سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.
میخواستم بدونم سرعت اینترنت در دانشگاه صنعتی اصفهان چه طوریه؟
با تشکر
سلام
ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم.
میخواستم بدونم سرعت اینترنت در دانشگاه صنعتی اصفهان چه طوریه؟
با تشکر
بچه ها چه جوری می تونم خودم رو از پی سی حذف کنم؟ می خوام آیدی جدید بسازم.
فکر کنم امکان حذف کردن وجود نداره..بچه ها چه جوری می تونم خودم رو از پی سی حذف کنم؟ می خوام آیدی جدید بسازم.
سلام دوستان
ایشاالله که درساتون رو دارین با قدرت می خونین و پیش به سوی رتبه های کم رقمی پیش می رید. موفق باشید. موجتون مثبت...
دوستان پیشنهادی که واسه این 5 روز به شما میتونم بکنم اینه بشینین حداقل سه تا حداکثر 5 تا درسو جمع کنید به طور کامل یعنی زوم کنید روشون چون حدودا 50 - 58 ساعت وقت دارین این 5 روز که خیلی عالیه امیدوارم همتون استفاده کنید ازش چون این 5 روز یکی از آخرین پلهای جهش هستش !!!! ( ولی باز اگه کسی تا امروز هم نخونده هنوز هم فرصت داره که سراسری تهران قبول شه حالا چه منطقه 1 چه 2 چه 3 ) مهم خواستنه !!!!!!!!!
سلام
ببخشید میشه بگی وضعیتت تو آزمونای سنجش چطوریه؟ تخمین رتبه و نمره کل و ... شما چه جوریه؟
دوست عزیز...به نظر من بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که به اینی که هستی راضی نشی و هر آزمون فکرت این باشه که واسه آزمون بعد ترازتو بیشتر کنی...به رتبه فکر کردن زیاد جالب نیست..فکرو خیلی منحرف میکنه...واقعا وسوسه انگیزه...تو جواب سوالتم بگم که :آره...حتما...از الان تا تقریبا آخر فروردین رو نقاط ضعفت بیشتر از نقاط قوتت کار کن...از اردیبهشت به بعد بر عکس میشه....
QUOTE=Kourosh2;4658567]من هم نه وقتش رو دارم نه حوصله اش رو که این بحث رو ادامه بدم.
میخوای 4 ساعت بخونی یا 20 ساعت ان شاا... موفق باشید
[/QUOTE]
ok....البته منم کنکوری نیستم دوست عزیز.....
من دوستم دانشگاه اصفهانه میگه خیلی عالیه فکر کنم می گفت 1mega هستش. ولی صنعتی اصفهان رو نمی دونم. اونم باید خوب باشه. حالا برای چیتونه؟ هر دانشگاهی که سرعت اینترنتش بیشتر بود می رید اونجا؟![]()
البته ما با احتساب2 روز بين التعطلين (!!!) يه هفته خودمونو تعطيليديم !!!!
من ميخوام تو اين يه هفته هر چي در توان دارم بذارم ! اگه نتونستم كه ديگه بايد دور كنكور رو خط بكشم (لعنت به اين زندگي)
سلام
بسیار کار خوبیه که در این هفته تمام تلاشت رو بکنی ولی حتی اگر نتونستی باز وقت برای جبران هست پس لطفا این حرف رو نزن که باید دور کنکور رو خط بکشم. مهم اینه که تمام تلاشت رو بکنی.
امیدوارم هم شما و هم بقیه دوستان موفق شوید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)