تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 553 از 2014 اولاول ... 5345350354354955055155255355455555655756360365310531553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

ای بابا..!
    علی بیاد پرسپولیس..؟؟
    مگه پرسپولیس از پولا داره..؟؟!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب خدا رو شکر اینجوری که امروز روزنامه ها پرچم کرده بودن کریمی نمیاد پرسپولیس و حالی به حولی.
    جا نداریم بابا!!!! بزار بره یه جای دیگه...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان پرسپوليسي من حالتون خوبه من يه تاپيك زدم كه توش قراره تركيب تيمهاي حاضر در ليگ برتر 87-88 قرار داده بشه ديدم اينجا تاپيك پرسپوليس هست گفتم بيام درخواست كمك كنم از حرفه اي ها اگه كسي در مورد اينها اطلاعات داره محبت كه تو تاپيك اخبار ليگ برتر وارد كنه اين اطلاعات رو:
    1- تركيب تيم پرسپوليس (اگه تركيب تيمهاي ديگه رو هم مي دونيد پست بزنيد)
    2- اسپانسر پرسپوليس
    3- عكس يا عكسهايي از پيراهن هاي اين فصل پرسپوليس

در مورد ساير تيمهاي ليگ برتري هم اگه اطلاعاتي داريد ممنون ميشم كمكم كنيد من به اين اطلاعات نياز دارم تو نت هم سايتي پيدا نكردم كه روز باشه اين اطلاعات

اينم تاپيك مربوطه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 01-09-2008 at 08:34.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هدايتي: پرسپوليس را به درآمد 300 ميليارد ريالي مي رسانم

خبرگزاري پرسپوليس : بعضي ها معتقدند براي کسب شهرت به پرسپوليس آمده ايد،‌ آيا اين موضوع صحت دارد؟
    ج: صددرصد اين موضوع را تکذيب مي کنم، چون در حال حاضر عضو هيات مديره شرکت صنعتي هستم و به اندازه کافي گرفتاري دارم، پس نيازي نمي بينم دنبال شهرت،‌ آن هم از طريق باشگاه پرسپوليس که به آن عشق مي ورزم، ‌باشم. از طرفي به اندازه کافي پيش از اينکه به پرسپوليس بيايم شهرت داشته ام.

از چه زماني هوادار پرسپوليس شده ايد؟
    ج:‌ علاقه مندي ام به فوتبال و باشگاه پرسپوليس به زمان کودکي ام باز مي گردد؛ سرمايه گذاري هايي که هم اکنون حاضرم در اين باشگاه مردمي داشته باشم هم به دنبال اين خواسته است، اگر به فوتبال و باشگاه پرسپوليس علاقه مندي نداشتم بر روي فعاليت ديگري سرمايه گذاري مي کردم. مثلا؟
    ج:‌ ببينيد؛ علاقه مندي به فوتبال در همه جا وجود دارد، اين علاقه مندي در من نيز وجود دارد، به همين علت دوست دارم در اين ورزش و باشگاه محبوبم سرمايه گذاري کنم، وگرنه مي توانستم در رشته ديگري و يا به طور مشخص در صنايعي که تخصص اش را دارم، فعاليت اقتصادي ام را دنبال مي کردم.

به طور معمول مديران اقتصادي با هدف بهره مندي از سود وارد ميدان رقابت مي شوند،‌ آيا از فوتبال ايران و آسيا مي توان چنين انتظاراتي داشت؟ چقدر خود را در اين زمينه موفق مي دانيد؟
    ج:‌ چهار سال است که به طور مشخص وارد فوتبال، آن هم مديريت اين رشته پر مخاطب شده ام تجربه موفقم در استيل آذين مرا واداشت تا به باشگاه مورد علاقه ام پرسپوليس ملحق شوم.
    به طور قطع کسب منافع اقتصادي در راس برنامه هايم است که در صورت مساعد بودن شرايط و اجرايي شدن برنامه ها به اين موضوع هم مي رسم.

‌آيا به راستي تجربه خود در باشگاه استيل آذين را موفق ارزيابي مي کنيد؟
    ج: بله استيل آذين تجربه موفقي برايم بود، اين تيم در طي اين مدت توانست از تيمي غيرحرفه اي و معمولي، به اين سطح از فوتبال ايران برسد و چنانچه مسايل پايان فصل قبل براي اين تيم حادث نمي شد استيل آذين به ليگ برتر صعود مي کرد. از سوي ديگر مطمئن باشيد اين تيم را نيز مي توانستم به سود دهي برسانم.

شايعه شده که ‌قصد داريد 51 درصد از سهام پرسپوليس را خريداري کنيد؟‌
    ج: به عنوان يک متقاضي هر موقع که سهام اين باشگاه طبق سياست هاي کلي اصل 44 قانون اساسي و از طريق مراجع رسمي آماده واگذاري باشد، ‌آماده خريد آن هستم و سعي خواهم کرد تا به هر قيمتي که باشد جزء مالکان اصلي اين باشگاه شوم.

اما برخي افراد معتقدند که تنها براي کسب شهرت قصد خريد سهام اين باشگاه را داريد؟‌
    ج:‌ اين موضوع به هيچ وجه صحت ندارد، کساني که به اين شايعات دامن مي زنند، بهتر است بروند و سابقه فعاليت هاي مرا بررسي کنند.
    هدايتي عضو هيچ حزب‌، گروه و باندي نيست که بخواهد با پيوستنش به تيم پرسپوليس از اين موقعيت بهره برداري کند.

اما گفته مي شود که از طريق تبليغات رسانه اي قصد خريد باشگاه پرسپوليس را داريد؟
    ج: کساني که اين موضوع را هدايت مي کنند، چنانچه سندي در اختيار دارند، رو کنند. بدانيد آن قدر گرفتاري دارم که به فکر اين بازي ها نيستم. شديدا اين موضوع را تکذيب مي کنم.

هيات مديره پرسپوليس در اين هفته براي انتخاب رييس اين هيات تشکيل جلسه خواهد داد، نامزد اين پست هستيد يا خير؟
    ج:‌ بنده هيچ علاقه اي به اين پست ندارم اما به هرکسي که نامزد اين پست است، آرزوي موفقيت مي کنم.

به عنوان يک مدير اقتصادي،‌ سرمايه گذاري در تيمي مانند پرسپوليس با بدهي ميلياردي را مقرون به صرفه مي دانيد يا خير؟
    ج:‌ امروزه نگاه مديران به مقوله ورزش نسبت به گذشته تغيير کرده به طوريکه اين موضوع حتي ورزش آسيا را تحت تاثير قرار داده است. مديران علاوه بر مباحث سالم سازي به مقوله اقتصادي نيز توجه ويژه اي دارند.
    تاکيد مي کنم بدون اينکه از سرمايه هاي شخصي ام هزبنه اي متقبل شوم، ‌مي توانم باشگاهي مانند پرسپوليس را به سود دهي رسانده و سازمان تربيت بدني را در قسمتي از اين سود سهيم کنم.
    همچنين در برنامه هاي خود سودآوري 300 ميليارد ريال را پيش بيني کرده ام که حاضرم مبلغ 100 ميليارد ريال آن را به سازمان تربيت بدني اهدا کنم!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري پرسپوليس : با انتخاب مديرعامل و كادرفني تيم فوتبال پرسپوليس هر هفته 2 بازيكن اين تيم كنفرانس خبري برگزار مي‌كنند.
    مسوولان باشگاه پرسپوليس تهران تصميم گرفتند، براي جلوگيري از اخبار حاشيه‌اي و مصاحبه‌هاي جنجالي بازيكنان،‌ هر هفته 2 بازيكن را با نظارت كادرفني انتخاب و به صورت اختصاصي براي آنها نشست خبري برگزار كنند
    .
    به اين ترتيب در پايان هفته،‌ مديرعامل پرسپوليس و كادرفني اين تيم دو بازيكن برتر را انتخاب مي‌كنند تا در سالن همايش هاي رايزن نياوران پاسخ گوي سوالات خبرنگاران باشند.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همش فیلمه بابا
    هفته بعدی می نویسند عید فطر مبارک باد
    نه بابا کو تا عید فطر
    می نویسند رمضانتان پیروز

