دوست عزیز کلا بازی توی ویندوز XP بهتر از ویندوز 7 عمل میکنه این برای همه هست
یعنی چی بازی بالا نمیاد شما پچ رو به همراه کرک ریختید کامل؟
دوست عزیز کلا بازی توی ویندوز XP بهتر از ویندوز 7 عمل میکنه این برای همه هست
یعنی چی بازی بالا نمیاد شما پچ رو به همراه کرک ریختید کامل؟
بازی رو کامل پاک کردم دوباره نصب کردم با پچ 1.7 درست شد
اینم بنچمارک
Statistics
Average FPS: 60.62
Duration: 37.28 sec
CPU Usage: 67%
System memory usage: 61%
Video memory usage: 80%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 81
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Service Pack 3
Video Adapter: AMD Radeon HD 6800 Series
Video Driver version: 8.17.10.1065
Audio Adapter: Speakers (C-Media PCI Audio Device)
Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz
خب خوشحال شدم که مشکلتون حل شد
نتایج بنچمارکتون هم خوب هست
البته سیستم خوبی هم دارید
اگه سوالی بود درخدمتم
موق باشید![]()
فقط یک مشکل گرافیکی هست اونم اینه که لبه های اشیاء توی بازی بد نشون داده میشه حالتی خط خطی میفته .
عکس اصلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين مشكل نيست دوست عزيز بازي كلا اينطوري هست تا دلت بخواد از اين مشكلات گرافيكي و باگ هاي خفن داره شما زياد جدي نگير همين كه تونستي بازي رو اجرا كني و داري بازي ميكني خداروشكر كن![]()
سلام به تمام دوستان گلم
من این نسخه رو روی ویندوز 7 64 بیتی اجرا کردم. با تنظیمات پیش فرض خود بازی بازی را اجرا میکنم. همه چیز و گرافیک و جزئیات خیلی خوبه ولی وقتی سوار ماشین میشم و میخوای برونی کاملا حس میکنی مکث بازی رو.یه لحظه سرعت پایین میاد و دوباره خوب میشه و همین طور این ماجرا ادامه داره...
حتی تنظیمات رو روی پایین ترین حالت قرار دادم ولی باز هم همین مشکل است متاسفانه و همین باعث میشه بازی کردن به دلم نشینه و چند روزی دیگه اجراش نکردم.
از دوستان کسی این مشکل رو داره و راه حلی براش داره؟
دوست عزیز شما اگه سیستمت قوی هست و میخوای خیلی خوب بازی کنی روی ویندوز XP SP3 این بازی رو بازی کن که اون مشکل هم بر طرف بشه چون این بازی روی ویندوز XP SP3 خیلی بهتر از ویندوز 7 جواب میده
اگر هم سیستمت ضعیف هست که مربوط به کم آوردن سیستمت هست چون این بازی سیستم خیلی قوی نیاز داره تا راحت و بدون افت فریم و لگ بتونی بازی کنی؟
موفق باشید![]()
مشخصات لبتابم:
Core i7 720QM
Ram:8 GB
ATI 5650
فکر کنم اونقدر قوی هست که جلو این بازی کم نیاره... چون راحت با رزولوشن 1600*900 و با بالاترین تنظیمات به راحتی و روان اجرا میشه. فقط و قتی سوار ماشین میشه اون گیر گرفتن خفیف رو حس میکنی.
عزیز شما با پچ هم امتحان کردی؟
میتونه از کرک هم باشه؟
چون سیستمت که خیلی خوب هست ؟
البته همونطور که گفتم این بازی روی 7 همیشه یه افت فریم کمی داشته که توی ویندوز XP SP3 این مشکل برطرف شده؟
کدوم پچ؟ اگه منظورتون پچ های رسمی خود سازنده بازیه که باید بگم آخرین نسخش که 1.7 هست رو با کرک مخصوص این پچ ریختم (GTA.IV.107-RZ1911)
اگه پچ دیگه ای منظورتون هست لطفا راهنمایی کنید.
متاسفانه امکان بازی روی xp رو ندارم چون درایور گرافیکم رو برای xp نمینونم گیر بیارم...
یک سوال دیگه
ورژن جدیدتر این بازی هم از این مشکلات داره؟ چون اگه این نسخه جور نشه باید برم آخرین ورژنش رو نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)