تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 602 اولاول ... 53453503543549550551552553554555556557563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

سلام خسته نباشید , یه راهنمایی میخواستم راجع به خرید هندزفری ... فقط لطفا اگه تخصصش رو دارید و تست کردید جواب بدید چون واقعا آدم بعضی کامنتا رو توی سایتا میخونه خندش میگیره !!

مثلا توی سایت دیجی کالا راجع به هندزفری Sony MDR-EX110AP اکثرا اومدن گفتن عالیه و محشره و ... در صورتی که پدر من این هندزفری رو برای خودش خریده و من حتی حاضر نیستم برای وقت گذرونی باهاش آهنگ گوش بدم اینقدر که صدای این هندزفری مبتدی و بدون بیس هست !!!

کلا هندزفری های زیادی رو تست کردم برای همین خیلی وسواس دارم روی خرید هندزفری جدید و هر صدا و بیسی منو راضی نمیکنه !!

هندزفری قبلیه من Nocs NS500 Aluminum بود , صداش واقعا معرکه و بیس و شفافیت صدای بسیار عالیی داشت , متاسفانه گمش کردم , حالا میخواستم دوباره همون هندزفری رو از دیجی کالا بخرم که یه هندزفری مشابهه ناکس دیدم به نام Sennheiser MM 70S ! رنج قیمتاش یکسانه , حالا یه راهنمایی میخواستم از دوستانی که با هر 2 هندزفری سر و کار داشتن ... صدای ناکس برای من محشر بود , بیس و تمام موارد دیگش هم عالی بود , حالا میخوام بدونم این سنهایزر از ناکس بهتره به نظر شما ؟ تفاوتی داره ؟ یا پایین تره ؟

اگه تقریبا مشابه هم هستن که ناکس رو میگیرم چون از لحاظ کیفیت ساخت هم بهتره , سیم کلفت و پهن , خروجی مستطیلی شکل که از قطعی و پارگی اون ناحیه جلوگیری میکنه , و از صداش هم که گفتم , ولی اگه سنهایزر با تفاوت بسیار بالایی از این سری ناکس جلوتره و صدا و کیفیت و بیسش 2 برابر ناکسه من سنهایزر رو تهیه کنم , گوشی من هم آیفون 5s هست و 99% مواقع هم با همین گوشیم آهنگ گوش میدم , لینک 2 تا هندزفری ها رو هم توی دیجی کالا میذارم , هر کی تست کرده منو راهنمایی کنه ممنون :

به جای خط چین دیجی کالا رو وارد کنید .

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بايد تبديل سوني به 3.5 بگيري بعد بزني به فيش هاي audio out / هدفون رو چند گرفتين ؟‌
    تبدیل 2.5 به 3.5 هست ؟
    البته 3.5 هم با کمی سختی جا میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

تبدیل 2.5 به 3.5 هست ؟
    البته 3.5 هم با کمی سختی جا میره
    نه شما به فروشنده بگو تبديل سوني دو سرش نرگي به 3.5 مادگي باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام من دنبال يه هدفون مانيتورينگم بين سنهايزر 280 پرو با 380 پرو موندم كه كدوم رو بايد بگيرم . همينطور Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms
    به نظر شما كدوم صداي شفاف ترو تفكيك شده تري داري و در كل بهتره؟ كاربردم هم واسه كيبورد هست هم اينكه تايم بالايي روي گوشم هست /
    دوستان عزيز ميشه اگه كسي ميتونه من رو راهنمايي كنه زحمت پاسخ رو بكشه

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست عزیز میتونید تو این سایت صداشون رو تست کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته شیلتر هست و باید از شیلتر شکن استفاده کنید

در ضمن بنده مدل
    Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms
    رو پیشنهاد میدم ...ولی حتما 250 اوهم باشه - و توجه کنید که کنار این هدفون نیاز به آمپ مناسب هم دارید برای درایو کردن

البته
    Beyerdynamic ها تقلبی هم داره در ایران که باید بدونید از کجا بخرید
    Last edited by dooste.man83; 11-03-2015 at 19:32.

6. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راستی دوستان صداباز سایت دیگه ای رو برای تست صدای هدفون ها مثل این سایت زیر میشناسن ؟

8. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوست عزیز میتونید تو این سایت صداشون رو تست کنید

البته شیلتر هست و باید از شیلتر شکن استفاده کنید

در ضمن بنده مدل
    Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms
    رو پیشنهاد میدم ...ولی حتما 250 اوهم باشه - و توجه کنید که کنار این هدفون نیاز به آمپ مناسب هم دارید برای درایو کردن

البته
    Beyerdynamic ها تقلبی هم داره در ایران که باید بدونید از کجا بخرید
    من از يكي از اين دو سايت ميخرم تقلبي امكانش هست باشه ؟؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببخشید میشه مختصر علتش رو بگین . راستی این دوتا فایل که گذاشتم رو دانلود و گوش کردین
    نشد دانلود کنم. اگر فایل ها همون آلفا و ... هست که موج سینوسی هستن. باز هم توصیم همونه. توضیح بیشتری ندارم بهتون بدم. چیزهایی که گفتم رو دوباره می تونید توی لینکی که توی امضام گذاشتم، بخونید.

