ممنون از راهنمایی خوب و دقیق جناب camaro lt عزیز حتما پیگیری می کنم.امروز ظهر خواستم برم با امپالا دور بزنم استارت نخورد , باطری خالی شده بود. حسابی زد حال خوردم.![]()
ممنون از راهنمایی خوب و دقیق جناب camaro lt عزیز حتما پیگیری می کنم.امروز ظهر خواستم برم با امپالا دور بزنم استارت نخورد , باطری خالی شده بود. حسابی زد حال خوردم.![]()
دوستان کسی میدونه فن چه ماشینی صدای کمتری داره میخوام بخرم میخوام تا جایی که میشه صداش کم باشه وپر قدرت
واسه موتور نوا فکر کنم بهترین مورد فن بوش مرسدس بنز باشه
آقا سعید رادیاتور نوا میتونید بگید تقریبا اندازه چه ماشینی هست ؟ میتونید دنبال فن های ac delco باشید که البته گرون هستن ولی مخصوص ماشینهای آمریکای هستن
دوستان یه خبر عجیب البته با این وضع بازار مشکلی زیاد هم عجیب
الدزمبیل کاتلاس سیرا ال اس 2 20 میلیون تومن بهم قیمت دادن البته اتاق ماشین جلو عقب پلمب بود و دماغه و اتاق کاملا سر جاش بود حتی تریم داخلی هم سالم سالم بود .
سالم بودن جلو عقب ماشین رو از فیت بودن دماغه و جا پلاکی و سپر عقب میشد فهمید
دوست عزیز مبارک باشه این ماشین رو قبلآ دیده بودم واقعآ ماشین استسناییه.
فقط بزار این ماشین فابریک بمونه.
موتور فابریکش رو دارید؟
سلام خدمت دوستان.
یه سوال
لاستیک ابگیر بیرون نوا خشک شده و از بین رفته.
اون لاستیکو از کجا تهیه کنم و چطوری جا بزنم؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اون سمت چپیه زه ابگیر هست که لاستیکاش از بین رفته.
سمت راستی هم که فکر کنم فروشنده اشتباه بهم داده.چون بنظر میاد برای قسمت داخل اتومبیل و ابگیر داخل محسوب میشه.
اگر اشتباه نکنم علی اقا میگفتن از این لاستیک متری ها که برای رنو هست هم میشه استفاده کرد.درسته؟؟
به هر حال من نمیدونم راهنماییم کنید.
نمای نزدیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by diyukis; 05-11-2012 at 19:33.
سلام دوستان
جناب حجازی عزیز متاسفانه موتور گیربکس خودش موجود نبود.وقتی امپالارو دیدم به قدری خوشم امد که حاضر بودم هر قیمتی که باشه بخرم.البته خیلی سخت راضی شد بفروشه قیمتشم کاملا نامعقول گفت.اگه بیشتر میگفت بازم می خریدم.
امروز باطری گرفتم و اب پاش شیشه شورو درست کردیم.ساعت و رادیو رو دادم تعمیر کنن.تا چند روزه اینده منبع اگزوز و فن برقی تعویض میکنم.تقریبا 2 ساعت شیشه جلو پولیش کردم از کت و کول افتادم.ولی هنوز فرقی نکرده واقعه کاره سختی حلا میفهمم camaro lt عزیز چی کشیده تا شیشه رو پولیش کنه.
و اما موضوع اصلی که نمی تونم واسش تصمیم بگیرم؟؟
نمیدونم ماشین رنگ کنم یا نه.......
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
ارادتمند شما کامبیز![]()
سلام آقا محسن.
بله درسته، شما ميتونين از همون روشي كه براي ترميم آبگير لبه شيشه بيروني نوا استفاده كردم، خيلي راحت استفاده كنين و دوباره مثل روز اولش اون رو بكار ببرين. فكر كنم قبلا هم روي پونتياك انجام دادين و اينم درست مثل همونه و البته آسونتر چون آبگيرهاي نوا به بلندي پونتياك نيست و اون خم انتهايي رو نداره.
من عكسها رو دوباره گذاشتم و اگر باز نياز به توضيحي بود دوباره توضيح ميدم.البته در مورد لاستيكهاي آبگير نو اين رو بگم كه مال هم ماشيني كه پيدا كرديد به شرطي كه بلندي اون اندازه يا از مال نوا بيشتر باشه ميتونين استفاده كنين.
![]()
سلام جناب كامبيز
خسته نباشيد، بله درسته انجام اين كار خيلي زمان و انرژي ميبره.
اون سالها من و چندتا از دوستان به نوبت ساعتها روي يه قسمت كار كرديم تا تونستيم فقط به اندازه مساحتي حدود 30 در 30 سانت رو با پليش درست كنيم!!
البته همانطوري كه گفتم ميتونين از دستگاههاي پوليش برقي هم استفاده كنين كه خيلي كار رو راحتتر و سريعتر انجام ميده و يا به تعميركاران ترك و خراش شيشه كه تبليغ ميكنن رجوع كنين تا شايد اونها با روش و هزينه بهتري اين كار رو انجام بدن.
در مورد رنگ ماشين ، چون گويا خيلي جاها فابريك مونده، من فكر ميكنم دست نخوره بهتره. شايد بهتر اين باشه كه به يه رنگ اميز خبره مراجعه كنين و ازش راهنمايي بگيرين كه بهترين كار براي حفظ و نگهداري اين رنگ چيه؟ مثلا پوليش زدن و يا احيانا لكه گيريهاي جزئي و يا ترميمي كه چندان به چشم نخوره.
موتور اصلي اون چند سيلندر بوده؟ توي سند چي نوشته؟
من اگر جای شما بودم نه ماشین رو رنگ میکردم و نه فن برقی روش نصب میکردم.
فن برقی اون دسته افراد میزارن که میخوان از ماشین استفاده روزمره انجام بدن ولی شما که یه آخر هفته با ماشین بیرون میرید براتون فکر نکنم فن برقی تاثیری داشته باشه.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)