راستی دوست عزیز شما این همه پول میخوای بدی یه ماشین پر مصرف یغور بخری که جای پارکش پدر آدمو در میاره با این ترافیک که چی برو یه آریون بخر هم حال رانندگی بکن هم با پول بنزین که الکی نریختی دور ساله بعد یه ماشین بهتر لکسوس چیزی بخر
راستی دوست عزیز شما این همه پول میخوای بدی یه ماشین پر مصرف یغور بخری که جای پارکش پدر آدمو در میاره با این ترافیک که چی برو یه آریون بخر هم حال رانندگی بکن هم با پول بنزین که الکی نریختی دور ساله بعد یه ماشین بهتر لکسوس چیزی بخر
Last edited by hitman908; 02-06-2011 at 18:07.
اگه فقط به نظر من بود سناتا 2011 می گرفتیم
البته شاسی بلندها مصرفشون بالاست ولی اختلافشون با سدان ها حدود 5-6 لیتر میشه که اونقدرا نیست که بشه باهاش یک ماشین دیگه خرید![]()
نه عزیزم با آزرا مقایسه نکن آریون استاندارد یه چیز اون ورتر میسوزنه صدّی هفت اگه اشتباه نکنم بعد سوناتا من خودم موافق نیستم چون کوری و قیافه داره نمیپسندم یه کم بیشتر رو این گزینه فک کن برو فرومهای دیگه هم گشتی بزن ایشالا این بهترین خریدت باشه
دوست من به نظر شما باید به فکر خرید هیوندای ix35 باشید.
اما نظر شخصی بنده روی سانتافه 2011 هست که من چندین بار تجربه رانندگی رو داشتم باهاش.
از هر نظر واقعا تو رنج خودش میارزه.تازه تو اتوبان باهاش لای میکشیدیم.
از نظر قدرت و شتابش درجه یک هست.اگر اصفهان هستین پیغام خصوصی بزارید تا دعوتتون کنم به نمایشگاه.
موفق باشید
سلام
کسی میدونه ثبت نام خودرو سازی راین برای ورنا و اوانته کی انجام میشه؟ پارسال تیر ماه بود، بنظر شما اساتید ممکنه امسال هم تیر یا کلاً تابستان باشد؟
لطفاً اگه اتفاقاً خبردار شدید اینجا اعلام کنید!![]()
Last edited by Mitridat; 03-06-2011 at 14:15. دليل: تکمیل اطلاعات
سلام دوست من.
شما این سوال رو قبلا هم پرسیدین.بهترین کار اینکه از طریق نمایندگی ها یا شرکتش با خبر بشید
سلام دوستان
یه سوال:
این هدیه تابستانه که ایرانخودرو میده واسه ی همه ی ماشیناش عرضه میشه ؟
سلام.مجموعه مسافرتی ایران خودرو به خودروهای زیر تعلق نمی گیرد:
1.سورن ELX
2.سمند LX سال بنزینی
3.سمند LX مولتی پلکس
4.سمند SE
5.پژو پارس سال
6.پژو 206 تیپ 2 معمولی تیپ 3 و تیپ 6
7.پژو 206 SD V8 معمولی و لیمیتد
ممنون
با این اوصاف وی 8 لیمیتد بگیرم یا وی 8 سفارشی؟
لیمیتد یعنی محدود
V8 لیمیتد چون کمیاب هست و زیاد در شرایط فروش قرار نمیگیره همچنین دارای زه های همرنگ بدنه رنگ سپر همرنگ بدنه چراغ های اسپرت عقب و رینگ های متفاوت هست که به نظر من بهتره.شاید دیدی تا یک سال دیگه تو شرایط فروش قرار نگیره.
Last edited by mohamad skystar; 04-06-2011 at 13:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)