سلام
هنوز این برنامه برای UIQ وجود نداره
موفق باشید
سلام
هنوز این برنامه برای UIQ وجود نداره
موفق باشید
سلام رامین جون....
کم پیدایی؟ نیستی؟ خوردی به پیسی؟
مسیجی که برات میاد از چه گوشی هست؟ من از یه P990 دیگه که برام اس ام اس حاوی شکلک میاد درست نشون میده.از جاواهای سونی اریکسون هم که میاد درست نشون میده.بقیه رو نمیدونم.
موفق باشی.![]()
نه جدید نیومده همین آخرشه ولی آپدیت کن ضرری نداره.گوشیت دوباره سرحال میشه.
موفق باشی.
سلام
آره، درگیر دانشگاه و ... هستم. مخلصیم
خوب واسه منم قبلا درست نشون میداد ولی چند ماه پیش format internal memory کردم. تازه فهمیدم که اینارو نشون نمیده. از p1 ، w810 و بقیه گوشی های سونی اریکسون
میتونم یه بار دیگه format کنم درست بشه ولی حالشو ندارم دوباره همه برنامه هامو نصب کنم.گفتم شاید کسی راهی بدونه. ربطی به هک که نداره نه؟
یا مثلا اگه بدونی فایل های سیستمی مسیج کدومه که واسه گوشی خودتو بهم بدی روو مال خودم بریزم.
مال من که یه چیز دیگس. یعنی جدید تره؟
162007/2 r6e28
آخرین آپدیت چیه؟
فکر نکنم ربطی به هک داشته باشه.چون منم گوشیمو هک کردم.
من نمیدونم فایل های سیستمی مسیج کدومه.خودت ببین کدومه.
هر کدوم رو که خواستی بگو تا برات آپلود کنم.![]()
به به...... میبینم که جمع دوستان قدیمی جمعه دوباره..... تو کجا بودی تا حالا؟؟؟
مال منم همینه ولی اون عدد مربوط به محل ساخت گوشی هست که اگه یک یا دو باشه اینترنشناله.
موفق باشی.
Last edited by shahshahani; 15-09-2008 at 10:21.
سلام دوست عزیز گرامی. مخلصم به مولاآقا چی بگم از روزگار....
ممنون یعنی این فریم ور من ورژن آخره؟ خوب اگر بخام با همین ورژن آپدیت کنم میشه؟ آخه هر بار که گوشیمو ( بعد از هک) فرمت میکنم یه جوریش میشه. میخام از بیخ آپ بشه![]()
مرسی ولی پیدا کردم مشکل از کجاست. حالا میگم تا بقیه هم سود ببرن:
من برنامه sms spam manager رو ریخته بودم تا ساعت smsها درست بشه. وقتی این برنامه باز باشه اس ام اسی که میاد اگه شکلک متحرک داشته باشه نشون نمیده.
خندم میگیرهآخه کار این برنامه برای بلوک کردن اس ام اس های ناخواسته هست، بعد ما از اون برای درست شدن ساعت اس ام اس استفاده می کنیم، خود برنامه هم شکلکارو حذف میکنه! چه برنامه پرکاربردیه!
![]()
سلام
آره میشه آپدیت کنی چرا نشه؟
من هر بار تو هک خراب کاری میکنم و گوشیم دیگه روشن نمیشه مجبور میشم آپدیت کنم.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)