سلام دوست عزیز
در مورد شهرهای بزرگ خراسان رضوی بعد از مشهد مثل سبزوار ، نیشابور و تربت حیدریه چه زمانی نسل 3 راه اندازی خواهد شد؟
سلام دوست عزیز
در مورد شهرهای بزرگ خراسان رضوی بعد از مشهد مثل سبزوار ، نیشابور و تربت حیدریه چه زمانی نسل 3 راه اندازی خواهد شد؟
برادر من 135000 دکل داره ایرانسل
یک روزه که نمیشه کل ایران رو تجهیز کرد
همین شرکت رایتل از سال 89 داره دکل نصب میکنه چهار سال گذشته اما فقط200شهر رو تجهیز کرده
ایرانسل آخرین فناوری اینترنت دنیارو تو دکل هاش نصب میکنه
تجهیز هر دکل 12میلیون تومن خرج داره
ایشالا تا پایان اردیبهشت ماه 94
سبزوار یکی از شهر های خوب ایران هستش
دوست عزیز کسی توقع نداره یک روزه کل ایران را پوشش بده
می تونست یک شهر را کامل پوشش دهی کنه بعد بره سراغ یک شهر دیگه
نه اینکه بیاد تو شهر یک دکل بزاره و بگه خدا حافظ و بعد بیاد تبلیغ کنه که فلان شهر جز پوشش دهی 3g است
من تو همین تهران اکثرا جاهایی که میرم هنوز 3g نداره ، جاهایی هم که داره سرعتش واقعا افتضاحه
اگر واقعا به فکر مردم بود gprs را قطع نمی کرد، به بهانه اینکه می خواد 3g بزاره . این وسط تکلیف اونهایی که اینترنت همراه لازم دارند چیست، چند ماه و یا حتی چند سال صبر کنن که شاید ایرانسل فکری به حال اونها بکنه
حالا همه اینها به کنار
هنوز تو همین 3g این همه مشکل دارن ، من نمی دونم به چه علتی این همه تبلیغ 4g می کنه.
با سلام آقا حسین خبری از مرند(آذربایجان)دارید؟
یاشاسین آذربایجان
مرند شبستر جلفا تجهیز شدن همزمان با عید نوروز افتتاح میشه
پس با این حساب حدود 4ماه طول میکشه 3g تو مرند فعال شه؟ولی انگار تو جلفا تازگیا قعال شده نه؟یاشاسین آقا حسین
جلفا افتتاح نشده مجهز شده دوسایتش اما به مدیرعامل ایرانسل اطلاعات غلط دادن که افتتاح شده.اطلاعات پوشش نسل سوم تو سایت خوده ایرانسل هست.
با سلام وخسته نباشید
ببخشید وضعیت پوشش 3gو4gشیرازچطوراست وآیا قراربه افزایش سایتهای 4gداردیانه؟آنتنهای 4gچه شکلی هستند؟ ودرشیراز
مارک آنتنهای و4g3g
با سلام وخسته نباشید
ببخشید وضعیت پوشش 3gو4gشیرازچطوراست وآیا قراربه افزایش سایتهای 4gداردیانه؟آنتنهای 4gچه شکلی هستند؟ ودرشیراز
مارک آنتنهای و4g3g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)