تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 616 اولاول ... 53453503543549550551552553554555556557563603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

یه سوال خیلی حیاتی و مهم دارم که بسیار خوشحال میشم سریع جواب بگیرم

من بعد اینکه کاردانی پیوسته (فنی) نرم افزار کامپیوتر رو گرفتم دفترچه خدمت سربازی رو پست کردم و الان هم 3 ماه هستش که سربازم. الان میخوام بدون کنکور تغییر رشته بدم و رشته ادبیات انگلیسی ناپیوسته ثبت نام کنم و با یگان سربازی تسویه حساب کنم و مشغول تحصیل بشم. آیا چنین امکانی وجود داره که تغییر رشته بدم و حین خدمت تسویه کنم و از پیوسته بیام ناپیوسته بخونم؟

مرخصیم تا جمعه هست و باید سریعا تو دانشگاه اگه بشه ثبت نام کنم پس خوشحال میشم اگه کسی در جریان هستش زود کمکم کنه.
    خواهش می نمایم یاری به عمل رسانید...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگر کسی درسش رو ۱۰ترمه تموم کنه آیا یکسال بعد اون ۱۰ترمش ام میتونه از مرخصی تحصیلی استفاده کنه و نره سربازی؟یا اینکه از۵سال مرخصی تحصیلیش استفاده کرده؟

مثلا جریان من چجوری میشه:
    من درسم رو اگر ۱۰ترمه تموم کنم یعنی شهریور سال ۹۳فارغ التحصیل بشم آیا باید همون شهریور ۹۳ باید دفترچه رو پست کنم و برم سربازی؟یا اینکه تا شهریور ۹۴ وقت دارم دفترچه رو پست نکنم؟

میشه راهنمایی کنید لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    ببخشید اگر کسی درسش رو ۱۰ترمه تموم کنه آیا یکسال بعد اون ۱۰ترمش ام میتونه از مرخصی تحصیلی استفاده کنه و نره سربازی؟یا اینکه از۵سال مرخصی تحصیلیش استفاده کرده؟

من درسم رو اگر ۱۰ترمه تموم کنم یعنی شهریور سال ۹۳فارغ التحصیل بشم آیا باید همون شهریور ۹۳ باید دفترچه رو پست کنم و برم سربازی؟یا اینکه تا شهریور ۹۴ وقت دارم دفترچه رو پست نکنم؟

میشه راهنمایی کنید لطفا
    از تاریخ اعلام آخرین نمره، یکسال فرصت دارید تا دفترچه رو پست کنید و پس از یکسال غیبت می خورید.

4. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام . من در حین سربازی دانشگاه قبول شدم . نرم افزار شبانه . دیروز برام معافیت تحصیلی صادر شد اما وقتی رفتیم واسه ثبت نام گفتند شما کلاساتون از بهمن شروع میشه اونموقع بیاید واسه ثبت نام . حالا سوال من اینه که این چهار ماه باعث نمیشه معافیت تحصیلیم باطل بشه ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام . من در حین سربازی دانشگاه قبول شدم . نرم افزار شبانه . دیروز برام معافیت تحصیلی صادر شد اما وقتی رفتیم واسه ثبت نام گفتند شما کلاساتون از بهمن شروع میشه اونموقع بیاید واسه ثبت نام . حالا سوال من اینه که این چهار ماه باعث نمیشه معافیت تحصیلیم باطل بشه ؟
    سلام//

خیر باطل نمیشه

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من شهریور مدرک کاردانیم رو گرفتم

ترم مهر نمیخام برم دانشگاه
    از ترم بهمن میخوام برم کارشناسی بخونم
    مشکلی پیش نمیاد از نظر نظام وضیفه ؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

9. این کاربر از sharpy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

میشه راهنمایی کنید لطفا
    از تاریخ اعلام آخرین نمره، یکسال فرصت دارید تا دفترچه رو پست کنید و پس از یکسال غیبت می خورید.

ببخشید من یک سال هم برای کارشناسیم پشت کنکور بودم این هم واسم مشکلی ایجاد نمیکنه؟(که مثلا بگن شما یکسالتونو استفاده کردید و از این حرفا؟)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه خبرشنیدم که اون کسری مربوط به جبهه پدر از 30 ماه بیشتر باز کمتر شده وافرادی که مثلا 6 ماه به بالادارن هم میتونن تقاضا بدن درسته یانه؟کسی جدیدا استفاه کرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید من یک سال هم برای کارشناسیم پشت کنکور بودم این هم واسم مشکلی ایجاد نمیکنه؟(که مثلا بگن شما یکسالتونو استفاده کردید و از این حرفا؟)
    خیر مشکلی نداره. هر دوره، معافیت مخصوص به خودشو داره.

13. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببخشید اگر کسی غیبت بخوره چه مشکلاتی واسش پیش میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •