سلام خسته نباشید , یه راهنمایی میخواستم راجع به خرید هندزفری ... فقط لطفا اگه تخصصش رو دارید و تست کردید جواب بدید چون واقعا آدم بعضی کامنتا رو توی سایتا میخونه خندش میگیره !!
مثلا توی سایت دیجی کالا راجع به هندزفری Sony MDR-EX110AP اکثرا اومدن گفتن عالیه و محشره و ... در صورتی که پدر من این هندزفری رو برای خودش خریده و من حتی حاضر نیستم برای وقت گذرونی باهاش آهنگ گوش بدم اینقدر که صدای این هندزفری مبتدی و بدون بیس هست !!!
کلا هندزفری های زیادی رو تست کردم برای همین خیلی وسواس دارم روی خرید هندزفری جدید و هر صدا و بیسی منو راضی نمیکنه !!
هندزفری قبلیه من Nocs NS500 Aluminum بود , صداش واقعا معرکه و بیس و شفافیت صدای بسیار عالیی داشت , متاسفانه گمش کردم , حالا میخواستم دوباره همون هندزفری رو از دیجی کالا بخرم که یه هندزفری مشابهه ناکس دیدم به نام Sennheiser MM 70S ! رنج قیمتاش یکسانه , حالا یه راهنمایی میخواستم از دوستانی که با هر 2 هندزفری سر و کار داشتن ... صدای ناکس برای من محشر بود , بیس و تمام موارد دیگش هم عالی بود , حالا میخوام بدونم این سنهایزر از ناکس بهتره به نظر شما ؟ تفاوتی داره ؟ یا پایین تره ؟
اگه تقریبا مشابه هم هستن که ناکس رو میگیرم چون از لحاظ کیفیت ساخت هم بهتره , سیم کلفت و پهن , خروجی مستطیلی شکل که از قطعی و پارگی اون ناحیه جلوگیری میکنه , و از صداش هم که گفتم , ولی اگه سنهایزر با تفاوت بسیار بالایی از این سری ناکس جلوتره و صدا و کیفیت و بیسش 2 برابر ناکسه من سنهایزر رو تهیه کنم , گوشی من هم آیفون 5s هست و 99% مواقع هم با همین گوشیم آهنگ گوش میدم , لینک 2 تا هندزفری ها رو هم توی دیجی کالا میذارم , هر کی تست کرده منو راهنمایی کنه ممنون :
محتوای مخفی: ناکس
محتوای مخفی: سنهایزر
به جای خط چین دیجی کالا رو وارد کنید .