تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 645 اولاول ... 53453503543549550551552553554555556557563603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

برداشت کارت گرافیک از حافظه رم اصلی اصلا دست شما نیست و بطور پیش فرض تو تنظیمات اعمال شده . به معنی آپگرید هم نیست ، در کل حافظه Share شده چندان مهم نیست و مهم حافظه اصلی خود کارت گرافیک هست .

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

بعد از مدتی به مرور زمان عمر باتری کاهش پیدا میکنه و برای همه باتری ها اتفاق میفته .
    5741 من هم شده 95% .
    خوب عمر باتری کاهش پیدا میکنه یعنی دیگه هیچ وقت کامل شارژ نمیشه ؟لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب عمر باتری کاهش پیدا میکنه یعنی دیگه هیچ وقت کامل شارژ نمیشه ؟لطفا راهنمایی کنید
    یعنی اینکه کم کم، کم میشه . . .
    بعدش به زمانی میرسه که فقط 3 دقیقه روشن نگه میداره ( 1310 من ) اون موقع هست که باید باتری نو بخرید . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

یعنی اینکه کم کم، کم میشه . . .
    بعدش به زمانی میرسه که فقط 3 دقیقه روشن نگه میداره ( 1310 من ) اون موقع هست که باید باتری نو بخرید . .
    یعنی هیچ راهی نداره که باتریش درست بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

خیر . باتری و Disk Drive جزو قطعات مصرفی هستند.

بزارید با یه مثال توضیح بدم.

شما لاستیک ماشین رو در نظر بگیرید!!!
    اگه زیر ماشین باشه و ازش کار بکشید بعد از یه مدت خراب میشه و باید تعویضش کنید ، اگه زیر ماشین نباشه و ازش کار نکشید هم باز پوسیده میشه و قابل استفاده نیست. وقت خرابی در هر دو حالت هم تقریبا برابره.

باتری و دیسک درایو در لپ تاپ هم چنین حالتی دارند.

موفق باشین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام بسورد ویندوز سون را گم کردم please help me

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من یه HP G62 دارم میخوام روش XP نصب کنم نصب هم میشه منتهی بعد از نصب وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا یه صفحه آبی شبیه صفحه مرگ میاد و سیستم ریست میشه میشه بگید مشکل از کجاست؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بسورد ویندوز سون را گم کردم please help me
    در انجمن ویندوز 7 مطرح کنید .

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamoon64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا می خوای 64 بریزی؟من خودم به خاطر همین برنامه ها مثل iranbourseonline و adobe cs5 که کرکش تو محیط 64 کار نمیکنه و narsis نسخه 4 و .... دارم ویندوزم رو به 32 تغییر میدم.الان نمی فهمی اما چند تا برنامه که شروع کردن به کار نکردن اونموقع به خودت لعنت می فرستی که 64 و رم اضافه بخوره تو سر فلانی و به همین نتیجه من میرسی(که تا وقتی کلیه برنامه ها و بازار واسه 64 امادگی ندارن 64 نریزی)بازم خود دانیمنظورم از بازار محیط ایرانه.اکثر کرک ها تو 64 کار نمیکنن.فقط اون برنامه های کرک جدید کار میکنه حتی اگه برنامه مخصوص 64 باشه
    خیلی به خودت فشار میاری.64 ریختم.2.5 گیگ رم تبدیل شد به 4 گیگ رم usable! از همه ی برنام هایی که روی 32 بیت ریختم روی این هم استفاده می کنم محض اطلاع شما. هیچ مشکلیم ندارم و به طور کامل هم از رمم استفاده می کنم. حالا برو بشین واسه خودت داستان بباف و ذهن مردمو خراب کن.نمی دونم این چه فرومیه واقعا.هر کی هر چی دلش می خواد می نویسه.بدون هیچ اطلاعی. حالا دو نفر میان سرچ می کنن به حرفای تو برسن کارشون گره می خوره چون ندونسته حرف می زنی. هنوز نمی دونی 64 بیت بهت 2 تا program file میده یکی برای 32 بیت یکی برای 64 بیت!

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی به خودت فشار میاری.64 ریختم.2.5 گیگ رم تبدیل شد به 4 گیگ رم usable! از همه ی برنام هایی که روی 32 بیت ریختم روی این هم استفاده می کنم محض اطلاع شما. هیچ مشکلیم ندارم و به طور کامل هم از رمم استفاده می کنم. حالا برو بشین واسه خودت داستان بباف و ذهن مردمو خراب کن.نمی دونم این چه فرومیه واقعا.هر کی هر چی دلش می خواد می نویسه.بدون هیچ اطلاعی. حالا دو نفر میان سرچ می کنن به حرفای تو برسن کارشون گره می خوره چون ندونسته حرف می زنی. هنوز نمی دونی 64 بیت بهت 2 تا program file میده یکی برای 32 بیت یکی برای 64 بیت!
    خودت رو خیلی دست بالا نگیر.با 4 تا مهندس کامپیوتر تو پایتخت حرف زدم.اون بر نامه هایی که می فرمایید دو تا نسخه رم دارن.سعی کن بفهمی.که تو درایو ویندوز دو تا program file میده.یکی 64 بیت که برنامه های 64 اونجا میره و یکی خالی.حداقل یه بار امتحان کن بعد حرف بزن.narsis نسخه 5 رو اینستال کردی؟نکردی که اینجوری می گی.پشتیبانش می گه تو 64 کار نمی کنه.پس فروم ایراد نداره شما ایراد داری.کرک adobe 2010 رو امتحان کردی؟نکردی.اصلا نخوندی من چه برنامه ای رو او نجا نوشتم. وقتی با شرکت ایران بورس تماس گرفتم می گم برنامه تون کار نمی کنه می گه تو 64 کار نمی کنه ویندوزت رو عوض کن 32 بریز شما دیگه دایه بهربان تر از مادر نشو...در مورد رم هم من چیزی نگفتم که هی میگی کامل از رمم استفاده میکنم!!!!!!همه اینو می دونن تو کشف نکردی..تو الان این ویندوز و ریختی من 9 ماه دارمش...هنوز مونده بفهمی من چی می گم!!!!از این به بعدم چشمات رو باز کن کامنتها رو کامل بخون
    Last edited by siamakfaraji; 26-03-2011 at 00:14.

داره خودمونی میشه hamoon64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خودت رو خیلی دست بالا نگیر.با 4 تا مهندس کامپیوتر تو پایتخت حرف زدم.اون بر نامه هایی که می فرمایید دو تا نسخه رم دارن.سعی کن بفهمی.که تو درایو ویندوز دو تا program file میده.یکی 64 بیت که برنامه های 64 اونجا میره و یکی خالی.حداقل یه بار امتحان کن بعد حرف بزن.narsis نسخه 5 رو اینستال کردی؟نکردی که اینجوری می گی.پشتیبانش می گه تو 64 کار نمی کنه.پس فروم ایراد نداره شما ایراد داری.کرک adobe 2010 رو امتحان کردی؟نکردی.اصلا نخوندی من چه برنامه ای رو او نجا نوشتم. وقتی با شرکت ایران بورس تماس گرفتم می گم برنامه تون کار نمی کنه می گه تو 64 کار نمی کنه ویندوزت رو عوض کن 32 بریز شما دیگه دایه بهربان تر از مادر نشو...در مورد رم هم من چیزی نگفتم که هی میگی کامل از رمم استفاده میکنم!!!!!!همه اینو می دونن تو کشف نکردی..تو الان این ویندوز و ریختی من 9 ماه دارمش...هنوز مونده بفهمی من چی می گم!!!!از این به بعدم چشمات رو باز کن کامنتها رو کامل بخون
    1- من ازین برنامه های مسخره ای که تو استفاده می کنی استفاده نمی کنم.البته منظورم فتوشاپ نیست. این یک.فتوشاپو هنوز نصب نکردم اما وقتی نصب کردم عکسشو می ذارم اینجا که ببینی.
    2- مشکل اینجاست که مال من برنامه های 64 بیتی رو میریزه تو program file 64 بیتی و 32 بیتی رو میریزه تو 32 بیتی.می خوای عکس بذارم ببینی؟ برنمه ای که فکر نمی کردم کار کنه ام کار کرد.guitar pro 6 . دو گیگ :برنامس با یه کرک عجیب و غریب که فتوشاپ هم چنین کرکی نداره!
    3- مهندس کامپیوتر منظورت فروشندس؟
    4- 9 ماهه داریش؟؟ الان دیگه باید به دنیا بیاریش! [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
    Last edited by hamoon64; 26-03-2011 at 00:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •