تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 4105 اولاول ... 5345350354354955055155255355455555655756360365310531553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

ممنون.
    برای تمدید برم نظام وظیفه یا پلیس+10؟ نظام وظیفه ی شهرستان یا استان؟
    ببینید واسه تمدید جدیدن شده پلیس + 10 که اونجا درخواست میدید بعد از حدود 1 هفته جوابش می یاد ولی فکر کنم نوشته بود باید حدود 40 تا 45 روز وقت داشته باشید تا اعزام(البته خودتون برید از پلیش + 10 بپرسید) ولی از من میشنوید برید خود نظام وظیفه شهرتون(یا استانتون) اونجوری احتمالش بیشتره برای تمدید.شما فارغ التحصیل هستید؟از فرجه 6 ماه تون اگر مونده باشه خیلی راحت تر میتونید اینکار رو کنید.

2. این کاربر از mmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببینید واسه تمدید جدیدن شده پلیس + 10 که اونجا درخواست میدید بعد از حدود 1 هفته جوابش می یاد ولی فکر کنم نوشته بود باید حدود 40 تا 45 روز وقت داشته باشید تا اعزام(البته خودتون برید از پلیش + 10 بپرسید) ولی از من میشنوید برید خود نظام وظیفه شهرتون(یا استانتون) اونجوری احتمالش بیشتره برای تمدید.شما فارغ التحصیل هستید؟از فرجه 6 ماه تون اگر مونده باشه خیلی راحت تر میتونید اینکار رو کنید.
    آره تا اونجایی هم که من میدونم باید از پلیس+10 درخواست داد.فکر نمیکنم نظام وظیفه جواب بده.چون دیگه سپردن به پلیس+10 دیگه! باز فردا میرم پلیس+10 بپرسم ببینم چیکار کنم.
    آره من 90/4/11 فارغ التحصیل شدم.یعنی هنوز تو فرجه 6 ماهه هستم!
    خیلی حالم گرفته اس!

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

اخی . ((ابراز دل داری ))
    ببینم همون جا پلیس +10 سوال کردی ؟ یکی از دوستان من هم هینجوری بود قبل از فرستادن دفترچه داشت میرفت واسه کمیسیون پزشکی . تو یه سر برو نظام وظیفه شهرتون اونجا هم سوال کنی بد نیست .
    درمورد دومی این کلی دنگ و فنگ داره . اول باید ببینی پدرت مال کجا بوده . ارتش سپاه و غیره... دوم باید پاشید برین همون محلی که بوده باید نامه بگیرین و نامه بفرستین بعدش با اون نامه میای پلیس +10 اونجا فرمت رو مخصوص کسری پر می کنن و الی اخر
    من سر کار میرم هیچی وقیت آزاد ندارم. پدر جان وقتشون آزاد تره لطف کردن رفتن.
    یه کاغذ بهش دادن که شماره و اینچیزا روش داره. کارت رو هم گفتن 3 ماه دیگه پست میکنن به آدرس خونه. (3 ماه زیاد نیست؟ )
    نظام وظیفه که کلا جواب نمیده هرچی هست باید با پلیس +10 طی کنم.
    رفیق دستت درد نکنه جواب سوالامو دادی.
    میرم پی اشو میگیرم همینجا اطلاع میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

بچه ها امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم.
    میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم ولی 2/3 سال از وقتم گذشته. یعنی الان تاخیر و اضاف دارم و واجد شرایط معافیت نیستم و به درخواستم رسیدگی نمیشه و باید برم خدمت .
    ولی یه تبصره هست که میگه اگر از قبل موعد خدمت(قبل از 18 سالگی) شرایط معافیت رو داشته بودید و تا حالا اقدام نکرده باشید به درخواست شما رسیدگی میشه.
    حالا من میخوام از این تبصره استفاده کنم و برگه ی معافیت کفالت رو پست کنم.

فقط نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چه کار کنم...
    که یهو پست نکنم و درخواست معافیتم به دلیل تاخیر رد بشه بیچاره بشم.
    کجایه برگه باید بنویسم که از قبل سن خدمت شرایط معافیت رو داشتم ؟

بچه ها تورو خدا برادرانه کمک کنید بدجوری گیج شدم. نمیدونم چیکار کنم.
    معافی رو بیشتر میخوام واسه ادامه تحصیل. چند تا واحد از دیپلمم مونده نمیزارن ادامه بدم چون سربازم.
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

1

سلام.
    آموزشی رو تموم کردم،
    اگه میشه راهنماییم کنید چنتا سوال داشتم:

1. آموزشی ناجا بودم، افتادم >امور خدماتی وزرات اطلاعات<، یعنی کجا خدمت خواهم کرد؟

2.بابام از سال 1375 به متخصص اعصاب و روان مراجعه میکنه(مدرک از پزشک دارم) و سال1377 هم به دلیل افسردگی شدید از کار افتاده شد(مدارک دارم)،
    تا حالا هم به خاطر افسردگی شدید چندین بار تو بیمارستان بستری شده(مدارک هم دارم)

آیا الان میتونم برا کفالت اقدام کنم؟(با توجه به اینکه اموزشی تموم شده و چند روز دیگه باید برم یگان خدمتی)
    پدرم در حال حاضر هم تو بیمارستان بستریه!

پسر بزرگ خونواده هستم و 21سالمه و یه داداش کوچکتر 15ساله دارم
    پدرم هم 48سالشه
    غیبت دفترچه ای هم ندارم

دوستان تا 22ام بیشتر فرصت ندارم اگه امکانش هست کامل راهنماییم کنید و بگید کجاها باید برم(تهران).
    ممنون
    لطفا به منم کمک کنید فرصتم داره تموم میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام برو بچ خوب و باصفایپی سی ورلد
    من دفترچه رو پست کردم ولی مدرکم رو که لیسانس ناپیوسته است الان متوجه شدم زده لیسانس پیوسته در برگه اعزام +10 ایا مشکلی پیش نمیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

من دفترچه رو پست کردم ولی مدرکم رو که لیسانس ناپیوسته است الان متوجه شدم زده لیسانس پیوسته در برگه اعزام +10 ایا مشکلی پیش نمیاد؟
    سلام.دوست عزیز اگر برگه سبزتون اومده برای محکم کاری برید نظام وظیفه شهرتون تغییر بدید و بعد پلیس + 10 برگه سبز جدید رو بعد از 24 ساعت تحویل بگیرید.

9. این کاربر از mmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بر همگی.من امروز رفتم پلیس+10 و یه فرم درخواست تمدید پر کردم و مسولش ثبت کرد تو کامپیوتر.گفت یک هفته دیگه بیا تا اگه موافقت شده باشه برگ سبز جدید برات چاپ کنم.در مورد تایید شدن و نشدنش هم گفت معلوم نیست!
    فقط یادم رفت بپرسم اگه برم نظام وظیفه موثرتر هست یا نه!!
    البته تعجب کردم 4500 تومن هزینه گرفت!ولی یه جایی خونده بودم 1000 تومن هزینه اش هست!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

سلام بر همگی.من امروز رفتم پلیس+10 و یه فرم درخواست تمدید پر کردم و مسولش ثبت کرد تو کامپیوتر.گفت یک هفته دیگه بیا تا اگه موافقت شده باشه برگ سبز جدید برات چاپ کنم.در مورد تایید شدن و نشدنش هم گفت معلوم نیست!
    فقط یادم رفت بپرسم اگه برم نظام وظیفه موثرتر هست یا نه!!
    البته تعجب کردم 4500 تومن هزینه گرفت!ولی یه جایی خونده بودم 1000 تومن هزینه اش هست!!
    جدا 4500 تومن! از من 1000 گرفته بودن.چون نرخشون 1000 هست.مگر جدیدا گرون شده باشه.

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمال به وجود اومدن مشکل زیاده . برو طبقه دوم ساختمون شماره 3 ظام وظیفه ، اداره ی تحصیلی .
    البته احتمالا بهت میگن مشکلی نیست . ولی برو بهشون بگو . مال منم همینجوری اشتباه شده بود .

13. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •