این لینک 4.3.3 برای ایپاد3g هست
چون شما ورژن 3 هستید مطمینا تفاوت های زیادی رو میبینید و خیلی بهتر شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک 4.3.3 برای ایپاد3g هست
چون شما ورژن 3 هستید مطمینا تفاوت های زیادی رو میبینید و خیلی بهتر شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
چقدر حجمش بالاست 409 مگابایت....(نمی تونم دان کنم)
بعد از دانلود باید کاره خاصی کرد یا فقط از طریق آیتونز( قسمت رستور ) فایل دانلود شده رو به دستگاه میدیم.؟
دانلود که کردید از تو ایتیونز شیفت رو بگیرید ریستور رو بزنید بعدم اینی که دانلود کردید رو ادرسشو بهش بدید و به 4.3.3 خودش ریستور میکنه بعدم جیل کنید و سینک کنید
الان فریمور 4.3.4 اومده فکر نکنم اپل بزاره رستور کنید
حجمشم بالاس حواستون باشه توی دانلود
Last edited by Mehrdad092000; 21-07-2011 at 09:00.
دوست عزیز حرفه شما کاملا درسته که حق برنامه نویس رو باید پرداخت کرد اما خوب خیلی ها نمیتونن حالا به هر دلیلی
بیخیال داداش زیاد خودتو اذیت نکن راستی فقط ایرانیا نیستن جیلبریک میکنن خیلی جاهای دیگه هم هست
و در اخر بازم حرفه شما درسته کاملا
این حرف ها درسته و درش کسی شک نداره
ولی حالا ما بیایم و بول بدیم برای برنامه ها و حق برنامه نویس ها رو ادا کنیم ولی 1 چیز رو چرا در نظر نمی گیریم نمی دونم !!!!
اگر واقعا دنبال ادای حقوقیم بس اصلا نباید از محصولات ابل استفاده کنیم نباید از هرگونه لب تاب استفاده کنیم نباید از هرگونه وسیله ایی که جزئ تحریم بر علیه ما حساب میشه استفاده کنیم چونکه سازنده ها و طراحانش به صورت کاملا آشکار عدم رضایتشون رو از این که ایرانی از ساخته هاشون استفاده کنه رو ابراز کردن
بس اگر دنبال ادای حقیم همهی این وسایل رو کنار بزاریم
بس من نوعی صرفا با خرید برنامه نمی تونم خودم رو مبرا از خوردن حق دیگران بدونم و کسی رو که جیلبریک میکنه رو متهم بدونم
ما هممون داریم حق خوری می کنیم حالا یکی میاد و مثلا 70 هزار تومن بول برنامه های مورد استفادش رو میده ولی در مقابل قیمت آیباد یا آیفون یا لب تابش , 70 هزار تومن واقعا چیه که بخاطرش خودش رو از کسایی که این 70 هزار تومن رو ندادن مبرا میدونه![]()
زمانی که فروش iPad2 توی آمریکا آغاز شده بود بعد از چهار پنج روز یه مطلب توی نت خوندم که نوشته بود "آیپد فعلا فقط در ایران و آمریکا" ... یعنی زمانی که خود آمریکایی ها در به در دنبالش بودن تو بازار پایتخت ما مثل نقل و نبات پیدا میشد.
بذار خیالت رو راحت کنم هیچ شرکتی نیست که دنبال سود بیشتر نباشه و همچنین هیچ شرکتی نیست که به زور قوانین دولت آمریکا ایران رو تحریم نکرده باشه. مطمئن هم باش اگه اپل نمیخواست ما چیزی از محصولاتش رو استفاده کنیم نمیومد تقویم شمسی توی نسخه های جدید مک بذاره یا زبان فارسی رو توی iOS 5 به کیبردهاش اضافه کنه. پدر کشتگی هم با کسی نداره ، لطفا به دنبال دلیل دیگه ای برای جیلبریک کردن بگرد.
حتی اون 5% از افرادی که به خاطر بعضی محدودیت ها در خارج از ایران دستگاهشون رو جیلبریک میکنن باز هم به حقوق برنامه نویس ها پایبند هستند و برنامه ها رو میخرن ، 1 دلار و 5 دلار چیزی نیست که بیان به خاطرش ریسک امنیت دستگاهشونو بکنن به قول یکی از بچه ها هیچ دزدی نمیاد از سوپرمارکت آبمیوه دزدی کنه ، کـــاملا بر خلاف ما که به خاطر همین 1 دلار و 5 دلار میایم امنیت دستگاهو نابود میکنیم.
هرجور راحتی دیگه
شما قونین مصوب شورای امنیت و سازمان ملل و دولت آمریکا رو ول کردی و به این دلیل که مثلا ابل تقویم شمسی استفاده کرده میگی میخواد که ایرانیا محصولاتش رو بخرن
تقویم شمسی رو خیلی از کشور های بارسی زبان و بعضی قومیت ها دارن . همینطور کیبورد فارسی
اگر اینطور بیش بریم بس باید بگیم اوباما که سال تحویل رو به ایرانیا تبریک گفته راضیه که ما از همه ی تکنولوژی های اونا استفاده کنیم بس چطوره که موقع رجیستری کردن لب تاب اگر کشور رو ایران انتخاب کنی گارانتی باطل میشه .
من گفتم مشکلی با غلط بودن جیلبریک کردن ندارم فقط دارم می گم اگر واقعا می خواییم درست رفتار کنیم خریدن محصولات اون ها هم ضایع کردن حقشونه
وقتی آمریکا , ایران رو تحریم میکنه علتی داره و مفهومش اینه که هزینه ی استفاده از اون محصول توسط ایرانیا برای آمریکا خیلی بیشتر از قیمت جهانیش آب میخوره.
بس اینطوریه که دولت آمریکا خودش به زور مشوق یا جریمه , شرکت های دنیا رو مجبور می کنه به ایران جنس نفروشن . بس ساده انگارانست که تصور کنیم apple درنهایت با فروش محصولاتش در ایران داره سود میکنه بلکه مصلحت کل آمریکا در اینه که ایران این چیز ها رو نداشته باشه
عزیز دل برادر ! بنده بحثم شخصی نبود و با 100 هزار تومن بول نه مشکلی از بنده حل میشه نه مشکلی به مشکلاتم اضافه . ملت ما اگر حواسشون باشه روزانه خیلی بیشتر از اینا رو به زور ازشون میگیرن. بس مثل بچه دبیرستانیا قرار نیست با هم بحث کنیم.لطفا به دنبال دلیل دیگه ای برای جیلبریک کردن بگرد.
Last edited by rave-87; 21-07-2011 at 13:44.
ممنون
برای جیلبریک فقط باید با وای فای کانکت بشم به اینترنت و برم تو اون سایته ؟ دیگه حله ؟
به جز وای فای برنامه ای هست که بشه با یو اس بی کانکت شد ؟
ممنون
به 4.3.3 نمیزاره رستور کنیم یا 4.3.4 ؟ بعد این 4.3.4 جیلبریک میشه با همون سایته ؟
تنکس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)