تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 752 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562602652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی نظرتون درباره ی tiplefi 10 pro چیه؟

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ، خونده بودم این رو ، قبلی که بپرسم بیش از ۳۰ تا ریویو رو خوندم، نظر کسی رو میخ وام که استفاده کرده باشه خودش….
    برای خرید هم ترجیح میدم از مغازه خرید کنم.
    Last edited by peaceful1; 12-01-2012 at 09:06. دليل: حذف فروشگاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز یک نگاهی به px100-II از Sennheiser بکنید. میتونید برید نامداران شاید هنوز برای تست داشته باشنش. من قبلا رفتم برای تست گذاشته بودن.
    دو تا سوال... 1-آیا از آ ک گ k450 بهتره؟ 2- نامداران کجاست من با کله برم؟

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

راستی نظرتون درباره ی tiplefi 10 pro چیه؟

من دارمش .همه جوره عالیه (ارزش در برابر کیفیت صدا+زیبایی+بدون آمپ هم صدای خوبی داره) اما برای بعضیا رو گوششون راحت نمیشینه البته نسبت به shure se535 و جنس سیمش هم میتونست بهتر باشه.

5. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ، خونده بودم این رو ، قبلی که بپرسم بیش از ۳۰ تا ریویو رو خوندم، نظر کسی رو میخ وام که استفاده کرده باشه خودش….
    برای خرید هم ترجیح میدم از مغازه خرید کنم.
    ریویو های head-fi.org خیلی خوبن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از کسایی که ATH-M50 رو تست کردن . ایا Bass ش در حده Beats Studio یا Pro بوده ؟؟
    الان چند جا خواندم که که m50 بیس خیلی خوبی داره ولی نمی دونم درچه حدیه ؟

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

به جز بیس عالی بقیه فرکانسهاشم خوبه .اصلش تو ایران راحت پیدا میشه به قیمت جهانی بر عکس بیتز و ارزشش بیشتر از قیمتشه.در ضمن نباید از sound stage اون گذشت .زمان burn in کوتاهی داره برای من که اینطور بود بر خلاف se535 که باید خیلی صبور باشین.
    Last edited by 88masuod; 12-01-2012 at 02:24.

9. 3 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در بازه قیمت مورد نظرتون فقط Sennheiser HD448 رو سراغ دارم که تقریبا" به کار شما می خوره و بیس خیلی قوی هم نداره. صداش گرم نیست... البته تاشو هم نیست ولی امتحانش ارزش داره...
    ریویو سایت cnet هم می تونید اینجا بخونید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Audio-Technica M35 هم اگه پیدا کنید به دردتون می خوره... بیس متعادل و صدایی نیمه حرفه ای داره که به کار شما می خوره.
    در موردفیلیپس من مدلهای SHE8500 و سپس SHE9700 رو امتحان کردم و به طور کلی از فیلیپس نا امید شدم! صدای بیس مدلهای من افتضاح بود و صدای مید بسیار تیز و های گوشخراش بود. کلا" فیلیپس ارزش خرید نداره.
    کاملا موافقم که فیلیپس مفت گرونه... فقط به درد روی تردمیل می خوره که هواست به موزیک نیست... HD448 ایرکاپ هست و برای بیرون از خونه خیلی بزرگ می شه... صدای بمشم که بومیه و دوست ندارم... PX100-ii هم به کارم می خوره.. قیمتشم مناسبه... ولی whathifi بهش 4 ستاره داده در ضمن تو ایران قیمتش دو برابر قیمت اصلیشه... پاناسونیک rRP-HTX7 با این ریویو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو تهران با قیمت 65 تومن پیدا کردم... عیبش تا نشو بودن و ظاهر جیغشه برام... آ ک گ- پی 450 از هر لحاظ ایده آل به نظر میاد البته رو کاغذ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هیچکدوتون تاییدش نکردین... جایزه هم برده تازه... من افکت گیتارم مال گروه هارمنه و کار این گروه رو قبول دارم... آ ک گ هم که خودش یه عمره هدفون می سازه... این پایینی ها برای تازه موندن مبحث نقل قول می شه... دستای دیگه هم لطفا نظرشون رو بگن...
    در راستای سوالم یه سری توضیحات بدم که اگه شما مدل بهتری رو می شناسید به من هم معرفیش کنید...
    من یه فیلیپس shq-3000 برای موزیک گوش دادن بیرون از خونه گرفتم که باید بگم واقعا صدای مزخرفی داره و تو پاساژها کل موزیک رو با هم قاطی می کنه... باس پانچ خشکی داره اصلا صداش گرم نیست... فقط به درد الکترونیک می خوره... به هدفون های تو گوشی هم اصلا نمی تونم عادت کنم...
    از اونجا که من بیشتر انواع راک و الترنیتو و گاهی -- بلوز و ایزی لیسنینگ گوش می دم برام تفکیک صدا و گرم و عمیق بودنش خیلی مهمه... در ضمن چون هدفون رو برای بیرون از خونه می خوام باید چیزی تاشو و مقاوم باشه... کیف هم باهاش بیاد که عالیه...
    پلیرم بیرون خونه گوشی موبایل با winamp هست...

ممنون از اینکه قراره منو راهنمایی کنید...
    عزیز یک نگاهی به px100-II از Sennheiser بکنید. میتونید برید نامداران شاید هنوز برای تست داشته باشنش. من قبلا رفتم برای تست گذاشته بودن.

11. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به اساتید.
    کدوم فرم هدفن (بزرگ) نوعاً راحتی بیشتری دارد؟
    نوع رایج تر - اونهایی که روی سر قرار میگیرند ، یا نوعی که پشت گردن قرار میگیره (مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا نوعی که به گوش آویزون میشه (مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دو تا سوال... 1-آیا از آ ک گ k450 بهتره؟ 2- نامداران کجاست من با کله برم؟
    بله فکر کنم از AKG 450 بهتر باشه. من وقتی تست کردم بنظرم صداش خوب اومد ولی خب من بیشتر استفاده ام برای توی خیابونه و خب تو خیابون inear بهترین استایله برای من
    آدرس نامداران رو براتو پخ میکنم، طبق قوانین نباید اینجا بگم!

14. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •