تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 942 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562602652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهم زنگ بزن آدرس ميدم برام بفرست ميدم ترجمه كنن.
    خودم مي دم به اون كسي كه بايد بخونه/.

يه مسئول از MTN آفريقا

!!
    به درخواست دوست عزیز آقا وحید دو مورد دیگر به نامه اضافه شد :
    1- چرا ایرانسل در شهرهایی که پوشش ندارند سیم کارت میفروشد؟
    2- چرا ایرانسل در راه اندازی سرویسهای voice mail و ذخیره ی شماره تماس گیرنده این همه بدقولی کرد؟

بقیه هم نظراتشون رو بگن من تو نامه اضافه میکنم و نامه ی نهایی و اصلی رو دوباره تو تاپیک میذارم.

آقا شاهین میذارمش همین جا بهتره خودت از همین جا بگیر. یا بگو میل کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من گوشيم نوكيا6230i ميخوام gprs استفاده كنم اول پيغام مياد كه تا چند لحظه ديگه يه اس ام اس مياد ذخيره كن اينكه نمياد هيچي تازه يه پيغام جديد مياد اينه (send S IMEI or S phone type for self provisioning , named configuration phone type for named configuration) ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه با سپاس از تمام بچه هاي پي سي ورلد
    اين اس ام اس كه برات مياد چيزي نيست
    شما به 2225 يه اس ام اس بده بنويس S Nokia 6230i يا كد #6*3*140* رو بزن اگه هم هيچ كدوم جواب نداد دستي تنظيم كن ( تنظيمات تو سايت ايرانسل هست )

amin a.^2
    شما هم #6*3*140* رو بزن برات ميفرسته
    يا دستي تنظيم كن

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دستت درد نکنه . نامه ای که نوشتی خیلی دقیق و کامله
    حالا میخای چطور برسونیش دست مدیرای ایرانسل؟
    نمیدونم واقعا گوش شنوایی هم هست که این صداها رو بشنوه و براش جواب قانع کننده ای هم داشته باشه و برای حل این مشکلا قدمی برداره ؟
    به نظرم اگه یه قسمت هم بهش اضافه میشد بد نبود : اگه ایرانسل 3 میلیون مشترک فعال داره پس چرا باید با این طرح های یه سیمکارت بخر ، دو تا ببر و قرعه کشی n73 و ... باید خودش رو مسخره بازار کنه
    حالا دیگه موقع افزایش کیفیت و ثبات آنتن دهی هست و نباید اینقدر به فکر کمیت بود که 3 میلیون مشترک فعلی فراموش بشن!!
    خواهش میکنم. وظیفم بود.
    این رو هم اضافه میکنم.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب jackhamer میشه بگید برای چی اعتقاد دارید تالیا مزخرفه !!؟
    همین تالیا اینقدر شعور داشت که کل شهر شیراز را پوشش داد بعد سیم کارت داد ولی ایرانسل چی ؟؟!
    (من اصلا وقتی نقشه شیراز را می بینم خندم می گیره با این پوشش مسخره )
    والا ایرانسل جایی هم که آنتن میده فعلا به درد نمی خوره . خونه ما مثلا فول آنتن هست ولی اگر شما تونستی یک مکالمه بدون نویز و خش خش بکنی شاهکار هست .
    خونه ما 3 اپراتور دیگه هم آنتن میده غیر از ایرانسل ولی راحت میشه و بدون نویز میشه صحبت کرد ولی ایرانسل فول آنتن چی ؟؟! من حتی شهری بودم که ایرانسل رسمی بوده ولی باز هم به لحاظ آنتن دهی خیلی مشکل داشته .
    والبته هنوز من که با خط دایم ایرانسلم شماره گیری می کنم میگه تماس مسدود هست و بعد از گذشت 72 ساعت هنوز درست نشده .
    مسعود جان شما توی اصفهانی و خونتونم همینطور و ایرانسلم که هنوز رسمیش نکرده پس اینقدر غر نزن چون اونجا آزمایشیه.
    من میگم تالیا مزخرفه چون:
    قیمت سیم کارت بالاست...تعرفه مکالمش بالاست...محدودیت زمانی داره ... gprs نداره
    در ضمن من توی شیرازم نه شما و من میدونم که پوشش تالیا توی شیراز کامل نیست پس لطفا در این مورد نظر ندید.
    ولی حداقل این تالیا جاهای شلوغ و مهم شهر رو پوشش داده.

راستی من با اون نامه موافقم بفرستید یا ببرید به آدرس ایرانسل.
    میدونید که کدومو میگم؟همونی که پشت بروشورهاشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ایا کارت هدیه هم نیاز به تکمیل ثبت نام داره؟

قرار نشه هر سوالی پرسیده شد به سایت ایرانسل ارجاع بدینا^^^%

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به درخواست دوست عزیز آقا وحید دو مورد دیگر به نامه اضافه شد :
    1- چرا ایرانسل در شهرهایی که پوشش ندارند سیم کارت میفروشد؟
    2- چرا ایرانسل در راه اندازی سرویسهای voice mail و ذخیره ی شماره تماس گیرنده این همه بدقولی کرد؟

بقیه هم نظراتشون رو بگن من تو نامه اضافه میکنم و نامه ی نهایی و اصلی رو دوباره تو تاپیک میذارم.