بايد تبديل سوني به 3.5 بگيري بعد بزني به فيش هاي audio out / هدفون رو چند گرفتين ؟‌
    تبدیل 2.5 به 3.5 هست ؟
    البته 3.5 هم با کمی سختی ج:.7- میره
    منظورشون تبدیل rca به 3.5 میلیمتری هست.
    البته من نمی دونم بعد از اتصال هدفون، بلندی صدا چطور قابل تنظیمه. اگر یدونه از این ولوم ها سر راه بزارن، ممکنه بلندی صدا کم باشه و من نمی دونم بلندی صدای خروجی تلویزیون چقدر هست که آیا با قرار دادن یدونه ولوم بر سر راه، صدا خیلی کم نمی شه یا نه.

male rca to female 3.5mm

Volume Control

http://www.amazon.com/Stellar-Labs-35-4180-Headphone-Control/dp/B008DJTB32/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1426093604&sr =1-2&keywords=volume+control+headphone

اگر زیاد روی گوشتونه. حواستون باشه که بیردینامیک اگر مدل پشت بسته رو انتخاب کنید، شاید باعث گرم شدن گوشتون بشه.
    صدای akg k99 یا سوپرلوکس فلت تر از بیردینامیک هست (این الزاماً به معنی برتر بودن akg بر بیردینامیک نیست.) و تهویه هواش هم بهتره

راستی دوستان صداباز سایت دیگه ای رو برای تست صدای هدفون ها مثل این سایت زیر میشناسن ؟

من شیللترم خیلی خوب نیست و نتونستم فایلی رو گوش بدم. این سایت دقیقاً چکار کرده؟ یک آهنگ رو با چند تا هدفون پخش کرده و بعد خروجی هدفون رو ضبط کرده؟ توضیحی داده اصلاً؟
    Last edited by rave-87; 11-03-2015 at 20:41.

11. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از راهنمایی های اساتید اینجا جناب rave-87 و metalhead_forever خیلی ممنونم .

وجود شما غنیمتی برای بچه های پی سی ورلد هست با این سطح بالای اطلاعات علمی و فنی

خواهش میکنم فایل صوتی کم حجم مگابایتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید . راستش مشکل من هم این بود که نمی دونستم سبک این صدا چیه تا از اساتید مشورت بگیرم

بعد ملاحظه اون (که البته موسیقی معمولی نیست که اسم سبک روش باشه صدای طبیعت هست )

شنیدم صدای فلت و بیس اغراق نشده مناسبه این نوع یا سبک صوت است . اصلا یه کم راجب این سبک توضیح بدین ؟

با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم .بفرمایید بهترین هدفون پشنهادی واسه من 681 هست یا 668B یا681EVo ?

ببخشید که سوالاتم خیلی ادامه دار و طولانی شد .
    فایل آلفا که یه صوت با فرکانس و دامنه ثابت بود که هیچ ربطی هم به سبک صدا نداره...
    در مورد سبک صدا خود شما باید تصمیم بگیرید... وقتی میگید بیس فلت میخواین و صدای متعادل 668B بهترین و کم ریسک ترین گزینه محسوب میشه... به نظرم اینقدر وسواس به خرج ندید واسه خرید هدفون در این سطح چون فعلا" در حال کسب تجربه هستید. صدای طبیعت هم ربطی به سبک صدا نداره...
    سبک صدای هدفون یعنی این که هدفون شما هر فرکانس (زیری و بمی صدا) رو به چه مقدار تولید کنه و ربطی به ورودیش نداره که مثلا" صدای طبیعت باشه یا موسیقی متال... این یه مشخصه ذاتی هدفون محسوب میشه و مستقل از ورودی هست و کاملا" سلیقه ای هم هست.

ایران هدفون چون جدید تره زیاد نمیشناسم ولی در مورد تهران ملودی قبل ها چند نفر از کاربران همین انجمن خرید کرده بودن که ناراضی بودن...
    DT770 Pro 250Ohm قطـــــــــــعا" ارزش خرید داره... اما به نظر شما ضروریه؟ چون من اکثر استودیو هایی که دیدم از AKG K44 !!!!!! استفاده میکنند و معمولا" هدفون های خیلی حرفه ای نمیخرند... کلا" در دنیای تولید موسیقی هدفون زیاد اهمیتی نداره (بر خلاف اسپیکرهای مونیتورینگ) و شما کمتر هنرمند حرفه ای رو میبینید که مثلا" از HD800 استفاده کنه برای استودیو... اگه قصد تهیه آمپ ندارید به Sennheiser HD380 Pro هم فکر کنید هدفون خوبیه و مناسب مونیتورینگ هم هست... Z1000 هم هدفون مونیتورینگ سونی هست که رویوی این مدل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی بخونی...
    در کل به نظر من حتی HD380 Pro میتونه زیادی هم باشه...
    Last edited by metalhead_forever; 11-03-2015 at 21:16.

13. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rave-87;8570017
    منظورشون تبدیل rca به 3.5 میلیمتری هست.
    البته من نمی دونم بعد از اتصال هدفون، بلندی صدا چطور قابل تنظیمه. اگر یدونه از این ولوم ها سر راه بزارن، ممکنه بلندی صدا کم باشه و من نمی دونم بلندی صدای خروجی تلویزیون چقدر هست که آیا با قرار دادن یدونه ولوم بر سر راه، صدا خیلی کم نمی شه یا نه.

male rca to female 3.5mm
    [URL
    http://www.amazon.com/3-5mm-Stereo-Audio-Adapter-Female/dp/B000I23TTE[/URL]

Volume Control

؟
    فیشهای rca tv که فقط ورودی هستند خروجی ندارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •