من از همه چی این گوشی راضیم فقط از این ROOT شدنش ناراضیم.
دوربینش که جانانه هست اما تو شب افت شدید کیفیت داره.
باید رئیس سونی اریکسون رو تهدید به مرگ کنم.!!!!!
من از همه چی این گوشی راضیم فقط از این ROOT شدنش ناراضیم.
باید رئیس سونی اریکسون رو تهدید به مرگ کنم.!!!!!
اونجوری کارت نمیشهمن از همه چی این گوشی راضیم فقط از این ROOT شدنش ناراضیم.
باید رئیس سونی اریکسون رو تهدید به مرگ کنم.!!!!!....درایور رو پیدا کنی حله.
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
دقیقا.این جملت رو آب طلا کاری شده میزنیم سر در تاپیکحامد به این نکته توجه کن که :
دیر رسیدن بهتر از پر باگ رسیدن است![]()
Last edited by hamed1297; 22-10-2011 at 19:52.
حامد جان به نظر شما x10 رو بفروشم و به جاش arc یا arc s بگیرم ( با اون رم داخلیِ کم 512 ) عاقلانه هست ؟
نظر حامد که نظر حامدهحامد جان به نظر شما x10 رو بفروشم و به جاش arc یا arc s بگیرم ( با اون رم داخلیِ کم 512 ) عاقلانه هست ؟، ولی نظر من اینه که اگه میتونی X10 رو رد کنی Arc S بگیری ، حتما این کارو بکن... مخصوصا هنوز X10 خریدار داره ، من شخصی رو میشناسم که حدود 2 هفته پیش X10 خرید 460 تومن ، و شخص دیگه ای رو میشناسم که میگه اسم X10 به خاطر اینه که از بقیه گوشی های سونی 10 برابر قوی تره :(( میتونی به چنین افرادی بدی X10 رو
![]()
آقا این افراد رو معرفی میکنی به من ؟
دست دوم خیلی تمیز رو چند میخرن ؟ ( x10 )
رم 512 برای آرک کم نیس ؟ عادت کردیم به 1 گیگ ...
به قول پارسا حتما همینکار رو کنید اگه براتون امکانش هست.به ایس کریم ساندویچ فکر کنید که براش میادحامد جان به نظر شما x10 رو بفروشم و به جاش arc یا arc s بگیرم ( با اون رم داخلیِ کم 512 ) عاقلانه هست ؟
رم ایکس 10 خودمون که 384 مگ هست.اون 1 گیگ حافظه داخلی گوشی هست که همیشه یه 300 مگیش خالیه بعد از آپدیت که پر میشه زود.رم 512 برای آرک کم نیس ؟ عادت کردیم به 1 گیگ ...
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
Arc S:1 GB (320 MB user-available), 512 MB RAM
X10:1 GB storage, 384 MB RAM
آقا یه بار حداقل برید با arc کار کنید . انوقت متوجه می شید با اینکه بالاتره اما بعدا خیلی آپگرید بالایی نیست نسبت به 10 ایکس
حیف نیست این 10 ایکس ؟
Last edited by بامزی; 23-10-2011 at 00:55.
ای بابا چرا اینجا اینقدر ساکت شده؟؟؟؟
حامد بابا جان یه برنامه ای . یه رامی یه چیزی بیار تا حالشو ببریم والا میرم ارک اس میگیرمها (( این تهدید جدی بود )))![]()
راستش من با آرک اس کار کردم خیلی روونتر از ایکس 10 هستش. ضمنا به آپدیت بعدی فکر کنید.
مگه بازم برای X10 اپدیت هم میاد دوباره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)