تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 1421 اولاول ... 534535035435495505515525535545555565575636036531053 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان .
    از موقعی سرویس نامحدود 256 تمدید کردم. بیشتر سایتا یا بگم همه سایتا رو وقتی میخوام باز کنم کانکت نمیشه !!! باید چند بار وارد بشم اونم شاید بعضی وقتا واردش میشه . خیلی اذیت میکنه !

دوستان میدونید مشکل از چیه ؟

ممنون میشم

2. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

حالا كو تا 6 ارديبهشت ..ولي با دوستمون WoooooooooooooW موافقم ...اينطوري عدالت بين سرويس 128 و 2 مگ اجرا ميشه ...

امروز صبح بيدار شدم ببينم سرعت چطورياست ...ساعت 8 اينطوري بود ...

يه چيز ديگه من حسابم ضعيفه يا اونا حسابشون ضعيفه ؟
    999-74=925

به احتمال خيلي زياد ساعت دانلود بين 1 تا 7 كه همون 17 گيگ دانلود من هست رو محاسبه نكردن و زدن جز دانلود رايگان ....نا محدود ديگه ساعات رايگان معني نداره ...
    ديگه واقعا معلوم ني با خودشون چند چندن ...حالا اين داداشمون ميگه مخابرات بياد نت روي اصول ارائه بده اينا هنوز نميتونن محدود رو از نامحدود تفكيك كنن ...

ساعت 1 میشه سیستم به طور اتوماتیک همه پورت هارو رایگان میکنه
    دلیلش همونی بود که دوست عزیز چند صفحه قبل گفتن
    چون محدود و نامحدودشون همه از یه ریشه هستن و هیچ فرقی با هم ندارن
    تنها فرقی که دارن اینه سرویس محدود ترافیک اصلیش 2 گیگ هست و نامحدود ترافیک اصلیش 999 گیگ (( محدود با حجم بالا میشه نامحدود ))

4. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان .
    از موقعی سرویس نامحدود 256 تمدید کردم. بیشتر سایتا یا بگم همه سایتا رو وقتی میخوام باز کنم کانکت نمیشه !!! باید چند بار وارد بشم اونم شاید بعضی وقتا واردش میشه . خیلی اذیت میکنه !

دوستان میدونید مشکل از چیه ؟

ممنون میشم

دانلود میتونید بکنید ؟؟

اگه فقط با بازکردن پیج مشکل دارید و دانلود میتونید بکنید دلیلش پینگه (( دوستان مخابراتی اکثرا این مشکل رو دارن ))

6. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دانلود میتونید بکنید ؟؟

اگه فقط با بازکردن پیج مشکل دارید و دانلود میتونید بکنید دلیلش پینگه (( دوستان مخابراتی اکثرا این مشکل رو دارن ))
    بله دانلود میتونم بکنم . البته اینو بگم . فرض کنید از سایت پی سی دانلود میخوام دانلود کنم . این سایت هم گاهی اوقات باز نمیشه باید چند بار بزنم تا وارد بشه . گاهی اوقات هم نمیشه ! در این صورت اگر یه فایل از همین سایت سیو داشته باشم . بخوام ادامه دانلود رو بزنم نمیشه ! تا موقعی که وارد سایت بشم بعد میتونم بزنم دانلود میشه !

به هر حال خیلی اذیت میکنه . بیشتر همین باز نشدن سایت ها مشکل اصلی هست . راهی هست برطرف بشه ؟

8. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بله دانلود میتونم بکنم . البته اینو بگم . فرض کنید از سایت پی سی دانلود میخوام دانلود کنم . این سایت هم گاهی اوقات باز نمیشه باید چند بار بزنم تا وارد بشه . گاهی اوقات هم نمیشه ! در این صورت اگر یه فایل از همین سایت سیو داشته باشم . بخوام ادامه دانلود رو بزنم نمیشه ! تا موقعی که وارد سایت بشم بعد میتونم بزنم دانلود میشه !

به هر حال خیلی اذیت میکنه . بیشتر همین باز نشدن سایت ها مشکل اصلی هست . راهی هست برطرف بشه ؟
    دلیل اینکه دانلود میکنید و پیج باز نمیشه پینگ مذخرف مخابرات هست
    مشکل رو هم نمیشه بر طرف کرد چون هیچکس این وسط پاسخگو نیست

کاری هم به صورت آنچنانی نمیتونید انجام بدید (( شاید با گفتن پورت 1 مگ یا 2 مگ مشکل یه ذره حل شد ))

10. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا كو تا 6 ارديبهشت ..ولي با دوستمون WoooooooooooooW موافقم ...اينطوري عدالت بين سرويس 128 و 2 مگ اجرا ميشه ...

اين سرعت امروز كه خيلي خوبه

999-74=925

به احتمال خيلي زياد ساعت دانلود بين 1 تا 7 كه همون 17 گيگ دانلود من هست رو محاسبه نكردن و زدن جز دانلود رايگان ....نا محدود ديگه ساعات رايگان معني نداره ...
    ديگه واقعا معلوم ني با خودشون چند چندن ...حالا اين داداشمون ميگه مخابرات بياد نت روي اصول ارائه بده اينا هنوز نميتونن محدود رو از نامحدود تفكيك كنن ...

امیدوارم این طرح در حد شایعه باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    نامعلوم

پيش فرض

امیدوارم این طرح در حد شایعه باشه
    منم اميدوارم "اما يكي از دوستام امروز رفت كمپين ثبت نام كرد خواست 256 نامحدود بگيره يكي از اون كارشناسانش گفت: نامحدودها قراره اين چند روزي سرعتش كم بشه اون هم مجبور شد 256 با حجم 4gb ثبت نام كنه.

13. این کاربر از eror11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بابا من محدود دارم (256 8 گیگ طرح قدیم ) اینم سرعتم افتضاحه

لینک دانلودش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرور ایران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اين سرعت امروز كه خيلي خوبه

999-74=925

ااااین حرفااا پیش خودتون سِکرِت بمونه!! آقا یهو دیدن مسئولین مخابرات رَگ ِ غیرتشون میزنه بالا میآن راپورت های اینجا رو جمع میکنن ، اونوقت میشه بد به حالمون!

16. 3 کاربر از sazman1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا من محدود دارم (256 8 گیگ طرح قدیم ) اینم سرعتم افتضاحه

لینک دانلودش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرور ایران
    من اینو با 300 میگیرم

18. این کاربر از Baltaza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •