سلام
دوست عزیز مطمئنی که تنظیمات بالا توی مدل st30 هم هست.یا فقط مال مدل vt30 هست؟من مسیر بالا رو پیدا نکردم . البته زبان من فارسیه. تنظیمات پیشرفته ندارد.(advanced setting)
سلام
دوست عزیز مطمئنی که تنظیمات بالا توی مدل st30 هم هست.یا فقط مال مدل vt30 هست؟من مسیر بالا رو پیدا نکردم . البته زبان من فارسیه. تنظیمات پیشرفته ندارد.(advanced setting)
با سلام
مدل gt50 هم وارد ایران میشه یا مثله سال قبل فقط VT و ST وارد میشه.بنظر شما فرقه قابله فکری بین ST و GT هست؟
کی وارد میشن؟
با سپاس
نمی دونم تو st30 هست یا نه.به فارسی میشه همون تنظیمات پیشرفته دیگه.یعنی منو بعد تصویر و بعد تنظیمات پبشرفته و بعد اسکن مظاعف
البته VT30 تو قسمت accept گزینه zoom هم داره.ST30 نداره؟
اقا منم که از بانه گرفتم گیرنده دیجیتال داره؟
سلام
در حالت تلویزیون دیجیتال زوم نداره ولی درحالت تلویزیون آنالوگ سه نوع زوم داره.تو حالت پخش از مموری هم دو نوع زوم داره.
Last edited by romia; 12-09-2012 at 16:38.
سلام.درسته تو VT30 هم رو تلویزیون دیجیتال زوم نداره.من رو حالت HDMI امتحان کرده بودم.دفترچه رو مطالعه کنید ببیند اصلا حرفی از گزینه اسکن مظاعف زده شده یا نه.
مال شما اگر سری M هست گیرنده دیجیتال نداره.
درود
دوستان خواهشا" هر کی اثری از VT50 دید ، 1 ندا بده همینجا ... ( مخصوصا" اگر نماینده های عزیز زحمت بکشن )
سپاس
دوستان هنوز خبری از مدل های جدید نشده؟
هر دوتا مدل برند ژاپنی هستند و از نظر پنل مطمئن باش، در مورد شارپ باید بگم که این مدلle8300مجهز به تکنولوژی 4 رنگ کواترون هست که با اضافه شدن رنگ زرد به سه رنگ اصلي باعث شده پيكسل های رنگي پانل را از 6.220.800 نقطه به 8.294.400 نقطه افزايش داده است كه باعث ايجاد طيف رنگي بیشتر و نمایش تصاوير با رنگهاي نزديك تر به واقعيت میشه البته این رو هم بگم افزايش تعداد پيكسل هاي رنگي ، تصاويري شفاف تر و واضح تر ی را ايجاد می کنه.
اطلاعات بیشتر در مورد SHARP LE8300 رو میتونی تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)