آقا شاهین میذارمش همین جا بهتره خودت از همین جا بگیر. یا بگو میل کنم.
    يكيم بنويس صداي بوق ايرانسل كمه وقتي كسي به ايرانسل زنگ مي زنه انقدر ضعيفه كه فكر مي كنه اصلا زنگ نميزنه ويا نميگيره اكثرا همه از دست اين موضوع ناراحتن
    Last edited by amirlovely; 16-08-2007 at 19:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از دوستان ممنون من تونستم به اینترنت وصل بشم ولی نمی دونم چیکار کردم تنظیمات بهم خورد و فکر کنم بعدش همه چیز را بهم ریختم دوستان می تونند یه راهی بگن گوشی به حالت اول برگرده و تنظیمات اینترنت را از اول انجام بدم .

گوشی هم که n73 هستش.

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

m like mother پست هاتو خوندم...
    من توی شیرازم و از اول اسفند ایرانسل خریدم و برای این حتی جلوی مادرم هم وایسادم....ولی الان به جایی رسیده که همه فک و فامیلم مسخرم میکنن!
    میدونی برای چی؟برای اینکه آنتن نمیده!حالا شما میگی برم جلوشون از ایرانسل تعریف کنم..؟فرض کن دارم تعریف میکنم ...بعد طرف میگه .."ااا...یه اس ام اس برام بفرست..." بعد اونجاست که میفهمه شلوغترین جای شهر(بلوار چمران) آنتن نمیده و وای به اون موقع که منو له میکنن....
    امروز فلکه معلم شیراز بودم.قبلا یه تبلیغ ایرانسل اونجا بود...سیم کارت اعتباری...
    امروز رفتم دیدم تبلیغ رو عوض کرده کرده طرح های تابستانی در حالی که تا 2-3 کیلومتر اطراف اون آنتن دهی که چه عرض کنم اصلا شبکه وجود نداره!
    خودم بیشتر میرم مرکز شهر که آنتن دهی داره ولی با خونواده و فامیل که آخر هفته میریم بیرون....واقعا اعصابم خورد میشه!
    آخه شلوغ ترین و بهترین جاهای شهرم دیگه آنتن دهی نداره!

من بارها گفتم بازم میگم...
    ایرانسل توی کیفیت حرف اولو میزنه جایی که آنتن بده میشه بهترین اپراتور موبایل دنیا!
    ولی اینو بدونید که اولین شرط استفاده از موبایل آنتن دادنه که....
    من از دولتی متنفر بودم و تالیا هم که مزخرفه!
    ولی الان با این وضع ایرانسل کم کم داره به سرم میزنه که یه دولتی بخرم بذارم کنارش...
    ایرانسل تو رو خدا کاری نکن که من به اونجا برسم.....
    واقعا حرف دل من را زدی.
    من ایرانسل دوست دارم ولی وقتی توی یک جمع 10 نفری 9 نفر همراه اول دارند و همین طور دارند من و ایرانسل را با هم پودر می کنند من چه حرفی برای گفتن دارم
    من کم کم داره از ایزانسل بدم میاد فکر می کنم یه سه چهار سالی زود سیم کارت ایرانسل را خریدم.حالا حالا ها باید صبر کرد.امشب که کلا gprs قطع بود بابا 30 تومان دادم حداقل بذارید استفاده کنم

در مورد نامه هم فکر خوبیه ولی من یه پیشنهاد دارم و اون اینکه همه ی بچه ها که این نامه را قبول دارند امضاشون را اسکن کنند و ضمیمه ی این نامه کنند(البته امضای اصلی خودشون نه p30 ).

ما که امسال تو مدرسمون کلی از این نامه ها به آموزش و پرورش دادیم ولی حتی محل *گ هم به ما نگذاشتند. حالا هم فکر نکنم ایرانسل به نامه ی فقط چند تا از مشتری هاش توجه کنه

راستی کسی سیم کارت دائمی من را نمی خره فقط دو هفته است که کار کرده(ولی تا حالا 34 تومان از 50 تومان را خرج کرده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

راستی کسی سیم کارت دائمی من را نمی خره فقط دو هفته است که کار کرده(ولی تا حالا 34 تومان از 50 تومان را خرج کرده)
    راستي چرا دائمي هاش حساب كتابش ناجوره؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

اين خدمات در دسترس شما نيست.
    توي اين گزينه ها هم نرو كه به مشكل بر مي خوري!!!!
    یعنی به هیچ عنوان فعال نمیشه؟
    پس چرا مال دوستم فعاله؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •