747 رو یاد گرفتم!
بشکن دارم
میرم ببینم چیزی گیرم میاد
747 رو یاد گرفتم!
بشکن دارم
میرم ببینم چیزی گیرم میاد
آقا من دانلود کردم نصبش هم کردم داخل سیمولاتور که میرم هواپیما رو انتخاب میکنم یه دوتا run و yes میاد میزنم بعدش ازم سریال میخواد ، باید همین سریال رو وارد کنم یا جریانش چیزه دیگه ایه ؟؟؟؟؟
سلام من 4 گیگ رم دارم گرافیک منم 1024 هست و سی پی یو 7500 هست ، خلاصه سیستم من حسابی بالاست ولی موقعی که با هزار زحمت رفتم تو بازی همینکه میرم طوی بازی یهو ارور میده
اون دو تا ران و یس که میاد مال اینه که بار اوله اجراش میکنی اما پسورد بعدش مال اینکه که فایل کرک شده را در جای خودش کپی نکردی اون پسوردی که گذاشتم برای خارج کردن فایل زیپ شده کرک هستش یک فایل راهنما اونجا هست که بهتون میگه فایل کرک شده را کجا کپی کنید - بعدش همه چیز تمامه از پرواز لذت ببرید
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
میشه پیغام ارورتون را اینجا بذارین شاید چاره ای داشته باشه
خوب من کرک رو انجام نداده بودم بزار کرک رو انجام بدم بینم چی میشه ولی کاش من یه دوست تلفنی پایه طوی این انجمن داشتم که هم اون منو راهنمایی کنه هم من راهنماییش کنم چون منم بگی نگی حرفه ای هستم این شماره منه کسی خواست من درخدمتم 09394931500
سلام ببین دوست من بزار از اول شروع کنیم
شما دوتا فایل گذاشتین فایل اولی که حجمی نداره و درجا دانلود میشه
موقعی که روش کلیک میکنی یه پنجره میاد و به سرعت یه کادری تا %100 رو پر میکنه
بعدش یه کادر دیگه میاد که یا باید accep رو بزنی و یا کنسل
accept رو میزنی دوباره به همون سرعت 100% پر میشه و دیگه بعدش هیچی نمیاد تازه من طوی کامپیوتر منزل چون ویندوز 7 دارم اصلا این فایل شما بالا نمیاد
خوب از فایل اول بگذریم
فایل دوم
فایل دوم رو که کلیک میکنیم حدود 641 مگ میشه دانلودش کردم محتویات فایل هم ( button crack , setup , text ) اینا بودن
براحتی فایل دوم رو نصب کردم رفتم داخل سیمولاتور هواپیمای 737 رو انتخاب کردم یه دوتا run , yes هم زدم بعدش یه کادری اومد که باید سریال وارد میکردم ( ولی من سریالی نداشتم که وارد کنم )
و این رمز by6800ultra این رو باید کجا وارد کنم ؟
در ضمن من خودم اینترنت گشتم و یه کرک پیدا کردم اسمش هم این بود pmdg_Crack_Worked_737NGX و محتویات پوشه هم یه (patch , player ) بود
فایل patch باز میشه ولی player رمز داره و نمیشه extract کنی فقط میتونی نیگاش کنی
داخل فایل player هم حدودا 10 تا پوشه و text و غیره داره
ولی من خودجوشفایل پچ رو ریختم قسمت fsx/pmdg/dll و نصب کردم حالا که نصبش کردم موقعی که داخل سیمولاتور وارد میشم پسورد ازم نمیخواد و حتی میاد بالا ولی به محض اینکه میاد بالا سیمولاتور ریستارت میشه
این بود کل مشکلات من حالا اگه میتونید خواهشا کاملا راهنماییم کنید
دوست عزیز بذار من از اول شروع کنم
1- دو تا فایل را دانلود میکنیم ( یکی از اونا در حالت زیپ شده 641 مگابایت و دیگری 23.6 مگابایت )
که من فکر میکنم شما فایل کرک را ناقص دانلود نموده اید لطفا اگه با حجم های بالا مطابقت ندارد دوباره دانلود کن
2- فایل 641 مگ را از حالت فشرده خارج میکنم ( توجه شود اون فایل کرک که داخل همین پوشه هستش به درد ما نمیخوره شما فایل PMDG 737 NGX را اجرا کن
3- فایل کرک همان 23.6 مگابایت را از حالت فشرده خارج کن در این صورت به یک پسورد نیاز داری اینو by6800ultra وارد کن
4- داخل پوشه کرک دو تا فایل هستش یکی فایل PMDG_737NGX.dll و دیگری فایل Rreadme
5- فایل PMDG_737NGX.dll را در مسیر نصب بازی را درون پوشه Gauges کپی کن چون اگر فایل مشابهی وجود دارد آن روی Replace کلیک کن تا فایل جدید جایگزین شود
6- اکنون بازی را اجرا کن هنگام انتخاب هواپیما برای بار اول yes و Run را بزن
در ضمن ویندوز خودم سون هستش رم 2 گیگ داشتم که بعد از 2 دقیقه از اینکه هواپیما را انتخاب میکردم از بازی خارج میشد اما با اضافه کردن 2 گیگ دیگه رم هیچ مشکلی ندارم - این هواپیما حیرت انگیزه خیلی کیفیتش بالاست و قابل مقایسه با هواپیما های خود بازی نیست
- حدس من اینه که فایل کرک ناقص دانلود شده دوباره دانلودش کن می ارزه به زحمتش
عزیز بیا من و شما با هم همکاری کنیم بیا تلفنی با هم بیشتر صحبت کنیم هم یه باب دوستی باز میشه هم میتونیم به هم کمک کنیم من بگی نگی حرفه ای هستم این شماره منه بهم یه تک بده 09394931500
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
آقا فایل شما فکر کنم برعکسه اون که شما نوشتی کرک من دانلود کردم 641 مگ بود و اون که نوشتی تورنت 21 مگ بود
آقا این FSX دیگه دارم اعصابم رو خو.رد میکنه
وسط پرواز همش هنگ و No Responding میشه
اگه میشه یه راه حل بدید
ممنون
بالاخره من نتونستم حتی این 737 رو استارت بزنم
کسی اگه میتونه یه کمکی بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)