی نداره
سلام
نباید اینجوری باشه ! باید مثل بقیه دکمه ها باشه.مثل زدن دکمه A !!! شما برای زدن دکمه های دیگه با زور کار نمی کنی که!!!
ببرین گارانتی
دوست عزیز wear leavel برنامه نیست شما برو batrey care نرم افزارشو دان کن بعد که نصب کردی همچنین گزینه ای داره که درصد باتریرو نشون میده اگه دیدی درصدش عجیب تو انرژی منجمت یک بار کالیبره کن بعد درصدشو ببین
بهتر بیش از این فشار نیاریو سریع ببری گارانتی ( البته پول همراهت باشه گارانتی های ایرانو دیگه همه باهاش آشنا هستن )
حمیدرضا جان عملکرد دکمه هارو توی بایوس تست کن .
برای منم بعضی وقتا دکمه F7 می زنه به سرش باید محکم فشار بدم !!!!!! هنوز قضیش نفهمیدم چیه ولی مطمئنم از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم اینطور شده .
برای بنده توی لینوکس چنین مشکلی نیست
سلا
نه بقیه مشکلی نداره.فقط کم و زیاد صدا اینطوریه
چی بگم والله
مثل اینکه این لپ تاپ با ما سر ناسازگاری داره
آخه دو روزه گرفتم.قبلی رو هم که یک روز بود گرفتم اسپیکرش سوخت
شانس نداریم اصلا
سلام داداش
مگه کلید کم و صدا زیاد صدا توی بایوس هم کار میکنه؟
راستش من چون تازه گرفتم ، فقط روش یه وین 8.1 نصب کردم ، دیگه تست نکردم ببینم روی ویندوزهای دیگه چجوریه
ولی تست میکنم حتما خبر میدم
از همتون ممنونم
سلام برای حل این مشکل به سایت لنووو برین و تمامی اپدیت درایور ها رو دانلود کنید تقریبا 2 گیگ میشه ولی ارزشش رو داره راستی فایل اپدیت بایوس رو دانلود و نصب کنید این مشکل حل میشه چیپ اینتل واسه روشنایی رو دانلود کنید اپدیت بایوس فراموش نشود بعد این کارا از لنوو و لذتــــــــــــــــــــــ ــــــ ببرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)