اره میدن
من دارم
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اره میدن
من دارم
آره عزيزم
ما بخاطر اينكه روي فيبر بود ابتدا تا 7-8ماه اصلا اينترنت نداشتيم(هيچ جورش) بعد شركت ماتريكس اومد و راه انداخت برامون كه اونم توي هر ماه 7-8روز قطع ميشد ميگفتن DSLAM آف ميكنه!
ديگه مخابرات قول داد براتون اساسي اوكي ميكنيم
حالا آسياتك اومده و سرويس ميده و ماهم فقط ميتونيم از آسياتك استفاده كنيم اونجا
بد نيست و راضي هستم
اگه نميخواست واسه شبانه N اضافه كرد خيلي عالي بود.
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
منم قبلا ماتريكس داشتم واقعا عالي بود
پينگ خوب
سرعت بسيار بالا
فقط بخاطر اينكه روي فيبر بود خطمون قطعي زياد داشت وگرنه عالي بود.
ارم نت تا قبل از ساعت 12 شب کانکت نمیشد . 9اردیبهشت .... کسی هم همین طور بوده ؟؟؟؟؟
اینجا کسی از پارس انلاین شیراز بهره نمیبره؟من پارس با سرعت 512 گرفتم دانلود شبانه 380 دقیقه بهترین روزم که سرعت خوب بوده بیشتر 800 مگابایت نتونستم دانلود کنم.بنظرتون بهترین سرویس واسه دانلود شبانه شیراز کدوم شرکته؟
یه سوال؟ نظرتون راجب اینترنت نا محدود 128 آسیا تک چیه؟
میدونم همه میگید نه ، ولی من میخوام با مک(اینترنت ماه و ا ره ایی) و فقط از قابلیت نامحدود بودن استفاده کنم.
کسی تا حالا استفاده کرده؟ مشکلی پیش نمیاد؟ پورت مورتی چیزی نبستن؟
سرعتش 2کیلوبایته![]()
بین پارس آنلاین و ماتریکس و آسیاتک کدومشون واسه دانلود شبانه بهترن؟؟؟سرعت دانلود شبانشون چنده؟کسی نمیدونه؟
من سه بار از این سرویس نامحدود cra ارم نت گرفتم دفعه اول چون اولین نفری بودم که گرفتم و به زور گرفتم سرعت خیلی خوب بود ولی بنا به دلایلی اینترنتم را قطع کردن 2بار دیگه هم در بازه های مختلف گرفتم سرعت 2کیلو بایت بود سرویس را برگشت زدم سریعا؟ شما جدیدا گرفتی که میگی سرعت20 هست؟ اگه اینجوره برم بگیرم
من نمیدونم اکثرا از شاتل و صبا نت اینجا ناراضین و لی آمار بالای صفحه چیز دیگه ای میگه....
دوم :بچه هایی که از سرویس مخابرات اطلاعی دارن .خوبه بنظرتون ؟.ارزش داره ؟ چون دیدم قیمتاش که بد نیستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)