مشکل اینجاست اینطور که اینا میگن اون کابل متری ۵۰۰ هزار تومن میشه و ۱۰۰ متر حداقل ۵۰ میلیون درمیاد ! اگر بخوام خودم هزینه کنم ورشکست میشم ..
مشکل اینجاست اینطور که اینا میگن اون کابل متری ۵۰۰ هزار تومن میشه و ۱۰۰ متر حداقل ۵۰ میلیون درمیاد ! اگر بخوام خودم هزینه کنم ورشکست میشم ..
ظاهرا این مودم چینی کپی شرکت هواوی هست و اصل نیست. اصل هواوی پشتش یک پورت یو اس بی داره و دوتا پورت تلفن اینم لینک سایت هواوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر با هزینه ماهانش مشکلی ندارید خوبه ، هزینه 500 گیگ ماهیانش یک میلیون و چهارصد میشه ، سرعتش هم تا 1 گیگ هست . معمولا همه سرویس های فیبر اگر منطقه رو پوشش بدن بین 2 تا 3 هفته طول میکشه
متری 500 هزارتومن خیلی خیلی زیاد و غیر منطقی هست![]()
خود کابل فیبر نوری متری از 5 هزار تومن هست به بالا مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش داره خیلی هم داره من قبلا adsl داشتم سرعتم ۶ مگ بود خطم بیشتر جواب نمیداد الان با فیبرنوری مخابرات حدود ۳۰۰-۴۰۰ مگ هستش سرعتم یعنی حدود ۶۰ برابر
اگر مخابرات اونجا خدمات میده از مخابرات بگیر قیمتش مفته
البته اینی که میگم کابل ADSL هست .. که از ۱۰ هزار تومن شروع میشه تا ۵۰۰ هزار تومن که اونها گفتن از اونی که متری ۵۰۰ هزار تومن هست استفاده میکنیم برای خیابون اصلی .. راست یا دروغش رو نمیدونم !
شما میدونی که از چه نوع سیمی برای خیابون اصلی استفاده میکنن ؟
نه راستش اطلاعی ندارم ، فکر کردم برای فیبر این قیمت رو میگن
گرفتار شدیم والا .. الان فقط نت سیم استفاده میکنیم که هم گرونه هم پینگ و پکت لاس افتضاحی داره
تو سی اس 2 پکت لاس بالای 50 میگیرم .. فکر کنم تی دی هم اوضاعش همین باشه .
اگر تو تهران هستید زیتل یک سرویس داره به اسم ایرفایبر که پینگش با فیبرنوری فرقی نداره ، نامحدوده و سرعتش هم 30 مگابیت هست ، تجهیزات هم امانی میده . در واقع سرویس Point to point است . تنها بدیش اینه که میگه حتما 6 تا واحد باید بشید تا بیاد این سرویس رو بده، ما با چک و چونه برای 5 تا واحد هم گرفتیم ولی کمتر اصلا نمیده . هزینه ماهیانش هم فکر کنم حدود 400 تومنه برای هر واحد.
آسیاتک هم یک سرویس داره به اسم وابرلس اشتراکی ولی تجهیزات رو باید خودتون تهیه کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)