سلام دوستان .
از موقعی سرویس نامحدود 256 تمدید کردم. بیشتر سایتا یا بگم همه سایتا رو وقتی میخوام باز کنم کانکت نمیشه !!! باید چند بار وارد بشم اونم شاید بعضی وقتا واردش میشه . خیلی اذیت میکنه !
دوستان میدونید مشکل از چیه ؟
ممنون میشم
سلام دوستان .
از موقعی سرویس نامحدود 256 تمدید کردم. بیشتر سایتا یا بگم همه سایتا رو وقتی میخوام باز کنم کانکت نمیشه !!! باید چند بار وارد بشم اونم شاید بعضی وقتا واردش میشه . خیلی اذیت میکنه !
دوستان میدونید مشکل از چیه ؟
ممنون میشم
ساعت 1 میشه سیستم به طور اتوماتیک همه پورت هارو رایگان میکنه
دلیلش همونی بود که دوست عزیز چند صفحه قبل گفتن
چون محدود و نامحدودشون همه از یه ریشه هستن و هیچ فرقی با هم ندارن
تنها فرقی که دارن اینه سرویس محدود ترافیک اصلیش 2 گیگ هست و نامحدود ترافیک اصلیش 999 گیگ (( محدود با حجم بالا میشه نامحدود))
دانلود میتونید بکنید ؟؟
اگه فقط با بازکردن پیج مشکل دارید و دانلود میتونید بکنید دلیلش پینگه (( دوستان مخابراتی اکثرا این مشکل رو دارن ))
بله دانلود میتونم بکنم . البته اینو بگم . فرض کنید از سایت پی سی دانلود میخوام دانلود کنم . این سایت هم گاهی اوقات باز نمیشه باید چند بار بزنم تا وارد بشه . گاهی اوقات هم نمیشه ! در این صورت اگر یه فایل از همین سایت سیو داشته باشم . بخوام ادامه دانلود رو بزنم نمیشه ! تا موقعی که وارد سایت بشم بعد میتونم بزنم دانلود میشه !
به هر حال خیلی اذیت میکنه . بیشتر همین باز نشدن سایت ها مشکل اصلی هست . راهی هست برطرف بشه ؟
دلیل اینکه دانلود میکنید و پیج باز نمیشه پینگ مذخرف مخابرات هست
مشکل رو هم نمیشه بر طرف کرد چون هیچکس این وسط پاسخگو نیست
کاری هم به صورت آنچنانی نمیتونید انجام بدید (( شاید با گفتن پورت 1 مگ یا 2 مگ مشکل یه ذره حل شد ))
امیدوارم این طرح در حد شایعه باشه
منم اميدوارم "اما يكي از دوستام امروز رفت كمپين ثبت نام كرد خواست 256 نامحدود بگيره يكي از اون كارشناسانش گفت: نامحدودها قراره اين چند روزي سرعتش كم بشه اون هم مجبور شد 256 با حجم 4gb ثبت نام كنه.
بابا من محدود دارم (256 8 گیگ طرح قدیم ) اینم سرعتم افتضاحه
لینک دانلودش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور ایران
ااااین حرفااا پیش خودتون سِکرِت بمونه!! آقا یهو دیدن مسئولین مخابرات رَگ ِ غیرتشون میزنه بالا میآن راپورت های اینجا رو جمع میکنن ، اونوقت میشه بد به حالمون!
من اینو با 300 میگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)