من از speedtest.netزدم.خودش سرورو تعیین میکنه
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
من از speedtest.netزدم.خودش سرورو تعیین میکنه
با پروک30 تست گرفتی ؟؟؟
شما لطف کن یه بار تست بگیر بعد از اتمام تست روی share this result کلیک کن آدرس عکس رو کپی کن اینجا
![]()
Last edited by urumchi; 13-09-2013 at 22:16.
شما از صفحه اول مودمت یه عکس بزار ببینیم چی به چیه. احتمالا نویز دارید
خیر بدون ------
الان که ساعت یک به بعد شده و اینترنت رایگانه سرعتم به بایت میرسه و اصلا نمیتونم چیزی رو باز کنم.کاش این اینترنت رایگانو بردارن شبا.
مودم چرا؟دقیقا کجارو میگید؟
صفحه status مودم منظورشه
اطلاعاتی مثل این:
System Alias Name SMC7901BRA4 Software Version SMC7901BRA4 v1.0.6.0 DSP Version 2.9.0.2 DSL DSL mode ADSL2 DSL Status ADSL2, SHOWTIME.L0 Upstream Speed 1021 kbps (Interleave) Downstream Speed 4096 kbps (Interleave) Upstream SNR 8.6dB Downstream SNR 8.7dB
خیلی جالبه من با برنامه speedtest مخصوص گوشی های آندریدی که پینگ میگیرم 214 میزنه.با خود کامپیوتر الان زدم 84 درومد.یعنی وای فای باعث بالا رفتن پینگ میشه؟
این صفحه رو از کجا بیارم؟
Last edited by Immunology; 14-09-2013 at 00:23.
نه خیر فلش پلیر گوشی خیلی ضعیف تر از سیستم هست برا همین
گاهی اوقات به دلیل ایراد از فلش پلیر اسپید تست پینگ رو الکی زیاد نشون میده![]()
یه مشکل عجیب دیگه هم دارم.بعضی شبا شاید 2-3بار در ماه اینترنتم از ساعت 9شب قطع میشه تا صبح حدودای 7.به شماره 2020 که زنگ میزنم میگه شما وصلید و مشکلی نیست.به مخابرات شهرمون مراجعه کردم میگه وصل بوده و مشکلی نیست.به نظرتون این مشکل لعنتی چیه؟اینم ایرورش:
![]()
شما برای کارت شبکتون دستی DNS ست کردید؟
من خودم دستکاریش نکردم حالا نمی دونم خودش عوض شده یا نه.چک میکنم میگم.جالبیش اینجاست در همون لحظه که برای من قطعه دوسنم که همسایمونه اینترنتش که مثل من از مخابراته بدون مشکل وصله.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)