شاید دیگه ساپورت نمی کنند یاهو رو
شاید دیگه ساپورت نمی کنند یاهو رو
آخه دوست من نمیشه که ! الآن 3 4 تا از دوست های من با Nimbuzz به یاهو و فیسبوکشون کانکت میشن و از این طریق با موبایل چت میکنند !!
یاهو دوباره از طریق عادی باز نمیشه و باید با چیز پی نون وارد یاهو مسنجر شد..!! دیگه خسته شدم ازین وضع..
سلام
یاهو بدون قند شکن هم باز میشه و مشکلی نداره شما کدوم ورژنش رو داری ؟
البته چند روز پیش یه آی دی من رو فرستادش رو هوا که شانس آوردم از طریق ایمیل دوم پس گرفتمش![]()
سلام
امین هر وقت دیدی مسنجر باز نمیشه اول با ایمیل وارد شو بعد با مسنجر ... یا قسمت Troubleshoot رو بزن بعدش راحت باز میشه
ممنون بچه ها... الان دوباره زدم دیدم باز شد.. ولی وقتهایی که باز نمیشه باید از چیز پ نون استفاده کنم..!
البته از طریق ایمیل همیشه بازه و مشکلی نیست..
![]()
statusdetect.com
دوستان من حدود ی هفته پیش با خارج میخواستم صحبت کنم ویس کال و ویدیو کال م ی طرفه شده بوده یعنی از اون سمت صدا و تصویر داشتیم ولی اونا صدا و تصویر ما رو نداشتند
میخواستم بدونم یاهو هم به سرنوشت اسکایپ دچار شد ؟ شما هم ی همچین مشکلی رو داشتین؟
سلام من دیروز با یاهوم انلاین بودم یهو منو دی سی کرد بعد هرچی میزدم که آن بشه میگفت رمز اشتباهه بعد من رفتم ریکاوری پس بزنم با این پیغام مواجه شدم
ماله چیه
الان نه از مسنجر میتونم ان شم نه از یاهو احتمال خوب شدن هست یا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)