تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 553 از 2550 اولاول ... 5345350354354955055155255355455555655756360365310531553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همون شرکتی که گرفتم گفتن شرکت تازه تاسیس برای همین سایت نداره امروز هم ینی یکم پیش زنگ زدم پرسیدم اسم شرکتشون رسانت 2 ماه به ما قل دادن که سایت میاد بالا ولی خبری نشد امروز خودم حجمم رو از طریق ماکسنت دیدم و ازش پرسیدم درست گفت یکی دوبار دیگه هم تست می کنم میگم آهههههها راستی ازشم پرسیدم زیرمجموعه کدومه اول ازم پرسید شما کودومارو میدونید منم چندتا نام بردم از جمله ماکسنت بعد اون گفت ما زیر مجموعه آسیا تک هستیم بعد من گفتم ماکس نت چه طور گفت آره اونم زیر مجموعه اون و ازش پرسیدم گفت نه از طریق این وب سایت ها نمیشه نگاه کرد چون نمایندگی تهرانن و به تبریز ربطی نداره ولی در حال حاض من از طریق ماکسنت دارم حجمم رو نگاه میکنم
    سلام دوست عزیز شما از کدام شرکت خرید کردید لطفا کامل توضیح بدهید تا اطلاعات کامل در اختیار شما بزاریم شما اول بگوئید از کدام شرکت خرید نمودید.

دوستان الان دیگه صد در صد مطمئنم که دارن کلاه برداری میکنن چون رفتم شرکت ماکسنت رمزم رو وارد کردم دیدم حجمم رو نشون میده ول علت این که میگم کلاه بردارن واسه این که به مشتریاشون نمی گن که کدوم سایت که برن حجمشون رو نگاه کنن و از طریق تلفون از شون بپرسن و دستی حجم از مشتریاشون کم می کنن به عبارتی دزدی در روز روشن من چون قیمتاشون حدود 15 الی 20 تومانی ارزون بود رفتم اینجا ولی بزارین مطمئن مطمئن شم بهتون خبر میدم اینجوری که من الان حجمم رو میدونم و زنگ میزنم میپرسم اگه دیدم یه هویی دوباره حجمم پرید دیگه این مادر************************ کلاهبردارن و میام ازتون کمک بخوام که چه جوری حالشون رو بگیرم

راستی یه سوال آیا یه شرکتی که خودش زیر مجموع یه شرکت گنده مثل ماکسنت میتونه یه سایت مخصوص داشت باشه چون الان 2 ماه طرف با پرویی تمام میگه ما سایت خودمون رو بالا میاریم و هیچ خبری نیست و من مطمئنم که بازم بالا نمیاد
    دوست عزیز اگر پنل از تبریز باشد بله می شود ولی اگر از طرف شرکت تهرانی باشد خیر نمی شود

2. 2 کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ماکسنت خودش از آسیاتک پهنای باند میخره و خودش به مشتری ها میده پس نمیشه از سایت آسیاتک حجم رو چک کرد ولی اون شرکتی که شما ازش سرویس میگیرید هیچ کارست و فقط نماینده فروش مکسنت هستش دقیقا مثل سوپرمارکت که میرید ازشون کارت اینترنت میگیرید
    دوست عزیز شرکت ماکسنت نماینده پورتی شرکت آسیا تک هست و پهنای باند را از دیتای تبریز تهیه می کند و پرتال ماکسنت با آسیاتک یکی نیست و نظارت کامل برروی مشترکین دارد
    شرکت ماکسنت چندتا عامل فروش زیرمجموعه دارد که اینترنت می فروشند و از پرتال مرکزی ماکسنت استفاده می کنند

4. این کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خیلی ممنون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجا بدونمبرنامه جاسوسی دارم چون من نود سیو دو کاملا به روز دارم ینی ممکنه بازم آنتی اسپای داشته باشم راستی من از اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواستم پسم رو عوض کنم سیو ریبوت هم کردم دیگه نتونستم وسل شم و دوباره همون رمز قبلی رو گذاشتم ولی از طریق سایت مکسنت قسمت تغییر رمز عبور عوض کردم همین کفایت می کند یا نه
    یاشا
    اول باید رمزت رو تو سایت مکس تغییر بدی بعد از اون قسمت بری و اون رمزی رو که گذاشتی تغییر بدی و بعد ربوت کنی .

6. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من که بعد از این ماه میرم از پارس انلاین بگیرم!
    سرعتش حد اقل 2 برابر ماکسنت هست!
    به خاطر پینگ اومدم ماکسنت که گندشو درآوردن رسما!

8. این کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منظورتون کدوم سرویس پارس انلاین هست؟
    چون واسه هر سرعتی کلی سرویس میده.
    الان من 128 3G دارم(ماکس نت 3 سالی میشه) استفاده میکنم که ماهی 16900 هست و سرعت دانلودم بین 114-116 متغیره حالا کدوم سرویس در پارس انلاین این سرعت میده؟
    و ایا در زمان دانلود رایگان مثل ماکس نت هست یعنی افت سرعت نداشته باشه؟
    واسه من سرعت دانلود مهم هست کدوم شرکت سرعت بیشتری با این هزینه میده ؟ (نباید در دانلود رایگان سرعتش کم بشه)
    اگه میشه تست بگذارید هم در زمان رایگان و هم در زمان غیر رایگان.

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تست الان من

13. این کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز از پینگ با یاهو عکس بذارید! افتضاح!

15. این کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تبریز رو نمیدونم اما اینجا شبها هم در ساعات رایگان سرعت به شدت افت میکنه!
    چاره ای جز قطعب برای من نذاشته!
    بفرمایید اینم تست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •