سلام دوست عزیز شما از کدام شرکت خرید کردید لطفا کامل توضیح بدهید تا اطلاعات کامل در اختیار شما بزاریم شما اول بگوئید از کدام شرکت خرید نمودید.
دوست عزیز اگر پنل از تبریز باشد بله می شود ولی اگر از طرف شرکت تهرانی باشد خیر نمی شود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوست عزیز شما از کدام شرکت خرید کردید لطفا کامل توضیح بدهید تا اطلاعات کامل در اختیار شما بزاریم شما اول بگوئید از کدام شرکت خرید نمودید.
دوست عزیز اگر پنل از تبریز باشد بله می شود ولی اگر از طرف شرکت تهرانی باشد خیر نمی شود
دوست عزیز شرکت ماکسنت نماینده پورتی شرکت آسیا تک هست و پهنای باند را از دیتای تبریز تهیه می کند و پرتال ماکسنت با آسیاتک یکی نیست و نظارت کامل برروی مشترکین دارد
شرکت ماکسنت چندتا عامل فروش زیرمجموعه دارد که اینترنت می فروشند و از پرتال مرکزی ماکسنت استفاده می کنند
اول باید رمزت رو تو سایت مکس تغییر بدی بعد از اون قسمت بری و اون رمزی رو که گذاشتی تغییر بدی و بعد ربوت کنی .
من که بعد از این ماه میرم از پارس انلاین بگیرم!
سرعتش حد اقل 2 برابر ماکسنت هست!
به خاطر پینگ اومدم ماکسنت که گندشو درآوردن رسما!
منظورتون کدوم سرویس پارس انلاین هست؟
چون واسه هر سرعتی کلی سرویس میده.
الان من 128 3G دارم(ماکس نت 3 سالی میشه) استفاده میکنم که ماهی 16900 هست و سرعت دانلودم بین 114-116 متغیره حالا کدوم سرویس در پارس انلاین این سرعت میده؟
و ایا در زمان دانلود رایگان مثل ماکس نت هست یعنی افت سرعت نداشته باشه؟
واسه من سرعت دانلود مهم هست کدوم شرکت سرعت بیشتری با این هزینه میده ؟ (نباید در دانلود رایگان سرعتش کم بشه)
اگه میشه تست بگذارید هم در زمان رایگان و هم در زمان غیر رایگان.
دوست عزیز از پینگ با یاهو عکس بذارید! افتضاح!
تبریز رو نمیدونم اما اینجا شبها هم در ساعات رایگان سرعت به شدت افت میکنه!
چاره ای جز قطعب برای من نذاشته!
بفرمایید اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)