در مورد اون فی البداهه و زیر سوال بردن متاسفانه به ذهنم چیزی نمیرسه ...
Improvised
در مورد اون فی البداهه و زیر سوال بردن متاسفانه به ذهنم چیزی نمیرسه ...
Improvised
Last edited by rezafo; 19-09-2011 at 17:39. دليل: layout
اگه منظورتون از EN انگلیش هست میشه"وظیفه"به en چی میشه؟
ممنون
Responsibility-Duty-Obligation-Function-Role و ...
. براي توصيف شخصي كه شديدا در كتاب غرقه ( خرخوانه ) ميشه egghead به كار برد ؟ يا اين كلمه معناي مثبت را
ميرسونه ؟
---------------------------------------------
چه برسد را چطوري ميشه توي يك جمله آورد ؟
مثلا اين جمله را چطوري ميتونم بگم :
يك آدم نرمال يكي از اينها را هم ندارد چه برسد به هر دوش.
من دایره لغاتم خیلی ضعیفه نمیدونم چیکار کنتم !
میشه کمکم کنید ؟؟؟؟؟
egghead به آدمهای نابغه شدیداً علاقه مند به تئوری و فعالبتهای ذهنی محض 'گفته میشه و معمولا معنی مثبیت نداره
-----
در مورد قسمت دوم سوالتون می تونید از let alone استفاده کنید که برای تاکید استفاده می شود
A normal human does not possess one of these (attributes) let alone both of them
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
Read Some Good Books
با سلام خدمت دوستان
معنی این اصطلاح رو اصلا نمیفهمم
"You got a jacked-up notion of fair play pal, and it's beginning to piss
me off."
کسی از دوستان هست که بتونه کمکم کنه؟
امروزه مد یکی از موارد بسیار مهمی است که افراد جامعه به اون توجه می کنند در شهر ما هر کس به روز باشد و لباس ها ی مد بپوشد بد به اون نگاه می کنند بنابراین بیشتر جوانان نمی توانند چیزی را که می خوان بپوشند و طرز لباس پوشیدنشان توی شهر ما با شهرهای دیگر فرق دارد و یکی از دلایل ان این است که شهر ما کوچک است .
امروزه یکی از ملاک های شناختن افراد نوع پوششان و ظاهرشون شده است اما از نظر من اخلاق به ظاهر ربطی نداره چون بعضی از افراد فقط بر اساس مد لباس می پوشند و نمی شود تشخیص داد و برعکس بعضی از افراد لباس پوشیدن و افکارشان یکی است .Todey fashion is one of most important thing people care for that .In My city every one is update and wear mode clothes people see him very bad so teenager can't wear the clothes their want .The way they wear their clothes is diffrent in other city .our town is small it's that why we can't wear every thing.Todey what wear and appearnce is one of thing people attend to it for know people . but i desagree , in My idea pesonality isn't connect to appearnce beacuse some of people wear clothes ,they are mode .Inverse some of people you can undrestand him personality with his clothes
متن اولی رو ترجمه کردم می خواستم مشکلاتش رو بگین : ازنظر کلمه ، گرامر ، و همچنین قوانین writing ممنون میشم
سال سوم دبیرستان یا دوم و کلا سالهای مدرسه چه میشه به انگلیسی؟
میخاستم نظر شما را در رابطه با نرم افزار های ترجه آنلاین زبان و دیگر نرم افزار ها مانند بابیلون و......بپرسم.؟
من برای آموزش زبان و استفاده از نرم افزار های مترجم کامپیوتری مانند بابیلون و .......میخام یه نت بوک بگیرم که هنگامیادگیری زبان کنار دستم باشه و رو میز مطالعه ام .
میخاستم بدونم این نرم افزار های مترجم آنلاین بهتره یا کتابهای دیکشنری؟
واقعا گیج شدم کمکم کنید
برای تقویت تلفظ این نرم افزار ها بهتره یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)