سلام . من الان از 512 داتک استفاده میکنم . ولی داتک دانلود مجانی برای شب نداره . شارژ ماهیانه هم برای 3g در حال حاضر 21000 تومان میدم . چه شرکتی رو پیشنهاد میدید برای دانلود مجانی در شب با همین حدود تعرفه قیمت و همین سرعت دریافت .
ممنون
سلام . من الان از 512 داتک استفاده میکنم . ولی داتک دانلود مجانی برای شب نداره . شارژ ماهیانه هم برای 3g در حال حاضر 21000 تومان میدم . چه شرکتی رو پیشنهاد میدید برای دانلود مجانی در شب با همین حدود تعرفه قیمت و همین سرعت دریافت .
ممنون
امیدوارم که با هیچ شرکتی کارتون به پشتیبانی نیفته. یک بار حدود ۴۰ دقیقه پشت صف بودم تا نوبتم شه. میانگین ۵ دقیقه رو باید منتظر باشی. بعدم که طبق معمول می پیچونه و هر مشکلی رو می اندازه گردن نویز خط و ...یه سوالی که دفعه قبل یادم رفت ازتون بپرسم درباره ی پشتیبانی پارس آنلاین بود . اگه ممکنه و تجربه ای دارید یه توضیحی بدین
ولی خدا رو شکر تو این ۴-۵ ماهه اخیر مشکل پیدا نکردم که گرفتار پشتیبانی بشم.
برای لپتاپ وایرلس بگیری خیلی راحتتری. هر جای خونه ببری وصل میشی و دردسر سیم وصل کردن هم نداری. در ضمن اکثر اکسسپوینت ها تا ۴ تا سیمی هم بهشون وصل میشه که میتونی به pc و ... وصل کنی و همه با هم شبکه بشن و همزمان استفاده کنی. اگر هم سیمی بخری که لپتاپ و غیر لپتاپ فرقی نداره. به کارت شبکه وصل میشه. هر مودم خوبی مثل asus یا linksys یا ... فقط D-Link و اینا نباشه.2. چه مودمی رو برای استفاده با لپ تاپ بهتر میدونید؟
من اگه بخوام ISP رو عوض کنم از شبدیز به شاتل باید دوباره هزینه ی راه اندازی رو بدم یا اینکه نه، چون الان خط ADSL فعاله دیگه لازم نیست؟
سوال دیگه اینکه من که الان روتر دارم بازم مجبورم از شاتل روتر بگیرم؟
مرسی
سلام الان اگه یه سرویس 64 یا 128 ارزون خوب بخواهیم کجا رو پیشنهاد میدین؟
مودم و چیزهای دیگه امانیه یا نه؟
شرکت سامان رایانه
128Kb - 2G - 13000 toman
512Kb - 2G - 15500 toman
2 تا 8 صبح رایگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ISP برای سرویسها ی DIALUP هست و به شرکتهای ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت PAP میگویند.
شما اول باید تقاضای از رانژه درآوردن خطتون را از شرکت فعلی بکنید و سپس درخواست سرویس از شرکت شاتل کنیدو حدودا 2 هفته منتظر بمانید. بله هزینه ازتون دریافت میشه.
خیر با همون مودم خودتون میتونید استفاده کنید.
ممنون از پاسخت.
ولی ISP در کل به هر شرکتی گقته میشه که خدمات اینترنتی میده حالا چه دیال آپ چه DSL.اولین باره حرف شما رو میشنوم!
دوستان یک سوالی داشتم . می خواستم بدونم اگه که از دانشگاه گواهی داشته باشیم تا چه سرعتی می تونیم بگیریم ؟ منظورم اینه که سقفش 512 یا تا 1M هم میشه گرفت ؟
سلام دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
سلام الان اگه یه سرویس 64 یا 128 ارزون خوب نامحدود بخواهیم کجا رو پیشنهاد میدین؟
مودم و چیزهای دیگه امانیه یا نه؟
دوست عزیز
شما باید سوال را کامل و دقیق بپرسید تا دوستان کمکتان کنند.
شما نگفتید کدام شهرید ؟ کدام منطقه ی مخابراتی هستید؟ و توقعاتتون چیه از اینترنت ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)