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز مخالف حضور قطبی تو پرسپولیس هستم
    دنیزلی بهترین گزینه برای این فصل پرسپولیس بود

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

همچنين بعضي از گمانه زني ها درباره عدم حضور علي كريمي ، ميزان محبوبيت وي در ميان هواداران است. گويا سرمربي پرسپوليس به دليل محبوبيت بيش از اندازه كريمي با حضور وي در اين تيم مخالفت كرده است.
    اینجوری محبوبیت خودش هم از دست میره! ببینید کی گفتم!!

قطبی هم داره رو اعصابمون راه میره هااا!!

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

من از اين يارو هدايتي خوشم نمي آد
    يعني قطبي به خاطر اينكه شهرت كريمي از خودش بيشتر بود نزاشت كريمي بياد يا چون بازيكن برزيلي از كريمي بهتره؟
    خدا به خير بگذرونه اين فصل قطبي زده سيم اخر
    واقعا خدا به خیر بگذرونه ! امیدمون این بود که قطبی رو فوتبال ایران تاثیر میذاره ( که واقعا هم همینطور بود به خصوص خونسردی و محکم بودنش تو شرایط سخت و ادبیات خاصش اونو متمایز کرده بود از بقیه مربیا ) ولی به نظر میرسه امسال فوتبال ایرانو حاشیه هاش داره رو قطبی تاثیر میزاره و به خصوص بعد بازی با ذوب آهن رفتاری که قطبی کرد ( حتی برای من که تعصب خاصی روی پرسپولیس دارم ) قابل قبول نبود ( حتی اگه داوری یا ... مشکلات زیادی داشته باشه ) به هر حال همونطور که قطبی میگه مربی حرفه ییه و مثل یه مربی حرفه ییم داره پول میگیره هنرش همینه که تو این شرایط بتونه خودشو کنترل کنه... و اصلا فصل پیش همین رفتارش باعث شد که تو سختترین شرایطم بتونه تیم رو جمع کنه و بعد افت شدید پرسپولیس در اوایل ( و حتی اواسط ) نیم فصل دوم بتونه در بازی های پایانی امتیازات رو از آن خودش کنه ...
    من به شخصه قطبی فصل قبل رو خیلی متفاوت از قطبی این فصل میبینم و دیگه برام حکم اون افشین امپراطور رو نداره ( نظر شخصیمه ! ) من تو فصل قبل صمیمیتو امید و تلاشی رو تو قطبی میدیدم که به عنوان یه مربی تازه کار و جوون ( با توجه به اینکه تا قبلش فقط آنالیزور و... بود و اولین بار بود که سرمربی تیمی میشد ) پا به میدون گذاشت و با روحیه ی قویش پرسپولیس رو قهرمان کرد... و به هر حال دست کم در سطح آسیا ( یا دیگه کم کمش تو غرب آسیا ) حالا دیگه شناخته شدست و هم اون به پرسپولیس خدمت کرد و هم پرسپولیس قطبی رو از یه آنالیزور حالا تبدیل به یه سرمربی کرده که رقم قرارداد امسالشم واقعا بالاست ( تا جایی که میدونم 800 هزار دلاره که بازم به نظر من برای یه فردی مثل قطبی رقم زیادیه ) !!!!
    به هر صورت قطبی تو شرایطی به ایران برگشت که هیچ پیشنهاد چشمگیری از کشور امارات نداشت( که اگه داشت خیلی بعید میدونم ردش میکرد...! )
    به هر صورت علارقم اینکه نگرانم این فصل واسه پرسپولیس ولی امیدوارم که افشین بتونه باز به شرایط و حاشیه های اطرافش و به خصوص فکرش مسلط بشه و تیم رو از حاشیه ها دور کنه...!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ین یارو مایلی کهن چه شاخ شده!!! امروز کلی ... کرده بود تو روزنامه.
    خیلی عقده ایه خداییش. یکی نیست بگه بابا تو چی کاره ای این وسط ... میزنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •