اینم تصویرش وقتی میخواد بره روز بعد گیر میکنه (بعد از 2 فصل بازی) دقیقاً وقتی وارد هفته نقل و انتقالات میشه....
![]()
اینم تصویرش وقتی میخواد بره روز بعد گیر میکنه (بعد از 2 فصل بازی) دقیقاً وقتی وارد هفته نقل و انتقالات میشه....
![]()
سلام
درست دان كردي شما
حالا يه سوال چه طور نصب كردي؟وقتي نصب كردي ازت CDKey خواست يا نه؟
موفق باشي
سلام
اساتید محترم :
چرا نمیشه Home Ground بعشی از تیمها از جمله آرسنال و مونیخ رو عوض کرد !!!
منظورم استادیوم هاشون هست
کسی نیست راهنمایی کنه؟نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فایل Setup رو نصب کردم.مشکلی نداشت.
کرکی هم که گفتی ریختم.
آره سریال هم خواست.از نت یه سریال سرچ کردم و زدم و ادامه نصب.بعدشم کرک رو ریختم.
اما بازم فرقی نکرد!
Last edited by IranApadana; 07-02-2011 at 22:52.
سلام،
والا من خودم از پچ 0.5 PESEdit استفاده مي كنم.
bundesliga 2 رو گذاشته جاي PES league؛
اين 2 تا تيمو آورده تو other europeans teams...
سلام،
در حالت عادي (بدون نصب پچ)، شما استاديوم هايي كه بازي لايسنسشونو داره نمي تونين عوضش كنين؛
مثلا: بارسا (نوكمپ)، منچستر يونايتد (اولدترافورد)، ميلان (سن سيرو)، آژاكس (آمستردام آرنا)، ...
كه اين شامل تيم هايي كه شما گفتين (آرسنال و بايرن) نميشه.
حالا احتمالا شما پچي كه ريختين اومده استاديوم هاي اين تيم ها رو هم (امارات و آليانس آرنا) اضافه كرده و اجازه نمي ده اديتش كنين...
نه.پچ 1.5 برای سایت pesedit هست که معتبرترین پچ های دست ساز رو می سازه.وقتی از داخل بازی دانلود کنی اون میشه پچ رسمی یا همون DLC که فکر کنم آخریش 2 باشه.برای ps3 هم چیزی نمی دونم.نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------
لینک دانلود آخرین DLC از خود سایت کونامی رو می خوام.......
Last edited by mohammad_87; 07-02-2011 at 21:15.
سلام دوستان /اخرين نسخه pes 11 كه بازيكناي جديدي كه تو نيم فصل اومدنو اپديت كرده باشه هست اگه هست بگين ما ام دانلود كنيم ممنون ميشيم
دوستان من میخوام یه نسخه دستکاری نشده این بازی بخرم راهنمایی میکنید تو تهران از کجا میشه خرید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)