سلام میشه لطفا زحمت بکشید این Bundespatch for PES 2009 v 1.2
رو تو چند تا فایل کوچیک تر اپ کنید ما هم بتونیم دانلود کنیم ؟؟
اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میشه لطفا زحمت بکشید این Bundespatch for PES 2009 v 1.2
رو تو چند تا فایل کوچیک تر اپ کنید ما هم بتونیم دانلود کنیم ؟؟
اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .من pach 2.5 full konami رو از سایت gaming access با حجم 428 مگ با زحمت دانلود کردم .من تا به حال مشکل dont send نداشتم.برای اجرای این پچ آیا نیاز به کراکی هست یا نه؟ و برای اینکه save ها خراب نشه غیر از کپی گرفتن از save ها باید کار دیگری هم کرد ؟؟؟اگه نیاز به دانلود کراک خاصی هست لینکش را قرا دهید .با تشکر
سلام
من سی دی پچ گیمینگ اکسسو برای کسانی که درخواست داده بودن فرستادم.فقط چند نفر از دوستان اسمشونو نداده بودن که مامور دفتر پستی قبول نکرد .این دوستان هر چه سریعتر اسمشونو توی پیام خصوصی ارسال کنند تا سی براشون ارسال بشه. در ضمن بخاطر اینکه هزینه پست پیشتاز خیلی کم شد همه رو رایگان ارسال کردم.
دستت درد نکنه واقعا ممنون
منم جزو ارسال شده ها هستم دیگه؟
دستت درد نکنه واقعا ممنون
منم جزو ارسال شده ها هستم دیگه؟
اسامی بازیکنان تیم ملی ایران رو میخواستم ( آپشن فایل یا ادیت نمیخوام فقط اسامی)مثلا بنویسید : شماره 3 حسین کعبی
در ضمن چطوری میشه فیس ها رو وارد بازی کرد فکر کنم با یه برنامه ایی بود آخرش explorer داشت منظورم نحوه کار با همون برنامه هست
ممنون
یکی نیست جواب ما رو بده ؟
سلام
میخواست بدونم برنامه ای هست که ما خودمون باهاش face بسازیم؟
یعنی از عکس خودمون یه face بسازیم که انیمیشنی بشه مثل face های تو بازی
سلام.من مشکل تازه ای دارم/!!!!من هر بازیکنی را که تعویض میکنم بعد از چند دقیقه دباره اون بازیکن یک دفعه میبینم داخل بازی هستش!درواقع برگشته!چرا؟
واقعا دستت درد نکنه
اونایی که اسمشون رو نداده بودن . من جمله خودم
کی براشون ارسال میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله برای شما امروز ارسال کردم.
مامور پست گفت تا ساعت 2 هستم هر کی امروز اسمشو تا قبل از ساعت 2 بده امروز براش ارسال میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)